Tag Archives: Agénsi

Italia Denda Google, Agénsi Advertising € 1,45 juta pikeun Iklan judi

palu dina duit

régulator Italia pencét Google jeung Iklan Top kalawan denda beurat pikeun ngajalankeun iklan judi ilegal. [Image: Shutterstock.com]

ngalanggar kahiji

Regulator iklan Italia Autorit per le Garanzie nelle Comunicazioni (Agcom) denda YouTube kolotna Google € 750.000 ($ 760.841) pikeun ngalanggar larangan nasional dina iklan judi.

tindakan munggaran anu dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia ladenan video hosting ”

“Ieu mangrupikeun tindakan anu munggaran dilakukeun ku kantor ngalawan panyadia jasa hosting video (Video Sharing Platform) pikeun ngijinkeun panyebaran iklan terlarang anu aya hubunganana sareng kaulinan pikeun kameunangan tunai,” saur Agcom dina hiji pernyataan.

Agcom ogé didenda Top Ads, pencipta iklan éta, €700,000 ($710,119) pikeun peranna dina ngalanggar ilegal. Denda ieu disebarkeun saatos iklan judi muncul sacara teu pantes dina saluran YouTube Spike perusahaan.

Kasang tukang hukum

Sikep Italia dina iklan judi geus dijaga ngaliwatan “edicct of martabat”, hukum nu éféktif prohibits kamungkinan légal aya.

YouTube sateuacana ngajantenkeun Spike “pasangan anu diverifikasi”, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung kaliru tina palanggaran iklan. Agcom nyatakeun yén status anu ditingkatkeun ieu hartosna yén YouTube, sareng Google, tanggung jawab kana kontén anu muncul dina saluran éta.

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna

Agcom panginten parantos ngaluarkeun denda kahijina pikeun YouTube, tapi parantos diurus Google sateuacanna. Dina 2020, régulator ngahukum raksasa téknologi € 100,000 ($ 101,403) pikeun pariwara dina mesin pencari na. Kaputusan ieu ahirna dibatalkeun dina 2021.

masalah Éropa kalawan Iklan judi

Topik ngatur iklan judi geus jadi topik pisan kontroversial di Éropa.

Walanda ngayakeun debat meriah ngeunaan yurisdiksi iklan judi. Politikus sacara kabuka nentang Prévalénsi operator sareng lobi pikeun ngarobih waktos siaran na dina televisi.

Anyar-anyar ieu, perusahaan kaulinan Walanda kapaksa ngeureunkeun ngagunakeun panutan dina kampanye iklan.

Samentara éta, konstitusionalitas larangan iklan judi Spanyol ditinjau sacara yudisial. Kaputusan éta kedah dikuatkeun ku Mahkamah Konstitusi sanajan Mahkamah Agung mendakan larangan éta henteu konstitusional.

Di Inggris, Liga Utama aya di satengahing periode watesan dina sikep judi na. Pamarentah Britania diwenangkeun leagues mun balik jalan sorangan dina kapercayaan yén éta pamustunganana bakal larangan tohan sponsor-najan kitu, tim anu beuki dimimitian gabung pasukan jeung operator, nu bisa maksa campur pamaréntah.

gelut pikeun klub maén bal

Larangan Italia, samentawis éta, ogé mangrupikeun pasea pikeun klub maén bal. Henteu ngan éta loba klub baheulana sekutu jeung pausahaan kaulinan, tapi Prévalénsi sakabéh judi di dunya olahraga dibuka panto ka gains ékonomi badag.

Tim masih diidinan pasangan sareng operator di daérah sanés, sanaos kasempetan kauangan anu leungit masih katingali.

#Italia #Denda #Google #Agénsi #Advertising #juta #pikeun #Iklan #judi