Tag Archives: agén

Urut agén FBI dihukum judi duit pamaréntah

Gavel kalawan chip poker jeung kartu maén

A urut agén FBI dihukum tilu bulan panjara pikeun judi duit pamaréntah. [Image: Shutterstock.com]

Tanggung jawab di pangadilan

Urut agén FBI témbal Carpenter dihukum tilu bulan panjara sanggeus judi duit pamaréntah dina kasino Las Vegas.

jaksa jeung pertahanan nyatet kabiasaan sarta ménta hakim pikeun waktu pacobaan

Numutkeun ka Asisten Jaksa AS Dan Schiess, Carpenter ngalaporkeun nyalira kajadian éta sareng nyandak léngkah-léngkah pikeun mayar anjeunna deui. Jaksa penuntut jeung pembela merhatikeun paripolahna sarta naroskeun ka hakim pikeun masihan anjeunna percobaan, sanaos anjeunna bakal nyanghareupan hukuman anu langkung beurat.

Tilas agén hapunten pikeun nguciwakeun rekan-rekan sareng anu dipikacinta, ogé ngabagi yén anjeunna ngalaman perawatan anu ngajantenkeun anjeunna “jalma anu langkung saé, langkung pinter sareng langkung sadar diri.”

Operasi FBI

Numutkeun rékaman pangadilan, Carpenter jeung tilu agén FBI séjén ngumbara ka Las Vegas pikeun operasi Undercover dina bulan Juli 2017. Grup nyandak $ 135.000 di tunai pikeun mantuan nutupan expenses jeung mayar suap dina panalungtikan maranéhanana ngeunaan korupsi publik.

usik kudu diposisikan hiji anggota tim salaku roller tinggi dina cabana di The kosmopolitan. Kamar mandates minimum $ 1.500 pikeun meuli dahareun jeung inuman.

Tukang kayu nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira

Saatos rapat, agén tuang sésa-sésa sareng inuman alkohol. Catetan pangadilan nunjukkeun yén Carpenter nginum genep bungkus bir sareng ampir sabotol vodka nyalira.

Saatos pihak grup, Carpenter sneaks kaluar maén blackjack di Bellagio maké wad duit. Numutkeun catetan maranéhanana, anjeunna maénkeun rata-rata leuwih $ 700 per leungeun jeung leungit $ 13.500.

Rincian hukuman

Kadua sisi perang hukum ngadukung Carpenter saloba anu aranjeunna tiasa, nyorotkeun reputasi pristine na salaku pagawé umum sareng catetan bersih na. Bapana, hakim kota anu berbasis di New Jersey, ngirim surat ka pengadilan anu nyatakeun yén putrana nyanghareupan setrés pasca-traumatis saatos réngsé tur Irak sareng militér.

[undermining] kapercayaan masarakat kana penegak hukum

Hakim Distrik AS Gloria Navarro ngirimkeun hukuman Carpenter. Anjeunna kutipan”[undermining] kapercayaan umum dina penegak hukum” salaku alesan anjeunna teu malire aplikasi probationary.

Navarro, kumaha oge, negeskeun yén tuduhan parantos diturunkeun tina kejahatan ka misdemeanor. Carpenter ogé tiasa dianggo pikeun FBI dugi aplikasina diajukeun Pébruari ieu.

Carpenter gaduh 90 dinten kanggo nyauran anjeunna ka otoritas-manehna masih aya dina tahanan imah.

#Urut #agén #FBI #dihukum #judi #duit #pamaréntah