Tag Archives: Advisors

kasino jeung Ny Walikota Advisors Parting kalawan patarosan

Resorts Dunya NYC

A diréktur kaamanan Resorts Dunya NYC geus parted jalan jeung parusahaan alatan hiji disangka konflik dipikaresep patali peran séjén-Na jeung Aula Kota. [Image: Shutterstock.com]

Kumaha misahkeun

Kalawan sababaraha pihak kabetot dina hiji meunang salah sahiji tilu lisénsi kasino komérsial poténsial New York City, geus timbul sababaraha konflik of interest. basis Queens Resorts Dunya kasino New York City geus dilaporkeun parted jalan kalawan diréktur kaamanan Timothy Pearson leuwih masalah etika.

kasalempang hubungan na jeung parusahaan kasino jeung Aula Kota

Pearson mangrupa sobat heubeul Walikota New York Eric Adams; minggu kamari diungkabkeun yén anjeunna ogé damel salaku panaséhat kaamanan umum walikota sareng dibayar pikeun padamelan na di New York City Economic Development Company (EDC). Aya kasalempang hubungan na jeung parusahaan kasino jeung Aula Kota, nu bakal boga peran badag dina mutuskeun tujuan pikeun lisénsi kasino komérsial.

Resorts Dunya ngumumkeun dinten Minggu yén Pearson parantos mundur. Pausahaan kasino ieu tempo dilegakeun operasi judi Queens na aya na teu hayang boga masalah naon meunang lebet-payun pikeun lisénsi kasino pinuh.

Pilari ngalegaan

manajemén Resorts Dunya anu disangka unaware peran Pearson kalawan EDC; urut diréktur kaamanan dimimitian ku EDC dina ahir Méi. Anjeunna parantos damel di Resorts World sakitar dasawarsa sareng janten bagian tina tim transisi walikota dina Januari. EDC henteu ngagaduhan peran formal dina prosés pamilihan atanapi pangaturan sektor, tapi tiasa masihan input ka Aula Kota ngeunaan usulan.

Resorts Dunya ngarilis hiji pernyataan dina Minggu, hatur Pearson pikeun taun gawé na, nyebutkeun: “Kami ngarojong kaputusan na injeuman kaahlian na ka Kota dina usaha na sangkan jalan urang aman, sarta kami miharep anjeunna ogé. .”

fasilitas ayeuna, nu ukur nawarkeun mesin slot

harepan nu Genting-milik Resorts Dunya bakal neangan salah sahiji lisénsi kasino komérsial di handap. Nu bakal ngidinan ka dilegakeun fasilitas na ayeuna, nu ukur nawarkeun mesin slot tur disambungkeun ka Queens ‘Aqueduct Raceway. Kalayan lisénsi pinuh, éta ogé tiasa nawiskeun kaulinan méja sapertos roulette sareng blackjack. Duanana Resorts Dunya sarta MGM urang Kakaisaran Kota kasino dianggap frontrunners pikeun dua lisensi.

usaha lobbying signifikan

Loba bakal-jadi kasino pamekar jeung operator sibuk lobbying politikus New York dina usaha meunang pitulung lamun datang waktu pikeun leungeun kaluar lisensi. Duanana Walikota Adams sareng Gubernur New York Kathy Hochul bakal nyarios dina panarima.

Dina raraga wewengkon mutuskeun dina proposal kasino, bakal kabentuk dewan nu ngawengku walikota, anggota dewan, councilors kaayaan, sénator kaayaan, sarta presidents stake. Déwan Kursi Adrienne Adams ngawartoskeun Komisi kaulinan New York yén Aisyah dirojong Resorts Dunya keur lisénsi. Harta aya di kacamatanna.

#kasino #jeung #Walikota #Advisors #Parting #kalawan #patarosan