Tag Archives: Act

IGT meunang gugatan ngalawan DOJ, Pamadegan Kawat Act 2018 Nixed

Hakim palu on laptop kalayan kartu maén, duit jeung chip poker

Pangadilan District AS Kacamatan Rhode Island geus maréntah dina ni’mat IGT di gugatan na ngalawan DOJ AS, confirming yén Kawat Act ukur ngajadikeun interstate olahraga online tohan ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Industri judi online tiasa ngambekan

Industri judi online sigana deui dina sisi alus Interstate Kawat Act of 1961 (kawat Act). Pa Kemis, Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Rhode Island maréntah dina ni’mat Game Téhnologi Internasional (IGT) dina gugatan parusahaan kaulinan urang ngalawan AS Jaksa Agung Merrick Garland jeung Departemen AS Kaadilan.

Damocles pedang hangs di IGT, usaha berpotensi picilakaeun

IGT ngajukeun gugatan na ngalawan DOJ dina bulan Nopémber 2021, nyatakeun yén pendapat ngeunaan Undang-undang Kawat anu dikaluarkeun ku Kantor Penasihat Hukum (OLC) Departemen Kehakiman dina 2018 nyababkeun perusahaan kedah ngalakukeun sumber daya (baca: artos) dina gugatan poténsial. , lamun pamaréntah nyandak tindakan hukum. . Éféktif pedang Damocles ngagantung dina IGT, usaha berpotensi dina resiko alatan interpretasi tina Kawat Act 2018.

Dina bulan Pebruari 2022, DOJ ngajukeun mosi pikeun ngabubarkeun, nyatakeun yén IGT “henteu masihan bukti anu cukup pikeun mastikeun klaimna yén aya ancaman gugatan” sareng yén Undang-undang Kawat henteu dilarapkeun kana jasa lotre sareng kasino dumasar tanah. nu ngawengku bulk bisnis IGT urang.

IGT miharep kaputusan definitif sarta meunang eta minggu ieu.

Pulitik, duit mangaruhan pendapat 2018

Kawat Act asalna ditulis pikeun nyegah interstate atawa olahraga asing tohan ngaliwatan komunikasi kawat salaku cara pikeun ngurangan kajahatan diatur. The kontrovérsi sabudeureun Kawat Act mimiti sabudeureun waktu booming poker online, dina dékade panungtungan. Sababaraha lawmakers – umumna ngalawan online judi – ngaku yen Kawat Act manglaku ka sadaya online judi , teu ngan olahraga tohan (dina titik ieu, internét dianggap “komunikasi kabel”, sanajan jelas teu aya dina 1961).

muka panto ka nagara-demi-nagara legalisasi online poker jeung kasino judi

Dina 2011, OLC, lajeng dina pamaréntahan Obama, ngaluarkeun pendapat dina respon kana dua lotteries kaayaan néangan ngajual tiket lotre online. pamadegan teh nya eta Kawat Act ngan manglaku ka tohan olahraga, nu muka panto ka legalisasi online poker jeung kasino judi kaayaan ku kaayaan, sanajan teu loba nagara ngalakukeun kitu.

Lajeng, dina 2018, OLC, ayeuna di handapeun Administrasi Trump, ngaluarkeun kejutan, pendapat dirévisi, ngabalikeun pamadegan 2011, waktos nyebutkeun Kawat Act manglaku ka sadaya judi online. Wall Street Journal engké dilaporkeun yén DOJ ieu ngadesek marios Kawat Act ku CEO Las Vegas Sands Sheldon Adelson, lawan pangkuatna nagara urang online judi sarta billionaire donor pulitik Republik.

The New Hampshire Lottery nuju jalan

Bari nanaon emerges bener tina pendapat 2018, kateupastian dibere hésé pikeun industri kaulinan. Dina bulan Pebruari 2019, Komisi Lotre New Hampshire (NHLC) ngajukeun gugatan ka DOJ teras Jaksa Agung Bill Barr, ngadesek Pangadilan Distrik AS pikeun Distrik New Hampshire pikeun ngaluarkeun pendapat OLC, sabab tiasa ngaruksak Komisi ka tune jutaan dollar per taun.

Dina Juni taun éta, Hakim Pangadilan Distrik AS Paul Barbadoro maréntah yén Kawat Act ngan lumaku pikeun tohan olahraga, sakumaha dibaca ku pamadegan OLC 2011. DOJ banding, tapi putusan Hakim Barbadoro ieu upheld.

Nu brings kami ka gugatan IGT, nu ieu Filed Nopémber panungtungan. Boh nu ayeuna Biden Administrasi atawa DOJ pernah sigana kabetot dina bade sanggeus sagala judi pausahaan, tapi IGT kudu nyaho pasti yén bisnis jelas. Ayeuna anjeunna terang éta sareng kaputusan sigana maéhan kateupastian UU Kawat sakali sareng sadayana.

#IGT #meunang #gugatan #ngalawan #DOJ #Pamadegan #Kawat #Act #Nixed

Grosvenor kasino Staf bakal narajang salaku UK Sweeping Proyék Act

Grosvenor kasino tanda

A neunggeul 150 pagawe kasino diatur pikeun tujuh tempat pa Grosvenor kasino di London ti Jumaah. [Image: Shutterstock.com]

Serangan di

Inggris tiasa gaduh perdana menteri énggal di Lizz Truss, tapi daérah éta masih seueur masalah. Salaku hasil tina rising biaya hirup jeung inflasi, neunggeul sakuliah Inggris sarta ultimatums union-dijieun disapu nagara, sarta Grosvenor kasino pagawe rencanana a gabung pihak nu.

sora dina ni’mat mogok 72 jam

Uni pangbadagna Britania Raya jeung Irlandia urang, Ngahijikeun Uni, dikaluarkeun hiji pernyataan dina Senén confirming yén 91% anggotana padamelan ku Grosvenor Casinos geus milih dina kahadean 72-jam neunggeul.

Ngahiji dibagikeun excerpts tina hiji pernyataan ku sekretaris jenderal Sharon Graham via Twitter, nu manehna nuduh pausahaan kasino Rank Grup meunang euyeub on kauntungan bari teu mayar pagawe na upah hirup.

150 pagawe kasino bakal neunggeul ti 6pm Jumaah mun 6am Senén. Tujuh tempat Grosvenor anu bakal kapangaruhan ku panarajangan aya di London, kalebet The Barracuda, The Gloucester, The Golden Horseshoe, The Park Tower, The Rialto, The St Giles and The Victoria.

réspon peunteun

pagawe kasino Grosvenor geus mecat pangmayaran bonus ingetan pa £ 600 ($ 693) jeung £ 800 ($ 925) salaku “lengkep inadequate”. Ngahiji ceuk maranéhna hayang deal bayar hadé “di satengahing biaya worsening tina krisis hirup.”

mertimbangkeun tawaran bayar bonus ingetan adil

Merk indungna Grosvenor, Grup Peunteun, nyandak rencana pikeun pertahanan. Juru bicara ngajelaskeun perusahaan salaku “kuciwa” kalayan niat pikeun nyerang. Éta ogé nganggap tawaran pangmayaran bonus ingetan adil.

“Ngalawan latar lingkungan dagang anu nangtang pisan pikeun Rank, sareng pikeun sektor sacara gembleng, kami parantos nawiskeun tawaran anu kuat anu kami yakin tiasa ngatasi biaya krisis hirup ayeuna,” saur juru bicara.

Unite, kumaha oge, boga pamadegan yén saprak Rank Grup balik £ 74m ($ 85m) dina kauntungan jadi jauh taun ieu, pausahaan kudu bisa nyadiakeun naékkeun gaji leuwih realistis. Graham nyatakeun yén panolakan Grosvenor pikeun mayar pagawé anu cukup pikeun hirup nyaéta “henteu katampa” sareng yén mogok éta negeskeun “amarah di sakuliah tenaga kerja ieu.”

staf kasino Grosvenor pasti moal hijina pagawe leupaskeun parabot. Pengacara pengadilan kriminal Inggris ngamimitian mogok Senén, kalayan bandara, rel, telekomunikasi, pos, angkutan umum sareng pagawe darmaga ogé sadayana ayeuna mogok atanapi ngajukeun biaya.

Industri dina vakum

Jeung kertas bodas Inggris on judi reformasi kadorong jadi jauh kana daptar prioritas pamaréntah urang nu bisa pernah katempo deui, neunggeul pagawe kasino nambihan bentang Wild West tumuwuh sakumaha industri judi UK terus beroperasi dina vakum.

Pamilihan Liz Truss salaku PM minggu ieu parantos ngajantenkeun reformasi sigana moal lami deui. Hasilna, naon loba nganggap deal sponsor sponsor hareup questionable yén merek judi utama Stake, W88 na Dafabet geus struck kalawan Liga Premier Inggris (EPL) franchise bal ayeuna mucunghul bisnis cageur.


#Grosvenor #kasino #Staf #bakal #narajang #salaku #Sweeping #Proyék #Act