Tag Archives: Acara

Espen Jorstad Nolak 3% Bursa Acara Utama sareng Teolog

raja saku

2022 Dunya Series Poker Juara Acara Utama Espen Jorstad geus nampik nyieun deal swap kalawan sasama pamuter poker profésional Alex Theologis. [Image: Shutterstock.com]

Kajadian Siprus ngajak posting

Pro poker Norwegia Espen Jorstad ngoleksi kameunangan anu ngahartikeun karir dina bulan Juli nalika anjeunna meunang 2022 World Series of Poker Acara Utama, nyandak hadiah $ 10 juta. Nanging, kameunangan éta nyababkeun kontroversi, sabab sasama pro Alex Theologian nyatakeun yén anjeunna sapuk pikeun swap sareng Jorstad anu kedahna masihan anjeunna 3% tina gaji anu ageung.

Jorstad nyerat ngeunaan kaayaan éta dina média sosial Senén, nyangking masalah éta ka masarakat saatos anjeunna nyarios yén aya anu henteu langsung ngancam anjeunna nalika di Siprus.

Numutkeun Jorstad, “saurang lalaki Irlandia anu jelas mabok” ngadeukeutan anjeunna nalika pertandingan poker di Siprus, nungtut anjeunna “mayarkeun artos éta.” Jorstad nyarios yén anjeunna ngajelaskeun kaayaan éta ka lalaki éta, anu ahirna angkat tanpa kajadian.

Theologians anu dijudulan $ 300.000 di winnings

Lamun dua lalaki sapuk pikeun swap, Theologian bakal dijudulan $300.000 dina winnings pre-pajeg. Jorstad sacara umum ngaku ngadamel seueur bursa WSOP sareng pamaén sanés, kalebet 14 perjanjian sapertos kitu dina Acara Utama:

Dina total, Jorstad nyebutkeun anjeunna disimpen ngeunaan 56% tina aksi na pikeun $ 10.000 meuli-di turnamén.

Taya bukti bursa

Sanajan kitu, bursa teu kaasup naon anu dimaksud Teologis. Dina tulisanna, Jorstad ngabagi pesen anu ditukeurkeun sareng Theologians, dimana bursa éta sakuduna muncul dina Poé 7 Acara Utama. Jorstad ahirna ngahontal tabel final Acara Utama salaku pamimpin chip.

“Btw swap urang 3% kan?” Teolog nyerat dina bursa Instagram. “Kuring ningali dina obrolan urang tapi kami henteu mastikeun sacara tulisan.”

“Teu aya anu nyerat ngeunaan urang swap,” jawab Jorstad. “Iraha / dimana urang ngalakukeun ieu?”

Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa.

Jorstad nyarios yén dua tepang di hotél Las Vegas pikeun ngabahas kaayaan éta. Dua lalaki sapuk yén maranéhna teu boga rékaman bursa. Jorstad nyatakeun yén anjeunna henteu émut kana perjanjian sapertos kitu, sanaos ahli teologi keukeuh yén perjanjian parantos aya. Numutkeun kana Jorstad, duaanna ngan ukur dua kali patepang, henteu kantos gaduh bursa sateuacanna, sareng ahli Theologian henteu émut naon waé nalika aranjeunna ngadamel perjanjian anu sakuduna.

Bari Jorstad nyebutkeun anjeunna yakin euweuh bursa lumangsung, anjeunna teu percanten Theologians acted dina iman goréng. Anjeunna oge nawiskeun pikeun nyapih kaayaan lamun komunitas poker panginten aya bisa jadi deal.

komunitas poker ngarojong Jorstad

Seueur pamaén poker ngaréspon kana kaayaan éta, sareng ampir sadayana sisi sareng Jorstad:

“Pribadi ngarasa anjeun teuing alus ka Alex dieu,” ceuk komentator poker Henry Kilbane dina reply kana Jorstad on Twitter. “Ieu nyerang kuring salaku jalma anu manipulatif pisan.”

Batur anu langkung saé ka Theologians, bari tetep satuju yén Jorstad leres:

“Kuring ragu saha waé di dieu anu ngalakukeun iman anu goréng,” tweeted Tony Dunst. “Dibikeun anjeun dijieun rékaman ditulis sadaya bursa sarta teu apal kana perjangjian, abdi teu nyangka anjeun ngahutang nanaon Alex”.

Jorstad ogé ngabagi pesen engké sareng Theologians, dimana pro Yunani online ngabagi kuciwa ku hasil tina pagunemanna.

“Kuring ngarasa pisan dihianat sareng kuciwa,” nyerat Theologian. “Palajaran pikeun diajar, kuring nyangka, henteu yakin kumaha anjeun tiasa bobo wengi sareng bahagia sareng diri anjeun, tapi hehehehe.”


#Espen #Jorstad #Nolak #Bursa #Acara #Utama #sareng #Teolog

Relive Acara Senior di WSOP 2022

chip poker

VSO News panulis sarta poker pro Dara O’Kearney balik ka Senior di 2022 WSOP, jeung manehna ningali parobahan tina édisi saméméhna. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha moments senior

Turnamén munggaran abdi 2022 Dunya Series of poker kampanye Senior. Wajar upami kuring gaduh hubungan cinta-hate sareng acara Senior. Dina mimiti taun 2015 kuring, kuring mendakan diri kuring dina debat tabel tipe MAGA anu aranjeunna langkung benci, Républik Komunis Colorado (sapertos anu disebatna) atanapi Républik Komunis California. Kuring ngabales ku hujan es tina kecap B: Kuring nganggo panto tukang sareng pameungpeuk salaku alesan pikeun ngabobodo seueur tumpukan kuring dina 20 menit munggaran.

strategi pangalusna nyaéta nyieun leungeun pangalusna sarta bet bejaysus ti eta

Salila sababaraha taun, kuring parantos diajar ngadalikeun éta dina turnamén dimana strategi anu pangsaéna nyaéta ngadamel panangan anu pangsaéna sareng bet ageung pikeun aranjeunna. Éta nyababkeun catetan anu masih gaduh artos kirang ti sababaraha menit, janten sigana mah teu adil upami kuring gaduh hubungan cinta-hate sareng acara Senior. Langkung-langkung hate-hate diselang-seling ku sakadang cinta.

Kitu cenah, aya deui anu terakhir dina acara panganyarna kuring. Lamun awewe dina tabel Poé kuring 2 éta nekat pikeun Roe versus Wade ouster, Kuring bisa ngabejaan ti sababaraha nagara bagian beureum lalaki dina méja maranéhanana éta dina sisi séjén zat, Tapi aranjeunna sadayana diteundeun kana diri.

Anjing heubeul jeung trik anyar

Kuring nembé nyatet dina tulisan kuring ngeunaan Ladies nunjukkeun yén Vanessa Kade ningali tren ka arah diskusi strategi anu langkung asli sareng kirang ngobrol ngeunaan ketukan anu goréng dina kaulinan awéwé. Hal anu sami pikeun Senior taun ieu, sareng kanyataanna, laju diskusi langkung gancang tibatan anu kuring kantos ngalaman. Gantina guyonan biasa ngeunaan terang anjeun ngalakukeun éta, nempatkeun anjeun dina panangan, sareng nguji anjeun pikeun sadaya chip anjeun, omongan ngeunaan blokir backdoor sareng kaunggulan jangkauan nyababkeun kuring nyimpulkeun yén seueur manula parantos nyéépkeun pandémik di laboratorium.

Tenor acara ieu sigana parantos robih salami sababaraha taun ogé. Dimana maranéhna dipaké pikeun jadi kasempetan pikeun moan ngeunaan jalma ngora jeung nganyatakeun kapuasan gede pisan nu teu aya dina acara, aya ayeuna leuwih timer deprecating guyonan poék jeung humor ngeunaan naon hartina jadi heubeul. Nalika saurang lalaki ngungkabkeun kaganggu dina awal jam 10 énjing dinten ka-2, anu sanés nunjukkeun:

“Aranjeunna tiasa ngamimitian éta jam 7 sabab, hayu urang nyanghareupan éta, urang sadayana gugah pikeun pipis jam 6.30.”

Nalika aranjeunna dikirim kami on putus dinner deukeut gelembung, kami questioned naha panjangna putus éta cukup pikeun urang maot sarta peupeus gelembung.

Ninggalkeun chip balik

Lalaki anu henteu ningali sisi lucu tina lulucon urang murag caket gelembung, atanapi panginten anjeunna ningali éta. Anjeunna henteu maén sadinten, nyababkeun urang sadayana mikir yén anjeunna nuturkeun strategi “buta duit”. Manehna leungit pikiran nya mikir pasangan saeutik nya cukup alus pikeun nelepon nalika Ms Roe v Wade kadorong 20 blinds badag. Nalika anjeunna gagal ngaragragkeun raja-rajana, anjeunna nyerang sapertos 6 Januari.

taya sahijieun urang ngarasa cukup kuat ngeunaan masalah ieu risiko a hip rusak

Pikeun kalolobaan urang, sigana anjeunna masih gaduh sababaraha chip anu tinggaleun. Sababaraha urang malah indit ka kasulitan ngagorowok “antosan, Anjeun bisa jadi kudu sababaraha chip ditinggalkeun” sanggeus anjeunna, tapi urang teu ngarasa cukup kuat ngeunaan masalah pikeun resiko hiji hip rusak sanggeus anjeunna. Ku waktu dealer nu cacah handap tumpukan jeung confirms anjeunna geus shrapnel ditinggalkeun, anjeunna geus lila Isro.

kira-kira 20 menit engké urang nyanghareupan silih dina gelembung jeung chip panungtungan éta sadayana dina buta badag. Kusabab anjeunna teu di méja, leungeun-Na maot ku kituna manéhna teu bisa meunang pot, tapi sababaraha pamaén dina tabel séjén sakaligus gagal, hartina manéhna meunangkeun pangsa sababaraha cashes mnt. Lantai turun di méja kami hariwang ku kanyataan yén aranjeunna henteu terang nami salah sahiji pamaén anu sacara teknis ngabiayaan turnamen. Saatos aranjeunna naroskeun sareng mastikeun yén teu aya urang anu terang anjeunna, kuring émut yén anjeunna aya ti mimiti, ku kituna aranjeunna tiasa ngaidentipikasi anjeunna tina draw korsi.

Carita anu jelas

Carita karesep kuring ti Senior taun ieu asalna tina salah sahiji tabel Poé 1 kuring. Béntang pamaén pangkolotna anu kuring kantos maén, yuswa 82 taun ti nagara beureum kalayan rasa humor anu saé, handap ka bumi. Lalaki ieu jelas-jelas ningali sadayana dina waktosna tapi henteu kedah ngawartosan kami. Obrolan dina tabel dina waktu éta ngeunaan ngabejaan, jeung sabaraha faktor aranjeunna. Minoritas nganggap aranjeunna sadayana, minoritas anu sanés nganggap yén aranjeunna henteu aya nanaon, sareng kalolobaan urang aya di antawisna, nyekel pandangan yén aranjeunna mangrupikeun hal tapi henteu ageung. Negarawan sepuh tabel tetep pendapatna ka dirina dugi ka anjeunna langsung ditaros:

“Muhun, éta hiji hal, tapi lolobana waktu éta ngan hiji hal anu dipaké ku jalma pikeun ngahampura telepon goréng atawa flip. Tapi aya hiji jalma di buruan bumi kuring anu nyata pisan.”
“Naon éta?”
“Muhun anjeunna henteu Bluff tapi sakali dina bulan biru, tapi lamun manehna ngalakukeun jeung anjeun melong manehna emptied calana na.”
“Maksud anjeun anjeunna katingalina gugup?”
“Henteu Pak. Anjeunna ngosongkeun calana saleresna. Ieu mangrupikeun carita anu tiasa dipercaya. Nya, teu seueur anu nyarioskeun bau, sigana mah.”

Abdi badé milarian éta taun payun.

#Relive #Acara #Senior #WSOP

WSOP Release 2022/23 Éropa, Circuit Jadwal Acara

Kartu kalawan chip poker

Dina warta hébat pikeun pamaén poker sakuliah buana, WSOP geus diterbitkeun lokasi jeung jadwal pikeun acara WSOP Éropa sarta 2022/23 WSOP Circuit. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal jeung lokasi diterbitkeun

Dunya Series of poker (WSOP) geus ngarilis jadwal pikeun WSOP Éropa sarta WSOP Circuit (WSOP-C) 2022/23 acara dina 20. taun turnamén sirkuit merek poker urang.

kaping tambahan bakal diumumkeun dina mangsa nu bakal datang

WSOP ngumumkeun kalénder acara dina Kemis, kalayan sapuluh lokasi anu dipilih di Éropa, Oséania, Afrika, Amérika Kidul sareng Karibia. WSOP nyandak ka Twitter pikeun ngabagikeun warta ngeunaan jadwal 2022/23, nambahan yén tanggal tambahan bakal diumumkeun di hareup:

Sub-merek Caesar Entertainment munggaran nuju ka Rozvadov di Républik Céko. Di dinya, di King’s Resort, 2022 WSOP Éropa bakal dimaénkeun ti 26 Oktober nepi ka 16 Nopémber, sareng WSOP-C mimitian 21 Séptémber. Tempatna bakal tetep sami pikeun Acara Utama Mini anu lumangsung 31 Oktober dugi ka 4 Nopémber kalayan dompét € 1m ($ 1.02m) pikeun direbut.

King’s Resort ogé bakal janten tuan rumah Acara Utama WSOP Éropa ti 11. Nopember, kalayan hadiah kolam renang 5 jutaan ($ 5.1 jutaan). Jumlah hadiah pikeun acara Éropa sareng internasional 2022/23 nyaéta € 12 juta ($ 12,2 juta), sareng 15 gelang kanggo maén.

pamaén poker meunang jangjang maranéhna deui

Dina siaran warta WSOP Kemis urang, boga Raja urang Resort na poker pro Leon Tsoukernik dikedalkeun delight na dina hosting “panggedena tur paling bergengsi runtuyan turnamén jeung jaminan greatest di Éropa.” The kasino urang Twitter nyatakeun “catetan rusak dina ’21, mudahan sajarah dijieun dina ’22!”:

Dicampur jeung pikagumbiraeun Tsoukernik urang rasa kuat lega nu poker dunya tungtungna meunang jangjang na deui “tanpa watesan jeung struggles tina dua taun ka tukang.”

siap nyadiakeun layanan kelas munggaran tur silaturahmi”

“Larangan perjalanan pikeun pamaén anu sumping ti AS parantos dicabut [and] kami siap nyadiakeun layanan kelas munggaran tur silaturahmi ka sadaya pamaén poker, “boga Raja affirms.

Sadaya jalan nuju ka Vegas

WSOP senior VP sarta diréktur eksekutif Ty Stewart éta sarua optimistis, ceuk poker éta “leuwih badag ti kantos.” Stewart ogé ngabagi pikagumbiraeun merek pikeun nyangking “pangalaman poker sakali-dina-umur WSOP-C sareng WSOP Éropa deui ka pamaén di sakuliah buana.”

Numutkeun kana siaran warta WSOP, unggal juara tina acara sirkuit langsung atanapi online bakal bersaing dina acara “Turnamen Juara” ngan ukur di WSOP 2023 di Kota Dosa.

Eksekutif WSOP ogé nyorot “ngajalankeun panganyarna” pamaén non-Amérika Kalér anu meunang Acara Utama, anu dibuktikeun ku juara WSOP Norwegia 2022 Espen Jørstad di Las Vegas dina bulan Juli sareng kéngingkeun $ 10 juta. Taun ieu kahiji kalina The Strip geus hosted turnamén headlining WSOP.


#WSOP #Release #Éropa #Circuit #Jadwal #Acara