Tag Archives: 85m

Foxwoods Resort kasino nembongkeun $ 85M Project renovasi

Foxwoods Resort kasino di jero

Foxwoods Resort kasino investasi $ 85 juta dina proyék renovasi anyar anu bakal nambahan 50.000 méter pasagi spasi kaulinan. [Image: Shutterstock.com]

rencana badag

Foxwoods Resort kasino di Connecticut embarked on anyar $ 85 juta proyék renovasi, nyirian ékspansi kaulinan utama kahijina saprak 2008.

Anyar 50.000 méter pasagi patut spasi kaulinan

kasino di ngumumkeun rencana na dina siaran pers Rebo. Numutkeun pengumuman éta, proyék multimillion-dollar bakal kaasup tambahan kamar kaulinan anyar 50.000-kuadrat ku 2023, kitu ogé réstoran chef selebritis urang.

Foxwoods bakal ngamekarkeun kamar kaulinan anyar na di Grand Ballroom, lokasina di wewengkon Grand Pequot fasilitas. Jumlah spésifik tabel sarta slot kaulinan anu bakal diulas dina spasi anyar ayeuna unconfirmed.

Nambahan pangalaman

Réstoran Foxwoods anyar 13,000-suku bakal mawa nami “koki selebritis iconic.” kasino bakal nembongkeun nami kang Oki engké di 2022. Ieu ogé bakal ngawengku hiji “mewah wates luhur liang aréa”. Pangwangunan bakal ngamimitian dina bulan Nopémber, upami sadayana saluyu sareng rencana.

Foxwoods Resort kasino celebrates ulang 30th na dina bulan Pebruari. Ieu sakali dipikawanoh salaku kasino pangbadagna di dunya tapi geus saprak geus surpassed ku Venetian Makau.

Commenting on proyék renovasi, Foxwoods Resort kasino lulugu eksekutif jeung Presiden Jason Guyot ngécéskeun yén kasino boga tujuan pikeun narik sémah kalayan ékspansi. Anjeunna nambahan yén tim Foxwoods “terus ngartikeun ulang naon hartina pamimpin di silaturahmi, kaulinan jeung hiburan, sarta teu bisa antosan a make visi ieu kanyataanana”.

Anyar jeung ningkat

Ieu panganyarna dina runtuyan proyék renovasi di Foxwoods ngumumkeun taun ieu.

$ 300 juta taman cai jero rohangan

Dina Juli, kasino dibuka aula bingo-patok luhur anyar nu hargana $ 7 jutaan. Éta ogé gaduh rencana pikeun ngawangun Resort taman cai jero ruangan $ 300 juta caket dieu. Sababaraha rencana séjén dina karya kaasup muka sababaraha réstoran séjén, toko memorabilia olahraga, sarta lounge pamuter VIP anyar.

Kiwari, Foxwoods boga kira 300.000 méter pasagi spasi kaulinan, ngandung 250 méja kaulinan sarta 3.000 mesin slot. Harta ieu ogé ngagaduhan buku olahraga ritel DraftKings ti saprak Nopémber 2021.

#Foxwoods #Resort #kasino #nembongkeun #85M #Project #renovasi

Vegas Ponzi Schemer indicted pikeun nagging Korban $ 8,5m

Ponzi schema visuals

Otoritas boga muatan hiji lalaki basis Vegas kalawan defrauding 72 investor tohan leuwih ti $ 8,5 jutaan. [Image: Shutterstock.com]

Ngabobodo 72 investor

Sanajan ngaranna disada kawas pai apal homemade, Matthew J. Turnipseede of Las Vegas geus ngan geus indicted pikeun defrauding 72 investor leuwih $ 8,5 juta dina olahraga tohan skéma Ponzi.

janji balik ganda-angka ka investor

Otoritas didakwa Turnipseede, 49, Kemis pikeun skéma anjeunna lumpat di Kacamatan Kalér Ohio. Anjeunna falsely jangji investor balik ganda-angka kahontal ngaliwatan “canggih” tohan olahraga. Kantor Kejaksaan AS pikeun Kacamatan Kalér Ohio (USAO-NDO) ngabagi tuduhan liwat Twitter:

Dina total, pajabat didakwa Turnipseede dina 12 cacah tina panipuan kawat sarta hiji count tina panipuan mail. Sapanjang genep taun ti 2015 ka 2021, anjeunna ngajak para korban pikeun investasi dina usahana, kalebet Edgewize LLC, Moneyline Analytics sareng Moneyline Analytics Dublin Branch.

terdakwa lajeng slyly ngaku yen na usaha bakal make duit investor pikeun make olahraga canggih bets ngaliwatan “algoritma nu ngahasilkeun ganda-angka mulih”.

Turnipseede nyieun jarami

Sanaos jangjina, teu aya perusahaan tohan olahraga Turnipseede anu kantos ngagaduhan kauntungan dina wilayah dua digit. terdakwa disangka ngaku yen sakabeh duit invested bakal dipaké sacara éksklusif pikeun tohan. Gantina narima santunan pikeun bets nempatkeun, ceuk manehna bakal tetep perséntase tina kauntungan unggul.

skéma Ponzi Palasik

Dina kanyataanana, terdakwa ngagunakeun dana pikeun mayar kaluar investor saméméhna tur dana expenses pribadi – skéma Ponzi Palasik. Numutkeun dakwaan DOJ, biaya kalebet liburan kulawarga Turnipseede ka Disneyland sareng Hawaii, biaya kaanggotaan klub nagara, perawatan spa, sareng sababaraha pamayaran sewa kendaraan.

nyamur pajeulit

Pikeun ngajaga tina tipu dayana, Turnipseede disangka ngirim email ka korban laporan kauangan fiktif. Slip ieu sacara salah ngajéntrékeun paningkatan anu ageung dina investasi para korban. Tuduhan nambihkeun yén Turnipseede malah nunjuk firma akuntansi “pikeun ngahasilkeun bentuk IRS dumasar kana angka curang anu disayogikeun ka perusahaan ku terdakwa.”

Salaku tambahan, upami korban hoyong mundur sababaraha atanapi sadayana investasina, Turnipseede nganggo artos tina pangmayaran korban sanés pikeun nutupan ditarikna.

Numutkeun kana USAO NDO, Asisten Pengacara AS Erica D. Barnhill sareng Brian McDonough mangrupikeun jaksa dina kasus éta.

#Vegas #Ponzi #Schemer #indicted #pikeun #nagging #Korban #85m