Tag Archives: 132m

Online judi Operator LeoVegas denda £ 1,32m

 

Layar Santika LeoVegas dina smartphoneLeoVegas kedah mayar denda £ 1.32m ka UKGC salaku hasil tina anti pencucian artos sareng kagagalan tanggung jawab sosial. [Image: Shutterstock.com]

Teu dugi awal

operator judi online LeoVegas purwakarta geus fined £ 1,32m ($ 1,6m) ku UK judi Komisi salaku hasil tina anti laundering duit jeung kagagalan tanggung jawab sosial. Kapala regulator judi Inggris ngumumkeun aksi pinalti Rebo, sanggeus nyokot kaputusan 11. Juli. Rupa-rupa pelanggaran lumangsung antara Oktober 2019 sareng Oktober 2020.

ogé parantos nampi peringatan resmi

Salian hukuman kauangan, LeoVegas ogé parantos nampi peringatan resmi sareng kedah ngalaksanakeun pamariksaan pikeun mastikeun yén sadaya sistem tanggung jawab sosial sareng anti pencucian artos ayeuna parantos dilaksanakeun.

Rupa-rupa masalah

UKGC ngagariskeun sababaraha spésifik tina fiasco LeoVegas. Dina masalah tanggung jawab sosial, aya pemicu pikeun belanja palanggan anu sacara signifikan langkung ageung tibatan rata-rata rata-rata palanggan sareng prihatin naha LeoVegas mutuskeun genep jam salaku periode waktos anu pas saatos pamaén kedah niiskeun 45 menit.

teu nuturkeun kawijakan interaksi customer sorangan

Aya ogé masalah LeoVegas henteu nuturkeun kabijakan sorangan ngeunaan interaksi palanggan nalika jalma nunjukkeun indikator bahaya, sedengkeun operator ogé henteu leres ngémutan pedoman UKGC 2019 pikeun interaksi palanggan.

Kalayan kagagalan anti pencucian artos, pemicu kauangan LeoVegas pikeun ulasan anti pencucian artos dianggap luhur teuing sareng teu realistis pikeun ngatur résiko sacara efektif. Aya ogé hiji over-reliance on ambang teu epektip micu jeung teu cukup info dina sabaraha hiji jalma bisa méakkeun dumasar kana panghasilan maranéhanana. Tungtungna, kontrol inadequate operator urang hartina jalma bisa bet jumlah signifikan dina periode pondok waktu tanpa operator boga informasi ngeunaan kaayaan finansial pamaké.

UKGC nyandak tindakan

Ngomongkeun tindakan penegak ngalawan LeoVegas, diréktur intelijen sareng penegak UKGC Leanne Oxley nyarios: “Kami ngaidentipikasi ieu ngaliwatan kagiatan patuh fokus sareng kami bakal teras-terasan ngalakukeun tindakan ngalawan operator sanés upami aranjeunna henteu diajar pelajaran anu diajarkeun ku penegak kami.

Anjeunna neraskeun catetan kumaha kasus khusus ieu mangrupikeun conto sanés kumaha operator sering henteu leres ngajagi para nasabah sareng henteu diatur leres pikeun nganyahokeun résiko pencucian artos.

Salian ti merek LeoVegas, operator ogé ngajalankeun platform anu sanés sapertos 21.co.uk, BetUk.com, PinkCasino.co.uk, sareng SlotBoss.co.uk.

UKGC nyandak peranna pisan serius tur ensures yén operator salawasna sasuai jeung aturan jeung peraturan régional. Sajauh taun 2022, régulator judi parantos ngalaksanakeun sajumlah denda anu ageung pikeun operator. Dina Maret, UKGC denda Camelot UK £ 3,15 juta ($ 3,8 jutaan) pikeun nargétkeun leuwih ti 65,000 nu maen judi non-milu, bari 888 UK Ltd narima £ 9,4 jutaan ($ 11,5 jutaan) denda dina Maret sarua keur tanggung jawab sosial jeung anti duit. kagagalan laundering. Operator anu sanés nampi denda tujuh angka ti UKGC dugi ka taun 2022 kalebet Genesis Global Limited, Sky Betting and Gaming, sareng BetVictor.

#Online #judi #Operator #LeoVegas #denda #132m

https://skfeed.xyz/
https://decorationgideas.club/
https://buyviagru.com/
https://outoftheboxmobileapps.com/
https://zonarugby.com/
https://stopaipac.org/
https://royalkasino88site.xyz/
https://accesstomedssavings.com
https://j7369.com
https://blogfesor.org
https://alfredtpalmer.com
https://49thandrock.com
https://diamond-express.org
https://iphone5latest.com
https://newbalanceshoes.us
https://duniakost.com
https://cheapwritemyessay.xyz
https://considered-harmful.org
https://accesstomedssavings.com
https://ditcoin.io
https://onlinenotepadplusplus.com
https://tshirthell.club
https://sotipsters.com
https://helpcashapp.com
https://kumpulanjudi.com
https://kunmingjinjianghotel.com
https://topiramatemd.info
https://guccibags-handbags.org
https://fredperrypolo-shirts.com
https://renaldo.club
https://robot-frog.com
https://edenpoker.xyz
https://irishitalianblessings.com
https://grzegorz-wrobel.com
https://athensliving.net
https://universites.us
https://getmyapp.me
https://nubef.com
https://godsebook.org
https://themadtrist.com
https://modernizatuvida.com
https://advanceloansbad.com
https://outoftheboxmobileapps.com
https://hokif.com
https://duneh.com
https://procard.us
https://alieninsider.net
https://gesdemett.com
https://jenflanagan.com
https://greenmp3.live
https://downloadspace.org
https://textswreck.com
https://rudota2.com
https://gfwc-morristownaz.org
https://rogrup.net
https://aajke.com
https://lafabriqueabonheursblog.com
https://poruk.com
https://citylifefilmproject.com
https://telugucinema.club
https://idiabetesblog.org
https://dorama-world.com
https://rationalradio.org
https://topsale.us
https://missuniverse2010.net
https://filipinostarnews.net
https://underarmouroutlet-sale.com
https://buycialisgo.net
https://sannhuadw.com
https://dionisfurs.com
https://johnwishii.com
https://laughinginc.com
https://larngearcamp.com
https://resmiconsidered-harmful.org
https://chikhhassan.com
https://thefly.xyz
https://ourbest.xyz
https://feruk.com
https://joylife.me
https://locdog.info
https://bestpetroleumengineeringschools.com
https://oremonte.org
https://solusinews.com
https://trymaximumshred.com
https://nofcu.com
https://gnunify.com
https://kumpulanjudi.net
https://kx74.net
https://kertaspoker.com
https://gensummit2016.org
https://cbsaugor.org
https://showroomototai.com
https://effusionexpo.com
https://beeglove.info
https://v-valine-tv.info
https://businesswitheric.com
https://smithstreetbagels.com
https://newschoolculvercity.com
https://linkpkrace99.info
https://escortbayanlaristanbul.net
https://columbia-electrochem-lab.org
https://timberland-shoesoutlet.com
https://visage-health.com
https://goolgle.co
https://nytime.xyz
https://marsad.info
https://allergycases.com
https://motorstop.asia
https://niche-talk.com
https://dailyinspires.com/
https://protipsworldcup.xyz
https://worldcuptipster.xyz
https://tipsterworldcup.xyz
https://worldcuptipster.com
https://chat919.info
https://judibola.me
https://openraid.us
https://solomonforcongress.com
https://starryeyesfilm.com