Eastern Band of Cherokee Indians flag

Suku Mitra Jeung Caesars pa New Virginia kasino Resort

East Cherokee Bandéra India Bandéra

Caesars Hiburan sarta Wétan Band of Cherokee India mangrupakeun mitra gabungan pikeun $ 650 jutaan Virginia kasino . [Image: Shutterstock.com]

proyék impressive

Wétan Band of Cherokee India geus partnered kalawan Caesars Hiburan salaku bagian tina hiji $ 650 juta proyék Resort kasino di Virginia. Caesars ngumumkeun partnership Rebo; ngembangkeun Caesars Virginia di Danville baris dimimitian salila saminggu. Rencana ayeuna nyaéta pikeun Resort dibuka sateuacan ahir 2024. Diperkirakeun bakal ngahasilkeun rébuan padamelan sareng janten supir utama pariwisata sareng ékonomi lokal.

di luhur 1.300 mesin slot, 85 kaulinan tabel sarta 24 kaulinan tabel éléktronik

Resort bakal ngandung 500 kamar hotél sarta wewengkon kaulinan kalayan leuwih ti 1.300 mesin slot, 85 méja kaulinan sarta 24 méja kaulinan éléktronik. Aya ogé Caesars Sportsbook sarta Dunya Series of poker (WSOP) kamar poker. Fasilitas sanésna kalebet kolam renang, spa, réstoran, bar, téater hiburan langsung 2,500 korsi, sareng 40,000 suku pasagi konvénsi sareng ruang rapat.

Hubungan langgeng

Kana parantosan Resort kasino, Caesars bakal manajer harta. The Eastern Band of Cherokee India bakal jadi mitra dina joint venture jeung investor minoritas ti wewengkon bakal gabung dina. Caesars ngarencanakeun ngungkit program ganjaran na aya nalika kasino di muka pikeun narik para nasabah ka fasilitas Danville.

“mitra berharga” pausahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh

Chief Operating Officer Caesars Hiburan sarta Presiden Anthony Carano spoke ngeunaan kumaha Wétan Band of Cherokee India geus “mitra berharga” tina parusahaan kasino pikeun leuwih ti dua puluh. Anjeunna oge disebutkeun kumaha Resort kasino anyar bakal mawa pangalusna tina kaunggulan kuliner jeung hiburan bakat “ka wewengkon Danville pikeun jalma ngarasakeun”.

Kapala India Wétan Band of Cherokee lulugu Richard Sneed ogé tampi kasempetan joint venture dibere ka suku. Ngawangkong ngeunaan rencana harta urang, ceuk eta bakal “a Resort kelas munggaran diartikeun ku méwah sarta jasa anu sémah Caesars geus datangna uninga sarta nyangka”.

Dilegakeun portopolio maranéhanana

Caesars Hiburan ayeuna pangbadagna kasino domestik jeung parusahaan hiburan di AS. Éta mangrupikeun pamilik sareng manajer langkung ti 50 sipat di sakuliah nagara. Caesars geus ayana di Virginia ngaliwatan sportsbook online na, tapi teu boga kasino dumasar tanah-dina kaayaan. Danville mangrupikeun salah sahiji sajumlah kota di Virginia pikeun kéngingkeun lampu héjo dina 2020 pikeun muka kasino.

Sababaraha merek kasino Caesars Entertainment kalebet Caesars, Eldorado, Horseshoe, sareng Harrah’s.

The Eastern Band of Cherokee India mangrupakeun suku dumasar di Propinsi Sulawesi Tenggara. Cai mibanda dua casinos up na ngajalankeun dina kaayaan imahna: Harrah urang Cherokee kasino jeung Harrah urang Cherokee Valley Walungan. suku ogé meuli Caesars Southern Indiana kasino taun ka tukang pikeun $ 250 juta ti Caesars Hiburan.

#Suku #Mitra #Jeung #Caesars #Virginia #kasino #Resort