Star Sydney

Star Hiburan Teu Ngabogaan hak nyekel Sydney kasino Lisensi

Sydney Star

Star Hiburan dinyatakeun teu pantes nyekel lisénsi kasino di Sydney. [Image: Shutterstock.com]

Kahareupna teu pasti

Saatos investigations éksténsif kana operasi na, Star Hiburan Grup geus dianggap pantes nyekel hiji lisénsi kasino di Sydney. The New South Wales (NSW) bebas kasino komisi (NICC) Salasa diterbitkeun laporan ti Adam Bell SC.

tempo pilihan-Na pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang “.

Ieu mah can écés naha régulator bakal nyabut lisénsi atawa naha pausahaan kasino tiasa nyandak Peta corrective. NICC ceuk eta masihan Star bewara ngeunaan cukang lantaranana acara sarta “nyaéta tempo pilihan pikeun aksi disiplin di respon kana papanggihan jeung saran Bell urang.”

Star Hiburan boga 14 poé pikeun ngirimkeun respon kana papanggihan panalungtikan. Sakali komisi narima respon, éta bakal mutuskeun dina hukuman luyu. Cai mibanda kamampuhan pikeun nyabut lisénsi kasino Star, ngagantungkeun eta, administer hukuman finansial, sarta nunjuk hiji manajer bebas tina harta.

Tuduhan penting

Panalungtikan publik NSW kana Star Hiburan mimiti di handap ieu publikasi dina média lokal tina tuduhan yen Star geus diwenangkeun laundering duit signifikan jeung panipuan sarta miboga tumbu ka kajahatan diatur.

Leuwih ti 30 saksi kasaksian salila panalungtikan, jeung pamaréntah NSW reviewing laporan ahir Bell di awal September. Éta mendakan yén aya “karusakan patuh éksténsif” dina seueur daérah bisnis utama. Komisaris lulugu NICC Philip Crawford disebut laporan Bell urang “ngajempolan”.

Star mantuan nyamur jumlah badag duit

Gantina laporan nyalahkeun salah sahiji dalang utama, éta kapanggih yén aya masalah jero-rooted sakuliah bisnis. Salah sahiji wahyu badag éta Star mantuan nyamur sums badag duit salaku waragad hotél, tinimbang categorizing aranjeunna salaku duit judi .

Masalah ogé lumangsung di tempat sanés

Salaku hasil tina panyilidikan salajengna, seueur eksekutif perusahaan anu pangkat luhur mundur, kalebet tilas CEO sareng pupuhu. Star ngaharepkeun yén ku nyieun parobahan manajemén senior signifikan, eta bakal dianggap cocog pikeun nuluykeun casinos operasi di Sydney.

operator kasino kapaksa menta eureun dagang di Bursa Saham Australia (ASX) listings on Senén sanggeus rumor mimiti permukaan ngeunaan dianggap teu pantes nyekel lisénsi Sydney.

The Star ayeuna subyek panalungtikan sarupa di Queensland, nu museurkeun kana tilu sipat na di propinsi jeung suitability parusahaan nyekel lisénsi nu.

Star oge teu hijina parusahaan kasino Australia geus gotten kana cai panas anyar. Crown Resorts ieu dianggap teu pantes nyekel sagala lisénsi kasino di handap investigations di Australia Kulon, Victoria jeung NSW. Eta dijieun parobahan utama pikeun manajemén sarta sakabéh struktur bisnis jeung salaku hasilna, geus bisa neruskeun operasi unggal kasino dina kaayaan nu tangtu.

#Star #Hiburan #Teu #Ngabogaan #hak #nyekel #Sydney #kasino #Lisensi