Poker chips

Relive Acara Senior di WSOP 2022

chip poker

VSO News panulis sarta poker pro Dara O’Kearney balik ka Senior di 2022 WSOP, jeung manehna ningali parobahan tina édisi saméméhna. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha moments senior

Turnamén munggaran abdi 2022 Dunya Series of poker kampanye Senior. Wajar upami kuring gaduh hubungan cinta-hate sareng acara Senior. Dina mimiti taun 2015 kuring, kuring mendakan diri kuring dina debat tabel tipe MAGA anu aranjeunna langkung benci, Républik Komunis Colorado (sapertos anu disebatna) atanapi Républik Komunis California. Kuring ngabales ku hujan es tina kecap B: Kuring nganggo panto tukang sareng pameungpeuk salaku alesan pikeun ngabobodo seueur tumpukan kuring dina 20 menit munggaran.

strategi pangalusna nyaéta nyieun leungeun pangalusna sarta bet bejaysus ti eta

Salila sababaraha taun, kuring parantos diajar ngadalikeun éta dina turnamén dimana strategi anu pangsaéna nyaéta ngadamel panangan anu pangsaéna sareng bet ageung pikeun aranjeunna. Éta nyababkeun catetan anu masih gaduh artos kirang ti sababaraha menit, janten sigana mah teu adil upami kuring gaduh hubungan cinta-hate sareng acara Senior. Langkung-langkung hate-hate diselang-seling ku sakadang cinta.

Kitu cenah, aya deui anu terakhir dina acara panganyarna kuring. Lamun awewe dina tabel Poé kuring 2 éta nekat pikeun Roe versus Wade ouster, Kuring bisa ngabejaan ti sababaraha nagara bagian beureum lalaki dina méja maranéhanana éta dina sisi séjén zat, Tapi aranjeunna sadayana diteundeun kana diri.

Anjing heubeul jeung trik anyar

Kuring nembé nyatet dina tulisan kuring ngeunaan Ladies nunjukkeun yén Vanessa Kade ningali tren ka arah diskusi strategi anu langkung asli sareng kirang ngobrol ngeunaan ketukan anu goréng dina kaulinan awéwé. Hal anu sami pikeun Senior taun ieu, sareng kanyataanna, laju diskusi langkung gancang tibatan anu kuring kantos ngalaman. Gantina guyonan biasa ngeunaan terang anjeun ngalakukeun éta, nempatkeun anjeun dina panangan, sareng nguji anjeun pikeun sadaya chip anjeun, omongan ngeunaan blokir backdoor sareng kaunggulan jangkauan nyababkeun kuring nyimpulkeun yén seueur manula parantos nyéépkeun pandémik di laboratorium.

Tenor acara ieu sigana parantos robih salami sababaraha taun ogé. Dimana maranéhna dipaké pikeun jadi kasempetan pikeun moan ngeunaan jalma ngora jeung nganyatakeun kapuasan gede pisan nu teu aya dina acara, aya ayeuna leuwih timer deprecating guyonan poék jeung humor ngeunaan naon hartina jadi heubeul. Nalika saurang lalaki ngungkabkeun kaganggu dina awal jam 10 énjing dinten ka-2, anu sanés nunjukkeun:

“Aranjeunna tiasa ngamimitian éta jam 7 sabab, hayu urang nyanghareupan éta, urang sadayana gugah pikeun pipis jam 6.30.”

Nalika aranjeunna dikirim kami on putus dinner deukeut gelembung, kami questioned naha panjangna putus éta cukup pikeun urang maot sarta peupeus gelembung.

Ninggalkeun chip balik

Lalaki anu henteu ningali sisi lucu tina lulucon urang murag caket gelembung, atanapi panginten anjeunna ningali éta. Anjeunna henteu maén sadinten, nyababkeun urang sadayana mikir yén anjeunna nuturkeun strategi “buta duit”. Manehna leungit pikiran nya mikir pasangan saeutik nya cukup alus pikeun nelepon nalika Ms Roe v Wade kadorong 20 blinds badag. Nalika anjeunna gagal ngaragragkeun raja-rajana, anjeunna nyerang sapertos 6 Januari.

taya sahijieun urang ngarasa cukup kuat ngeunaan masalah ieu risiko a hip rusak

Pikeun kalolobaan urang, sigana anjeunna masih gaduh sababaraha chip anu tinggaleun. Sababaraha urang malah indit ka kasulitan ngagorowok “antosan, Anjeun bisa jadi kudu sababaraha chip ditinggalkeun” sanggeus anjeunna, tapi urang teu ngarasa cukup kuat ngeunaan masalah pikeun resiko hiji hip rusak sanggeus anjeunna. Ku waktu dealer nu cacah handap tumpukan jeung confirms anjeunna geus shrapnel ditinggalkeun, anjeunna geus lila Isro.

kira-kira 20 menit engké urang nyanghareupan silih dina gelembung jeung chip panungtungan éta sadayana dina buta badag. Kusabab anjeunna teu di méja, leungeun-Na maot ku kituna manéhna teu bisa meunang pot, tapi sababaraha pamaén dina tabel séjén sakaligus gagal, hartina manéhna meunangkeun pangsa sababaraha cashes mnt. Lantai turun di méja kami hariwang ku kanyataan yén aranjeunna henteu terang nami salah sahiji pamaén anu sacara teknis ngabiayaan turnamen. Saatos aranjeunna naroskeun sareng mastikeun yén teu aya urang anu terang anjeunna, kuring émut yén anjeunna aya ti mimiti, ku kituna aranjeunna tiasa ngaidentipikasi anjeunna tina draw korsi.

Carita anu jelas

Carita karesep kuring ti Senior taun ieu asalna tina salah sahiji tabel Poé 1 kuring. Béntang pamaén pangkolotna anu kuring kantos maén, yuswa 82 taun ti nagara beureum kalayan rasa humor anu saé, handap ka bumi. Lalaki ieu jelas-jelas ningali sadayana dina waktosna tapi henteu kedah ngawartosan kami. Obrolan dina tabel dina waktu éta ngeunaan ngabejaan, jeung sabaraha faktor aranjeunna. Minoritas nganggap aranjeunna sadayana, minoritas anu sanés nganggap yén aranjeunna henteu aya nanaon, sareng kalolobaan urang aya di antawisna, nyekel pandangan yén aranjeunna mangrupikeun hal tapi henteu ageung. Negarawan sepuh tabel tetep pendapatna ka dirina dugi ka anjeunna langsung ditaros:

“Muhun, éta hiji hal, tapi lolobana waktu éta ngan hiji hal anu dipaké ku jalma pikeun ngahampura telepon goréng atawa flip. Tapi aya hiji jalma di buruan bumi kuring anu nyata pisan.”
“Naon éta?”
“Muhun anjeunna henteu Bluff tapi sakali dina bulan biru, tapi lamun manehna ngalakukeun jeung anjeun melong manehna emptied calana na.”
“Maksud anjeun anjeunna katingalina gugup?”
“Henteu Pak. Anjeunna ngosongkeun calana saleresna. Ieu mangrupikeun carita anu tiasa dipercaya. Nya, teu seueur anu nyarioskeun bau, sigana mah.”

Abdi badé milarian éta taun payun.

#Relive #Acara #Senior #WSOP