Tropicana

Regulator Nevada nyatujuan Tropicana Panyandakan Alih ku Bally

Tropicana

Bally geus narima persetujuan ti Nevada kaulinan Board Control pikeun Panyandakan Alih ku Tropicana Las Vegas (gambar). [Image: Shutterstock.com]

Méh meuntas garis finish

Nevada kaulinan Board Control (NGCB) geus dibikeun persetujuan -na pikeun Bally urang Corporation pikeun beroperasi Resort kasino Tropicana Las Vegas sarta berpotensi redevelop harta. Regulator kaulinan nagara ngumumkeun kaputusan na Rebo, jeung harta Las Vegas Jalur disetel ka fasilitas barat andalannya pikeun Bally urang.

aset non-real estate patut $150 juta

Gaming and Leisure Properties Inc (GLPI) ngajual harta ka Bally’s dina deal $ 308 juta. Aset non-real estate hargana $ 150 juta, sedengkeun Bally ngajakan tanah tina amanah investasi perumahan pikeun ngajakan taunan $ 10,5 juta, kalayan istilah ngajakan awal 30 taun.

Dina hambalan pangaturan final diperlukeun pikeun ngarengsekeun akuisisi, Komisi kaulinan Nevada kudu approve rekomendasi dewan kontrol salila rapat hareup na 22. September.

Parobahan dina cakrawala

Salaku dilaporkeun ku bebas Nevada, Bally urang Corp ngarencanakeun keur evaluate operasi Tropicana urang aya tur mertimbangkeun cara pikeun ngaronjatkeun kinerja. Ieu lajeng bakal assess potensi karya redevelopment signifikan. Harta mimitina bakal nahan nami Tropicana tapi bakal ngadopsi merek Bally upami pangwangunan deui lumangsung. Henteu aya rencana pikeun ngawangun deui harta éta dina sataun atanapi dua taun saatos nyandak operasi.

Kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsial pikeun pangwangunan deui lengkep.

Nyarios ka NGCB dinten Rebo minggu ieu, Présidén Bally’s Corporation George Papanier nyarios: “Kami biasana nyéépkeun 90 dugi ka 180 dinten ngembangkeun strategi pemasaran saatos akuisisi harta. Dina hal ieu, kami pikir urang ogé kedah ngevaluasi poténsi pikeun pangwangunan deui lengkep.

Hiji-hijina masalah anu dibangkitkeun NGCB nalika rapat nyaéta kanyataan yén Bally ayeuna beroperasi dina pasar abu online di sakumna dunya. Ieu yurisdiksi mana judi teu légal jeung ilegal. Salaku réspon, Bally ngonfirmasi yén aranjeunna nyaman beroperasi di daérah ieu tapi panitia patuh na terus ngevaluasi aranjeunna pikeun masalah.

Ngalegaan ayana

Bally mimitina ngumumkeun rencana na pikeun nyokot alih Penn Hiburan urang Tropicana dina April 2021. harta nyertakeun 35 héktar sarta ayeuna boga ampir 1.500 kamar hotél, 50.000-kuadrat lanté kasino, sarta konvénsi signifikan jeung spasi pasamoan.

Bally’s parantos ngalegaan ayana di Amérika Kalér ku kéngingkeun seueur sipat kaulinan sareng rebranding. Éta ogé dimekarkeun proyék anyar, kaasup Chicago munggaran kasino . Bally urang dibéré lampu héjo dina Méi pikeun ngamimitian pangwangunan hiji $ 1,7 miliar kasino di kota Illionis.

Numutkeun présidénna, Bally ayeuna mangrupikeun operator kasino panggedéna katilu di AS, sareng 17 sipat di 11 nagara bagian. Ogé geus dibuka sportsbooks di loba nagara, salian casinos online di New Jersey.

#Regulator #Nevada #nyatujuan #Tropicana #Panyandakan #Alih #Bally