Salvador Lima Ruiz

RAW/Leander Talk Moonlight Wolves sareng Kaluaran nu bakal datang

Salvador Lima Ruiz

VSO News patepung jeung dua anggota iGaming atah / Tim Leander Kaulinan pikeun meunangkeun wawasan maranéhanana ngeunaan desain slot, kaasup diréktur manajemén akun Salvador Lima Ruiz (gambar) jeung desainer kaulinan Nicolas Pavelek.

Ngahuleng dina bulan

Diadegkeun dina Maret 2021, RAW iGaming mangrupikeun desainer kaulinan anu kawilang énggal anu bangga dina sékrési slot anu gampang dipikahartos sareng ngadorong wates. Ngaluncurkeun judul kahijina dina awal taun sareng ayeuna parantos ngalegaan portopolio na langkung jauh ku ngalengkepan akuisisi Leander Games.

lima gilinding jeung 1.024 cara meunang

Leander nembé ngaluncurkeun sékrési Moonlight Wolves panganyarna, slot bertema serigala sareng lima gilinding sareng 1,024 cara pikeun meunang. Ieu dasarna release final pikeun Leander salaku brand misah, sarta éta kaulinan anu geus impressed dulur di VegasSlotsOnline News kantor sarta ngabogaan hak pikeun tempat di slot Minggu.

Balik éta sékrési 1 Séptémber, VSO News patepung dua anggota iGaming atah / tim Leander. Kapala matematikawan Leander Nicolas Pavelek ngungkabkeun konci pikeun nyiptakeun Moonlight Wolves, sedengkeun diréktur manajemén akun pikeun RAW Salvador Lima Ruiz ngajelaskeun naon anu bakal dilakukeun ku perusahaan anu nembé dihijikeun.

Mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Moonlight Wolves sareng naon anu tiasa diarepkeun pamaén tina kaulinan anyar ieu?

Nicolas Pavelek: Kaulinan mangrupakeun kaulinan slot multiway 5 × 3. Cai mibanda dua fitur utama kalawan frékuénsi alus guna mastikeun yén aya loba aktivitas dina kaulinan utama keur hiburan sarta sababaraha pertengahan rentang ngéléhkeun . Sajaba ti éta, éta boga Bonus Free Spins nu patut ngantosan. Henteu ngan teu eta mayar kaluar hiji alus win rata, tapi nawarkeun ogé sababaraha badag kameunangan nepi ka 16.000x stake Anjeun. Pondokna, éta kaulinan kalayan loba aktivitas jeung senang nu ogé bisa ngakibatkeun anjeun sababaraha badag kameunangan .

Naon ngajadikeun eta béda ti judul sejenna kaluar aya?

NP: Kaulinan gaduh téma anu parantos dianggo sateuacanna tapi henteu kaleuleuwihi. Cai mibanda ogé mékanisme payout nu pamaén ngalaman wawuh jeung mékanisme fitur akrab tapi kalawan sababaraha tweaks metot nu nyieun eta unik tur nangtung kaluar.

seni, mékanika, propil math jeung téma gawé bareng

Kaulinan ieu sadayana ngeunaan nyambungkeun téma sareng animasi sareng mékanika. Ieu mangrupikeun kaulinan anu padu dina cara seni, mékanika, propil matematika, sareng téma damel babarengan pikeun nyampurnakeunana.

Anjeun geus dimaénkeun lima gilinding kalawan slot husus ieu. Naon alesan balik ieu?

NP: Firstly, éta kaulinan multiway jeung hartina unggal simbol bisa mayar pisan lamun eta tumpuk. Kami hoyong mastikeun yén fitur éta patut usaha tim seni, janten kami peryogi seueur kagiatan di dinya. Ieu ngandung harti yén simbol Mayar tinggi bakal nangtung kaluar aya. Sasatoan diburu ku srigala jeung srigala liar nyadiakeun leuwih cara atawa kombinasi panjang, sangkan ngarasa kasaimbangan alus bakal boga lima gilinding .

Kumaha anjeun mimiti datang nepi ka ide pikeun téma?

NP: Kami mutuskeun pikeun difokuskeun téma ajag sabab kami henteu ngagaduhan téma éta dina portopolio kami sareng yakin yén éta ngagaduhan poténsial. Kami damel ti titik awal éta sareng urang nalungtik pasar pikeun ningali naon anu tiasa urang laksanakeun langkung saé.

urang difokuskeun gaduh mékanika anu leres-leres cocog sareng téma

Kami ngarasa yén kalolobaan kaulinan bertema serigala di luar ngan ukur kalebet serigala dina karya seni kaulinan, ku kituna kami museurkeun kana mékanika anu leres-leres cocog sareng téma.

Kumaha saur anjeun mangrupakeun konci pikeun nyieun hiji slot seru kawas Moonlight srigala?

Salvador Lima Ruiz: konci téh ngawangun liang mana pamaén bisa ngarasakeun potensi winnings tapi dina waktos anu sareng, dibere jumlah kaulinan dileupaskeun poean dina sakabéh casinos, ngéléhkeun ieu kudu sering ditémbongkeun – disebutkeun pamuter bakal meunang. Tong loba sabar. Muga pitulung ti situs kawas VegasSlotsOnline ogé bakal mantuan pikeun masihan kaulinan urang paparan ditangtoskeun jeung pisibilitas ka pamaén kasino.

Dupi anjeun gaduh rencana pikeun release slot sejen taun?

SLRs: Ayeuna yén RAW iGaming parantos kéngingkeun Leander Games, éta sadayana ngeunaan mékanika anyar anu pikaresepeun sareng konsép anu dibawa RAW ka pasar, sapertos Super Slice. Kalawan ieu, pamaén bisa maénkeun kaulinan volatility tinggi dina pangalaman kaulinan anyar, nyokot aranjeunna kaluar tina gilinding sarta mindahkeun kana roda gampang-to-nuturkeun tur kalawan modifiers sarua maranéhna bisa manggihan dina Palasik liang .

Tapi éta henteu sadayana, sabab aya seueur deui anu bakal datang, sapertos kaulinan Super Tracks dimana urang bakal terus berinovasi. Kalayan kaulinan éta, pamaén ngan ukur kedah difokuskeun kana simbol… tapi kuring moal ngungkabkeun seueur. Ieu pasti sanés ngan ukur anu gaduh RAW, bakal aya warta anu langkung seru anu bakal datang!

#RAWLeander #Talk #Moonlight #Wolves #sareng #Kaluaran #bakal #datang