Man in handcuffs

Politikus Las Vegas Dituduh Maéhan Wartawan Lokal

Lalaki kétang

Administrator Umum Clark County Robert Telles nyanghareupan tuduhan rajapati saatos pembunuhan wartawan Las Vegas Review-Journal Jeff Jerman. [Image: Shutterstock.com]

Tersangka dina tahanan

Politisi Las Vegas aya dina tahanan pulisi, nyanghareupan tuduhan yén anjeunna maéhan wartawan lokal. Pulisi nyekel Clark County Administrator Jenderal Robert Telles dina kacurigaan rajapati Las Vegas Review-Jurnal wartawan Jeff Jerman. Wartawan éta ditusuk sababaraha kali dina 2 Séptémber atanapi awal 3 Séptémber.

parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus

Penuntut nyatakeun yén Telles parantos ngantosan di bumi wartawan investigasi utama anu parantos nyerat seueur carita ngeunaan politikus éta. Tulisan éta ngalaporkeun tuduhan pilih kasih sareng intimidasi di kantor Telles, ogé tuduhan henteu satia sareng politikus.

bank buktina

Telles anu umurna 45 taun parantos dituduh rajapati, ogé paningkatan anu sanés. Keluhan kriminal ngajelaskeun pembunuhan éta salaku “dihaja, dihaja sareng direncanakeun.” Otoritas gancang nol dina Telles salaku tersangka sabab anjeunna parantos nyatakeun amarahna sacara umum ngeunaan ngalaporkeun Jerman. Sasama wartawan ngabantosan otoritas dina panalungtikanana. Numutkeun Kaptén Pulisi Las Vegas Dori Koren, masih aya tulisan anu ditangguhkeun dina padamelan ngeunaan Telles sareng kantorna.

Pulisi gaduh footage video tina kasangka di lingkungan korban dina wengi pupusna, nyetir curiga ngaliwatan wewengkon dina Maroon atawa beureum GMC Denali. Detektif mendakan kendaraan anu sami, kadaptar sareng istri politikus, di padumukan Telles.

Sampel DNA numbu ka adegan pembunuhan

Saatos nampi nawaran milarian, penyidik ​​​​mendakan topi sareng sapatu sawaréh ditumbuk di bumi Telles, barang anu cocog sareng kasangka. Salajengna, sampel DNA numbu anjeunna ka adegan rajapati sarta ahirna ngarah ka ditahan. Dina respon kana ditahan, Las Vegas Review-Jurnal diréktur eksekutif Glenn Cook ngadawuh: “Kami lega Telles ditahan sarta outraged yén batur sapagawean sigana geus ditelasan pikeun ngalaporkeun on pajabat kapilih.”

Kasus lumangsung

Kantor Telles mangrupikeun pangawas perumahan warga Clark County anu maot tanpa baraya sah na. Anjeunna tungtungna kaleungitan pamilihan ulang dina usum panas, kalayan ngalaporkeun négatip ngeunaan anjeunna berpotensi maénkeun peran. Telles masih di kantor dina waktu rajapati. Salaku hasil tina panalungtikan lumangsung, anjeunna geus ditunda aksés ka harta county sarta kantor na ditutup nepi ka bewara salajengna.

Telles gaduh sajarah kekerasan. Dina Maret 2020, anjeunna ditahan kusabab nolak ditewak sareng neunggeul rumah tangga saatos kajadian mabok di kasino Bellagio. Pamajikanana ngaku yén salakina geus nyerang manéhna. Anjeunna nampi hukuman ditunda 90 dinten sareng denda leutik.

Telles ditahan tanpa jaminan. Dina penampilan ringkes di pangadilan dinten Salasa, anjeunna katingali nganggo perban dina dua panangan nalika anjeunna nyobian bunuh diri sateuacan ditahan. Penampilan pangadilan salajengnana nyaéta 20 Séptémber.

#Politikus #Las #Vegas #Dituduh #Maéhan #Wartawan #Lokal