Platinum bars

PokerStars pamaén AS bisa meunang PSPC Platinum Pass

Platinum bar

pamaén PokerStars di Pennsylvania, Michigan, jeung New Jersey bakal boga kasempetan pikeun meunang $30.000 PSPC Platinum pas keur lolobana sésana 2022. [Image: Shutterstock.com]

Bungkusan kado berharga

Sanajan pamaén poker di lima nagara bagian mibanda kamampuhan pikeun ngarasakeun kaulinan online, hiji masalah aranjeunna nyanghareupan nyaeta aranjeunna diwatesan ti sakuliah dunya sarta, kahareupna loba pangalusna runtuyan turnamén internasional tur promosi. PokerStars diusahakeun ngalereskeun nu sahanteuna saeutik, announcing Jumaah yén pamaén basis AS ayeuna bakal boga kasempetan pikeun earn $ 30.000 + Platinum Pass ka PokerStars Pamaén No Wates Hold’em Championship (PSPC) di Bahama, nu geus dijadwalkeun pikeun. Januari 2023.

Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu.

“Dina Championship Pamaén PokerStars, naon waé anu mungkin, tapi anjeun kedah angkat heula,” saur PokerStars diréktur AS Severin Rasset dina email ka média. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”

Platinum Pass kalebet $ 25,000 korsi dina PSPC, genep wengi akomodasi di hotél bintang lima pikeun panarima sareng tamu, transfer bandara, $ 1,900 kanggo biaya (sapertos perjalanan), sareng “pangalaman anu meunang Platinum Pass”.

bulan kasempetan

Usaha pamaén AS pikeun Platinum Passes lumangsung ti 30 Agustus nepi ka 10 Désémber. Ku maén kaulinan duit nyata on PokerStars – turnamén atawa kaulinan tunai – sarta depositing, pamaén bisa earn titik nuju posisi maranéhanana dina leaderboards husus. Dina ahir unggal bulan, luhur 500 pamaén ti Pennsylvania, 300 ti Michigan, jeung 200 ti New Jersey bakal layak pikeun freeroll dina platform PokerStars kaayaan masing-masing pikeun bersaing pikeun Platinum Pass.

Éta sanés hiji-hijina cara pikeun meunang. Datang pas kana Online poker Championships (COOP) di luhur tilu nagara bagian mana PokerStars hadir, 9-26. September. Dina ahir COOP, pamimpin pangluhurna di unggal nagara bagian bakal meunang Platinum Pass, jumlahna genep.

puncak 1.000 pamaén dina leaderboard COOP nagara urang ogé bakal cocog keur freeroll nu, nu bakal dilaksanakeun dina 27. September, salila PokerStars bakal leungeun kaluar salajengna $ 30.000 Platinum Pass.

Lila datang

Kahiji jeung hijina PokerStars Player No-Wates Hold’em Championship éta dina awal 2019. PokerStars ningkat eta sapanjang 2018, nelepon hiji turnamén gilinding super tinggi diaksés ka dulur alatan Platinum pas. Gagasan utama nyaéta yén éta bakal janten turnamen anu ageung sareng mahal kalayan hadiah kolam renang raksasa dimana para profesional top sareng amatir low-rolling sadayana tiasa bersaing.

1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman turnamén ku $25.000 meuli-in.

Salila 2018, PokerStars dileler 320 Platinum pas jeung ngimpi Stars ‘kajadian: 1.039 pamaén diasupkeun kana PSPC, rékaman pikeun turnamén kalawan $ 25.000 meuli-in.

Sareng céri di luhur nyaéta Ramon Colillas, anu nampi Platinum Pass nyalira, meunang turnamen sareng hadiah kahiji $ 5,1 juta.

Kusabab kasuksésan PSPC, PokerStars ngarencanakeun pikeun ngayakeun deui sateuacan 2023, tapi pandémik COVID-19 nyegah éta dina taun-taun ayeuna. Kalawan jadi loba waktu ngantosan diperlukeun pikeun ngidinan pikeun kualifikasi kacukupan, panghargaan Platinum Pass, sarta itineraries, Januari 2023 mangrupa tanggal lumrah pangheubeulna pikeun reintroduce PSPC ka dunya poker.

#PokerStars #pamaén #bisa #meunang #PSPC #Platinum #Pass