Jake Paul

Pindah Jake Paul-Anderson Silva Tinju Kasempetan, Rojongan Silva

Jake Paul

Jake Paul geus euweuh favorit ngalawan Anderson Silva sanggeus bookmakers mimitina nempatkeun eta cara. [Shutterstock.com]

Dunya tabrakan

Waktu pondok Jake Paul salaku paporit dina pertandingan tinju anu bakal datang ngalawan Anderson Silva parantos réngsé.

tantangan pangbadagna

Paul, YouTuber sareng penghibur kalayan langkung ti 45 juta pengikut média sosial, bakal nyanghareupan tilas juara UFC nalika anjeunna terus naek pangkat dina ring. Kalayan kameunangan tina YouTuber Deji, pensiunan béntang NBA Nate Robinson, sareng seniman bela diri campuran Ben Askren sareng Tyron Woodley, petinju Amérika anu karismatik bakal nyanghareupan tantangan anu paling hébat.

Salaku munggaran dilaporkeun ku Haseup tinjuPertarungan Paul-Silva bakal lumangsung dina 29 Oktober. Sésana kartu sareng tempat masih kénéh ditangtukeun.

Jake Paul meunang gelut toughest na

Sanajan Paul geus kabuka stepped up combatants kawas Nate Diaz jeung Jorge Masvidal, éta Silva anu nyieun léngkah munggaran dina mumusuhan maranéhanana.

Silva, 47, nyauran Paul saatos gancang ngalungkeun Tito Ortiz dina ring nalika pertarungan Séptémber 2021. Paul dianggap salaku komoditi anu panas ku seueur pejuang anu hoyong kéngingkeun gaji paling ageung dina karirna, ogé ngeureunkeun jalanna anu luar biasa.

Sanajan béda umur leuwih 20 taun, Silva dipikaresep bakal tangtangan pangbadagna Paul. The Brazilian stand-up Masters indit 34-11 di UFC jeung 3-1 ku dua knockouts dina ring.

Anjeunna geus dikritik, pikeun duel kalawan non-petinju jeung lawan heubeul.

Paul parantos ngajaga catetan 5-0 anu murni bari ningkatkeun kasusah lawanna dina unggal tantangan. Anjeunna geus dikritik, pikeun duel kalawan non-petinju jeung lawan heubeul.

Paul muka salaku favorit -180 bari Silva seeded +150, nurutkeun odds ti BetOnline. Nanging, peranna gancang robih, sareng Silva parantos janten paporit -160 sedengkeun Paul +130.

Paul dipikaresep bakal chasing KOs sakumaha manéhna dina win rematch dahsyat na ngalawan Woodley.

Silva ogé geus leungit taneuh dina stride na kalawan umur, sahingga anjeunna udagan leuwih sedentary. Anjeunna ogé bakal milarian jalma anu gampang nyerah.

Naon anu bakal datang?

Naékna Jake Paul ngalangkungan jajaran henteu kantos kantos. Sanggeus mimiti meunang Kinérja dina platform média sosial Vine, anjeunna geus diajar sababaraha ventures dina olahraga profésional, kaasup nyieun parusahaan promosi sorangan, Promosi Paling berharga, sarta peluncuran platform Betr mikro-tohan-fokus.

Betr mangrupikeun topik anu panas sateuacan pengumuman pertarungan, sabab Paul ngarékam béntang sapertos Travis Scott, Ezekiel Elliott, sareng Richard Sherman pikeun investasi langkung ti $ 50 juta di perusahaan. Anjeunna sareng ahli industri Joe Levy nyiptakeun platform pikeun nyayogikeun kasempetan tohan anu langkung gancang dina kaulinan.

Gosip mimiti ngiderkeun yén Paul tiasa muncul dina kartu Januari

Gosip mimiti nyebarkeun yén Paul tiasa muncul dina kartu Januari anu nampilkeun sensasi hiburan Inggris KSI (ngaran asli Olajide Olatunji), sareng anjeunna gaduh daging sapi anu lami. KSI nembe nyanghareupan dua lawan dina wengi anu sami salaku bagian tina acara DAZN sareng bakal tarung deui pas.

Tapi, urang Inggris nyauran Andrew Tate sareng Tommy Fury, diantarana, kalayan rants anu panjang saatos kameunangan kadua na anu ngaleungitkeun Paul tina daptar. Anjeunna geus konsistén jangji baris nyokot on America tapi sigana hayang leuwih waktos pikeun ngamimitian ring keyeng.

Paul atanapi Silva henteu kantos perang di 2022. Pertarungan anu bakal datang bakal lumangsung dina dinten anu sami sareng pertandingan Eliminator Final Judul Dunya WBA antara Brit Hughie Fury sareng Amérika Michael Hunter.

#Pindah #Jake #PaulAnderson #Silva #Tinju #Kasempetan #Rojongan #Silva