Barstool logo

Penn pikeun meunangkeun sésa saham Barstool Sports

logo bar stool

Penn Entertainment ngagaleuh sadaya saham luar biasa tina Barstool Sports, ngamungkinkeun éta pikeun ngontrol perusahaan média. [Image: Shutterstock.com]

Candak kadali pinuh

Penn Hiburan, baheulana kawanoh salaku Penn Nasional kaulinan, geus sapuk meuli saham beredar sésana dina Barstool Olahraga. Hasilna, perusahaan kasino bakal gaduh kontrol lengkep dina organisasi média olahraga.

Barstool bakal janten anak perusahaan Penn

Dina filing Komisi Securities and Exchange (SEC) AS Rebo, Penn negeskeun yén éta parantos ngalaksanakeun hak mésérna pikeun ngagaleuh saham anu beredar dina bulan Pebruari 2023. Sakali deal parantos réngsé, Barstool bakal janten anak perusahaan Penn.

Spésifikasi deal

Pikeun ningkatkeun kapamilikan Barstool ka 100%, Penn kedah nyumponan kaayaan anu tangtu kalayan biaya total $387 juta. Prosés dua bagian kahiji bakal ningali Penn mayar $62m pikeun 50% kapamilikan. Lajeng kudu mayar tambahan $ 325 juta pikeun satengah séjén.

Penn Nasional kaulinan robah ngaranna jadi Penn Hiburan dina awal Agustus. Pausahaan boga leuwih ti 40 fasilitas judi dumasar tanah-di sakuliah Amérika Kalér.

Penn ngumumkeun yén éta mésér 36% tina Barstool dina deal $ 162,2 juta taun ka tukang. Saprak harita, parusahaan geus dibuka sportsbooks na casinos online ngaliwatan brand Barstool. Pausahaan Kasino Tujuan pikeun ngahontal panongton ngora ngaliwatan acquisitions.

Masalah Portnoy

David Portnoy dimimitian Barstool di 2003, mimitina launching parusahaan salaku koran nu patali judi di Boston. Leuwih taun, anjeunna tumuwuh sarta dimekarkeun jadi produser video online, podcast, sarta eusi lianna.

sangkaan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy

Sanajan pausahaan geus kabuktian suksés, Barstool geus Nyanghareupan sababaraha masalah alatan tuduhan kalakuan nu jahat seksual dijieun ngalawan Portnoy. Bari anjeunna vehemently denies klaim, Indiana na Nevada judi régulator geus nalungtik Barstool hasilna.

Dina Maret, lulugu eksekutif Penn Jay Snowden ceuk parusahaan tetep supportive of Portnoy.

#Penn #pikeun #meunangkeun #sésa #saham #Barstool #Sports