Hustler Casino sign

Panjaga Shot di Foot Salila Hustler kasino Heist i California

Hustler kasino asup

garong pakarang ngungsi kalawan jumlah kanyahoan duit sanggeus ambushing hiji mobil Armored mawa duit tunai di Hustler kasino di California. [Image: Shutterstock.com]

Penjaga ditembak, batur tatu

Gunmen ditémbak hiji satpam sarta tatu sejen dina tewak dina mobil Armored pa Hustler kasino di Gardena, California.

The tersangka waited di tempat parkir sakumaha kandaraan Armored dijieun pangiriman tunai ka kasino dina Kemis isuk. Departemen Pulisi Gardena ngaréspon kana adegan sakitar jam 10:09 am, sakumaha agénsi penegak hukum engké dibagikeun via Facebook:

perwira Gardena PD anu anjog di Hustler kasino on West Redondo Beach Boulevard geuwat nyadiakeun bantuan médis darurat ka satpam anu ditémbak di leg. Dumasarkeun kana CBS Los Angeles, responden nyandak hansip tatu ka rumah sakit dina kaayaan kritis tapi anjeunna “diperkirakeun salamet.” Penjaga kadua ngagaduhan “potongan sareng sababaraha lacerations”.

aranjeunna patepung jeung gunfire “.

Létnan Kahiji Kacamatan Gardena PD Christopher Cuff nyatakeun yén pas para penjaga kaluar tina kendaraan anu nganggo senjata “maranéhanana dipanggihan kalayan tembakan.” Anjeunna ogé nyarios Los Angeles Times tersangka anu pakarang jeung pistols “jeung sahanteuna hiji shotgun”.

Cufflinks negeskeun yén tersangka kabur kalayan jumlah artos anu teu dipikanyaho.

Kajadian dramatis

Numutkeun nelepon ka pulisi, saksi uninga sababaraha gunshots deukeut lawang ka Hustler kasino . The penjaga sarta gunmen kalibet dina adu a, nu ngabalukarkeun garong pakarang kabur tanpa asup kasino.

Numutkeun kana Waktos, kasino Gardena dibuka salila gunfight a, kalawan sababaraha saksi nutupan jero wangunan. Salah sahiji tersangka lajeng disangka barricaded dirina jero Moose Lounge gigireun kasino di.

Kira-kira jam 12:10, pulisi huru-hara dikurilingan wangunan deukeut Hustler kasino . Pulisi SWAT nganggo poni kilat sareng drone pikeun ngusir saha waé. Saatos teu aya anu muncul, penegak hukum nyimpulkeun yén teu aya tersangka anu tinggaleun di jero.

Jumlah tersangka teu jelas, tapi nurutkeun Cuff, aya sahanteuna tilu urang. Saksi gagal nyadiakeun loba déskripsi ngeunaan gunmen lian ti nu maranéhanana maké pakéan poék.

Numutkeun Gardena PD, agénsi detektif na dina tahap awal nalungtik kasus Hustler Kasino.

Pangalaman pikasieuneun

The firefight dramatis miboga dampak dina sababaraha dewasa sarta barudak di sakurilingna. Sakumaha dilaporkeun CBS LA, Philip Chavez leumpang anjing na nalika gunfight dimimitian. Anjeunna ngawartoskeun koran dina Kemis: “Kuring masih oyag.”

pastikeun barudak aman”

Guru pra-TK Alaysha Howard mingpin kelas katuhu nyebrang jalan ti gunfight nu. “Kuring ngan ukur nyobian mastikeun teu aya anu sumping ka dieu […] Nyobian nyumput di dieu sareng mastikeun murangkalih aman.”

#Panjaga #Shot #Foot #Salila #Hustler #kasino #Heist #California