Slots of the Week feature image September 9 2022

Pangalusna Anyar Online liang minggu ieu

Urang ngagungkeun pahlawan unsung kaulinan pikeun roundup panganyarna ngeunaan pangalusna minggu ieu liang online anyar. Woohoo Kaulinan, Spinominal na Habanero sagala fitur kalawan sababaraha ngagurilap anyar slot Kaluaran dijamin janten paporit kipas dina 2022. Sarta tangtu, anjeun bisa maénkeun sagala luhur online anyar liang ieu bebas dieu.

Woohoo Games mangrupikeun anu munggaran kalayan Pilihan Pirate Intrepid. Micu a nyokot kuring bonus na nembongkeun nepi ka 20 bebas muter kalawan multiplier hadiah!

Spinominal geus balik kalawan tambahan panganyarna kana rupa Wolf Fang slot . Wolf Fang Golden Sands nawarkeun pilihan bebas spins bonus kalawan lambang tumpuk anjeun maén.

Candak ka Wétan dina Buddha ketawa ti Habanero. Pencét multipliers liar, pemicu spins bébas, atawa gabung dina Balapan Jackpot pikeun nyobaan meunang hadiah kutang!

Urang réngsé kalawan Oktoberfest-diideuan release Platypus. Eusian reels emas jeung pérak di Coinfest pikeun pemicu Grand Jackpot!

Landlubbers, éta waktu pikeun set balayar kalawan Woohoo Kaulinan ‘newest slot , Pirates Pick. Pencét scatters badag atawa pemicu pick ’em bonus kalawan ton spins bébas!

Bajak laut Nyokot reel slot ku Woohoo Kaulinan

Woohoo Games parantos sibuk ngadamel nami nyalira salaku salah sahiji pamekar anu paling seru. campuran eclectic na kaulinan ngawengku Palasik liang , lima reel olahraga-themed kaulinan komo kaulinan méja.

release anyar Woohoo Kaulinan ‘nyaéta Pirates Pick, a no-gede bohong laut-faring slot ongkos motong diatur dina lima gilinding . Musik sinematik ngiringan midangkeun anjeun nalika anjeun muter 30 paylines.

Sorotan Pirates Pick nyaéta – sakumaha judulna nunjukkeun – kaulinan bonus pick ’em. Anjeun memicu bonus ku mencét paburencay bonus on reels dua, tilu, jeung opat dina posisi mana wae.

Anjeun mimitian ku milih ti 20 ubin dina layar. Terus milih ubin dugi ka cocog sareng tilu nilai hadiah anu sami. Anjeun meunang jumlah spins ditémbongkeun ditambah multiplier sakuliah sakabéh kaulinan.

Salian spins bébas, Pirates Pick nawarkeun dua scatters. Paburencay biasa mayar nepi ka 3000x mun anjeun mencet salapan dina layar dina waktos anu sareng. The “premium” paburencay mayar kaluar jackpot patut 7500x mun anjeun darat lima sakaligus.

Pirates Pick mangrupikeun slot pikeun anjeun upami anjeun resep spins bébas anu mayar ageung kalayan sakedik tindakan anu dialungkeun. Maén haratis tur tingal kumaha pikir.

Balik deui ka alam liar sareng Wolf Fang Golden Sands ku Spinominal. Milih antara dua bebas muter rounds bonus kalawan lambang tumpuk ditambahkeun!

The Wolf Fang Golden Sands slot reel ku Spinominal

Seri Wolf Fang slot mangrupa salah sahiji jewels dina makuta katalog deui Spinominal urang. Kaulinan Wolf Fang aslina hadir kalawan pilihan mode spins bébas jeung lambang tumpuk. Nu nuturkeun, Wolf Fang Deep Forest, nawarkeun midangkeun sarupa dina setting anyar.

Wolf Fang Golden Sands janji teuing sarua, kalawan towering garuda jeung owls jeung oray deadly ngeusian lima reels. Jumlah paylines geus ngaronjat waktos ieu, ka 30.

Kawas sakabeh kaulinan dina séri, némbongan ajag salaku simbol liar. Ieu ngagantikeun sakabeh simbol dina kaulinan iwal paburencay. Anjeun meunang 1000x alungan jackpot ku mencét lima wilds on payline nu.

Anjeun micu spins bébas ku badarat tilu atawa leuwih scatters iraha wae posisi dina reels. Mimitian ku milih mode spins bébas rék. Anjeun tiasa milih ti 20 bebas muter kalawan 1 × 2 tumpuk lambang Mayar panengah, atawa sapuluh bebas muter kalawan 1 × 3 lambang tumpukan ditambahkeun. Sakumaha biasa, anjeun tiasa memicu deui lima spins bébas ku mencét tilu scatters séjén.

Dina hal midangkeun, teu aya bédana antara Wolf Fang Golden Sands sareng prequel na. Nanging, ieu mangrupikeun kaulinan pikeun anjeun upami anjeun resep kana sékrési saméméhna tapi ngabutuhkeun langkung seueur paylines. Spin liang haratis di VegasSlotsOnline kiwari tur tingal kumaha aranjeunna ngabandingkeun.

Candak ka Orient dina slot Cina newest Habanero urang: ketawa Buddha. Micu spins bébas kalawan simbol dimekarkeun atawa multipliers liar anu patut 2x atawa 3x!

The hihihi Buddha slot reel ku Habanero

Habanero parantos nampilkeun sababaraha kali dina kumpulan minggu ieu ngeunaan slot online pangsaéna salami sababaraha taun. supplier nu ngawangun arsenal geus formidable of Oriental-themed slot kalawan Buddha ketawa. Naha sékrési Habanero panganyarna ieu tiasa bersaing sareng 5 Singa Untung sareng 12 Zodiak anu sanés?

Ieu slot lima reel basajan nampilkeun hiji soundtrack Cina thumping, sababaraha komodo emas animasi, sarta Buddha pisan riang.

Lambang liar mayar nepi ka 200x mun anjeun darat lima nanaon a salila spin a. Éta ogé ngagantikeun lambang biasa nalika ngalengkepan combos. A multiplier liar patut 2x atawa 3x ogé bisa muncul acak pikeun ngaronjatkeun payout Anjeun.

Anjeun meunang dalapan spins bébas ku pencét tilu chests emas dina posisi mana wae. Sajaba ti éta, peti mati dibuka salila spins bébas pikeun nembongkeun lambang payout. simbol ieu expands ngeusian sakabéh reel, mantuan pikeun ngaronjatkeun payout Anjeun.

Pikeun leuwih lengkep aksi, Anjeun meureun hoyong maén 5 Singa Fortune Habanero kalawan pilihan bebas muter jeung lambang tumpuk. Sanajan kitu, dua kaulinan ieu mangrupa bagian tina runtuyan Habanero Jackpot Balap.

Jackpot kutang jaringan ieu ngajangjikeun ganjaran anu langkung ageung – ngan pikeun ningkatkeun pangalaman Buddha Ketawa anjeun langkung jauh! Coba ayeuna gratis.

Urang mungkus katingal urang dina pangalusna minggu ieu slot online anyar kalawan Coinfest ti Platypus. Micu spins bébas dina bierkeller atawa ngumpulkeun koin parunggu pikeun aksi respin.

Coinfest slot reels ku Platypus

Coinfest nuturkeun garis panjang Oktoberfest-themed slot kawas Heidi urang Bier Haus. Kaulinan diatur dina festival bir Bavarian kumplit jeung waiters curvaceous, piring tina sosis jeung drinkers kumis. Malah aya kaulinan akordion pikeun nambihan atmosfir.

Anjeun muterkeun Coinfest dina susunan lima gilinding jumlahna aya 25 paylines. sobat lederhosen-toting urang mana liar tur ngagantikeun sagala lambang dawam. Tambih Deui, drinkers Jerman bisa muncul salaku tumpukan wilds ngawengku dua atawa tilu reels sakaligus.

Anjeun micu fitur bonus ku mencét 3-5 scatters mana dina pintonan. Anjeun oge meunang 1-50x alungan salaku hiji payout tambahan. Dalapan spins bébas dileler pikeun ngamimitian. Najan kitu, anjeun tiasa ulang pemicu spins bébas ku badarat tilu atawa leuwih scatters mana.

Ogé nengetan fitur respins. Anjeun ngaktipkeun ku badarat genep atawa leuwih perunggu koin dina posisi mana wae. koin tetep dina tempatna, kalayan sagala posisi teu dilaksanakeun puteran deui. Anjeun mimitian ku genep respins tapi ieu bisa ningkat lamun pencét 1+ simbol dina titik wae. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahemat sababaraha kameunangan bonus anu diperyogikeun.

Kaéndahan Coinfest nyaéta yén éta gaduh fitur respin salian spins gratis. Buang kana wilds tumpuk jeung anjeun boga knack pikeun maénkeun volatility tinggi tapi berpotensi tinggi-mayar kaulinan. Coba eta kaluar bebas , tambah sagala pangalusna liang online anyar minggu ieu.

Jeung kaulinan leuwih metot, pastikeun Anjeun didatangan kami Anyar Online liang kaca!

#Pangalusna #Anyar #Online #liang #minggu #ieu