Slots of the Week feature image August 12 2022

Pangalusna Anyar Online liang Minggu ieu

Anjeun siap pikeun serangan sejen minggu ieu urang pangalusna anyar online liang ? Minggu ieu kami gaduh sékrési slot anu paling keren ti NetEnt, Lightning Box Games, Red Tiger Gaming, sareng Stakelogic. Aya multipliers win, tumpukan liar sarta bebas respins. Pangalusna sadaya, anjeun tiasa nyobian sadaya liang online anyar luhur kami haratis di dieu!

NetEnt ngabagéakeun deui kana slot online anyar pangsaéna kami minggu ieu sareng Bee Hive Bonanza. Ieu lima reel slot kalawan tema alam nu mere Anjeun kasempetan pikeun meunang multiplier win on unggal muter . Anjeun oge bisa memicu nepi ka 20 spins bébas dina fitur bonus.

Bass Boss mangrupikeun slot online énggal Beureum Macan anu mangrupikeun kaulinan anu sampurna pikeun peminat fishing dimana-mana. Anjeun bisa jadi untung lamun angler nyekel max. meunang multiplier patut 200x!

Getih sareng Emas mangrupikeun slot téma fantasi Lightning Box anu nampilkeun dua karajaan anu perang. Puter reels sareng pemicu Battle Rounds dimana anjeun tiasa milih karajaan mana anu kaluar di luhur!

Tungtungna, urang angkat ka Jerman di Zicke Zacke. Eusian gelas anjeun sareng bir nalika anjeun tumpukan wilds sareng memicu respin gratis. Aya ogé bonus spins bébas kalawan pilihan wilds na modifiers.

Inget, anjeun tiasa nguji sagala pangalusna liang online anyar minggu ieu katuhu dieu di VegasSlotsOnline.

Kami sibuk pikeun slot online anyar luhur munggaran kami: Bee Hive Bonanza ti NetEnt. Meunang nepi ka 24 scatters mayar dina hiji muter sarta ngawangun multipliers nu ningkatkeun ganjaran anjeun.

Bee Hive Bonanza slot reel ku NetEnt

NetEnt balik deui dina posisi prima dina slot online anyar pangsaéna kami minggu ieu sareng Bee Hive Bonanza. Ieu mangrupikeun slot téma abad pertengahan anu warni kalayan longsoran sareng seueur mods.

Anjeun ngamimitian Bee Hive Bonanza dina 5 × 5 reel setup jeung meunang hadiah saukur ku cocog simbol mana dina layar. Éféktif, kabéh simbol jadi scatters sarta bakal ngaleungit nalika pemicu mangrupa payout tunai. Lambang linggih di luhur ragrag kana tempat pikeun ngabentuk poténsi combo unggul anyar.

Tambahanana, Anjeun bisa darat simbol nyiruan nu ngaktifkeun hiji payout patut 1x, 2x, 3x atawa 5x total alungan Anjeun. Sarang lebah tiasa muncul anu ngumpulkeun sadaya skor lebah babarengan. Aya ogé multiplier sarang lebah anu ngalikeun sadayana palebah ku 2x. Tungtungna, aya sarang lebah panambah anu ningkatkeun nilai unggal lebah anu katingali.

Anjeun oge bisa memicu spins bébas kalawan tilu scatters atawa leuwih. Anjeun meunang 10-20 kaulinan gratis sareng scatters dikumpulkeun nalika anjeun maén. Beuki scatters Anjeun kumpulkeun, nu leuwih luhur multiplier Anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun memicu 5x multiplier mun anjeun ngumpulkeun total 12 scatters.

Bee Hive Bonanza slot pikeun anjeun lamun teu resep volatility tina kaulinan win klaster dawam. Kaéndahan slot NetEnt anyar ieu nu bisa ngumpulkeun winnings anjeun saukur ku badarat scatters dina posisi mana wae. Maén haratis tur tingal naha kaulinan rewarding nyiruan ieu patut hiji try.

“Reel” dina hadiah badag dina slot online anyar Beureum Macan Kaulinan urang, Bass Boss! Hook pokes badag pikeun 100x atawa 200x ganjaran, atawa nyekel multipliers acak patut nepi ka 10x!

Bass Boss slot reel ku Beureum Lodaya

Urang lengket kalayan tema karajaan sato ayeuna keur Bass Boss Beureum Macan slot . Ieu kaulinan lima reel mana multipliers jeung lauk raksasa nganteurkeun sababaraha hadiah pangbadagna. Aya ogé kontes fishing mana anjeun bisa pencét jackpots badag.

Anjeun muterkeun Bass Boss dina susunan lima reel slot biasa. speedboats fishing nu payers pangluhurna, tapi tetep hiji panon kaluar pikeun ikon lauk nu bisa nambahkeun multiplier alungan pikeun ngéléhkeun Anjeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal win multiplier 2x mun 200x mun anjeun darat lauk husus – nu leuwih badag lauk, beuki Anjeun ngéléhkeun . Tambih Deui, pamayang bisa muncul acak pikeun hook lauk. Anjeun tiasa Hook multipliers nuturkeun ganjaran curiga Anjeun.

Bonus spin kontes dipicu nalika anjeun darat tilu atanapi langkung scatters dina posisi naon waé. Anjeun mimitian ku sapuluh bebas muter sarta pilihan medali multiplier dibagikeun (2x mun 10x). Salila fitur, Anjeun bisa ngumpulkeun medali multiplier nu masihan anjeun spins bonus engké.

Upami anjeun resep kana Big Bass Bonanza Pragmatic Play (anu sami sareng tampilan sareng rasa kaulinan ieu), anjeun bakal resep Bass Boss. Maén haratis dinten didieu di VegasSlotsOnline.

Lalajo perang beureum sareng biru karajaan dugi ka maot dina Blood and Gold tina Lightning Box Games. Micu fitur bonus Battle Rounds sareng kéngingkeun artos tambahan sareng kahirupan nalika anjeun tarung!

Getih jeung Emas slot reels ku kilat Box Kaulinan

Lightning Box Games neraskeun 2022 kalayan sékrési Darah sareng Emas. Upami anjeun resep kaulinan bertema abad pertengahan sareng ujung, sapertos Rabcat’s Castle Builder II, anjeun bakal resep ieu.

Getih jeung Emas mangrupakeun slot lima reel nampilkeun dua karajaan perang. Raja jeung Queens alam mangrupakeun lambang jackpot, tambah aya wilds na scatters nu ngaronjatkeun payout Anjeun sakabéh.

Anjeun memicu bonus Battle Rounds ku ngumpulkeun 6-15 tameng emas scatters salila kaulinan biasa. Mimitian ku milih karajaan pikeun ngarojong (beureum atawa biru). Perangna lumangsung sanggeus unggal bebas muter jeung anjeun meunang perangna ku cocog 2-3 umbul warna karajaan anjeun.

Ogé, anjeun tiasa darat lambang jantung salila spins bébas nu mere Anjeun hirup tambahan. Ieu asalna kana antrian lamun leungit perangna. bonus terus dugi ka leungit sakabéh hirup anjeun.

Bonus Battle Rounds tiasa lumayan pisan, khususna upami anjeun tetep micu kahirupan tambahan pikeun ngajaga fitur éta. A balik 15-20x stake teu ilahar pikeun babak bonus biasa.

Naha anjeun resep Lightning Box Kaulinan atanapi hoyong ningali sababaraha gaya Beowulf ngempur dina reels, masihan Getih sareng Emas. Urang nyadiakeun eta haratis didieu di VegasSlotsOnline.

Eusian kaca anjeun dina slot Zicke Zacke anyar ti Stakelogic. Eusian tumpukan bir liar atawa pemicu spins bébas kalawan pilihan modifiers!

Zicke Zacke slot reel ku Stakelogic

Urang mungkus roundup minggu ieu ngeunaan pangalusna liang online kalawan lalampahan ka Oktoberfest di Zicke Zacke ku Stakelogic. slot online lima reel ieu crammed pinuh ku pints nikmat na beers – na, tangtosna, a barmaid anu junun nyekel kana tumpukan steins sakaligus. Kanyataanna, fraulein tindakan minangka simbol liar kaulinan sarta ngagantikeun sakabeh ikon lian ti scatters.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pencét sababaraha wilds dina reel sarua dina hiji muter . Wilds tumpukan nepi ka ngabentuk munara bir, triggering tilu respins bébas dina waktos anu sareng. Sanggeus unggal respin, kaca emptied pikeun ngurangan jumlah wilds dina tumpukan. Najan kitu, anjeun tiasa ngeusian tumpukan ku badarat tambahan sato liar.

Anjeun oge bisa memicu bonus spins bébas dina Zicke Zacke ku nempo tilu atawa leuwih scatters. Mimitian ku nuliskeun hiji Pick jeung Klik kaulinan sarta milih coaster a. Anjeun oge dibéré simbol liar acak ngagunakeun salila spins bébas. bonus nu dimimitian ku dalapan spins bébas tur wilds caket, sapuluh kaulinan gratis jeung turun wilds, atawa 12 bebas kaulinan kalayan tumuwuh wilds.

Tambahanana, Anjeun bisa memicu tambahan bebas muter ku badarat opat scatters (pikeun opat spins) atawa lima scatters (pikeun meunang sapuluh spins bébas). wilds caket ogé dilarapkeun ka sakabéh babak bonus.

padang tumpuk nawarkeun hal anu saeutik tambahan dina slot anyar ieu. Coba Zicke Zacke bebas pa VegasSlotsOnline tur tingal lamun quenches haus Anjeun.

Pikeun kaulinan leuwih metot, pastikeun Anjeun didatangan kami Anyar Online liang kaca!

#Pangalusna #Anyar #Online #liang #Minggu #ieu