Liverpool soccer fans

Pamaén Request Peta Ngalawan Data, judi Pausahaan

Fans maén bal Liverpool

Olahragawan éta nungtut langkung ti £ 400 juta ($ 468,2 juta) kanggo karusakan pikeun penjualan data pribadi. [Image: Shutterstock.com]

Wanci terus ngajalankeun

Ratusan atlit nuju ngalaksanakeun tindakan hukum ngalawan judi sareng perusahaan ngolah data ngeunaan panggunaan pamuter, pertandingan sareng inpormasi pelacak, per Atlétik.

terus ngagunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan

Surat tindakan dikirim ka perusahaan, masihan aranjeunna 28 dinten pikeun ngaréspon. Pausahaan bisa asup kana diskusi atawa neruskeun migunakeun informasi dina resiko tina aksi tambahan.

Atlit yakin yén pausahaan geus dipaké informasi maranéhanana tanpa idin jeung santunan.

Data jeung judi pausahaan handapeun seuneu

“Kartu Beureum Proyék” kabentuk dina 2020 kalayan janji bakal nyandak tindakan hukum ngalawan situs judi, pamekar video game, sareng perusahaan ngolah data. Grup ieu pilari pikeun mantuan pamaén cageur panghasilan unpaid sajauh genep taun ka tukang.

Data anu dikumpulkeun sareng dibagi ku perusahaan, kalebet ambang kardiovaskular sareng pola pernapasan, dianggap “data pribadi” sareng dijagi.

pamaén geus jadi frustasi jeung prakték parusahaan, nu maranéhna nganggap “wild west”

Sora-sora di balik hurup éta nyaéta pamaén bal di Liga Utama, Skotlandia Premiership, Liga Super Wanita, Liga Maén Bal Inggris sareng Liga Nasional. Pamaén ieu frustasi ku prakték perusahaan, anu aranjeunna dianggap salaku “kulon liar.”

Pamaén ogé frustasi kalayan ngalaporkeun data anu teu akurat. Pausahaan geus lulus dina ciri salah, kaasup jangkungna jeung etnis, mun pembeli.

Saterusna, pihak nu aggrieved frustasi ku jualan data kinerja. Contona, Liga Utama jeung Championship mindeng ngawas data GPS pikeun pamaén sarta wasit pikeun nganalisis kinerja, tapi informasi dijual pikeun mantuan pausahaan judi tanpa persetujuan atawa santunan.

Kakuatan pikeun pamaén

Pamaén maén bal awéwé sareng jangkrik nembé ngagabung pamaén maén bal lalaki dina daptar pésta anu badé males dendam. Aya moméntum tumuwuh nunjukkeun yén pamaén rugbi ogé bakal gabung gerakan.

milarian karusakan langkung ti £400 juta ($468.2 juta)

Dina total, aya leuwih ti 1.400 pamaén ayeuna jeung urut ngarojong proyék, sacara koléktif néangan leuwih £ 400 juta ($ 468.2 juta) dina karuksakan.

Dipimpin ku Russell Slade, ko-pangadeg Global Olahraga Data jeung Téhnologi Grup jeung urut palatih maén bal Inggris, grup hayang mawa kakuatan deui pamaén pikeun informasi sarta kamiripan maranéhna.

“Sigana pantes yén pausahaan anu nyieun jutaan babagi sababaraha sharing ieu kalawan jalma anu nyieun kabeungharan maranéhna,” ceuk Slade.

debat nambihan kana daptar masalah nu patali judi pohara penting anu kudu direngsekeun. bulan panungtungan ieu dilaporkeun yén tim Liga Premier anu poised a enact larangan dina iklan judi sorangan.

#Pamaén #Request #Peta #Ngalawan #Data #judi #Pausahaan