Police line

Operasi Tohan Online Ilegal FBI ngancurkeun NY Mob

Garis pulisi

FBI henteu ngantepkeun blitz 2022 na dina mafia NY saatos ngeureunkeun operasi tohan online ilegal anu disangka diawasi ku kulawarga kajahatan Luchese. [Image: Shutterstock.com]

Urusan Lima Kulawarga

Penguasa féderal di Brooklyn parantos ngagantungkeun operasi tohan olahraga online ilegal anu disangka dijalankeun ku salah sahiji Lima Kulawarga New York.

kauntungan juta dollar

Kantor Jaksa AS pikeun Kacamatan Wétan New York (USAO-EDNY) ngumumkeun patung masif Rebo. Departemen Kaadilan (DOJ) engké nyandak ka Twitter pikeun nembongkeun yén dugaan bisnis tohan dijieun “jutaan dollar dina kauntungan” dina panangtayungan kulawarga kajahatan Luchese:

operasi pikeun leuwih 15 jeung, mob ngajalankeun usaha ngagunakeun “puluhan” bookmakers NY jeung situs tohan online hosted di Kosta Rika – katelah Badak Olahraga – nyandak jutaan bets olahraga ilegal.

Hiji dakwaan unsealed di Brooklyn Rebo muatan genep terdakwa, kaasup hiji prajurit jeung kulawarga Luchese, pikeun dugaan peran maranéhanana dina “ngawas sarta operasi bisnis judi online ilegal badag skala”.

pausahaan badag

Rebo, FBI nangkep opat terdakwa di New York, kalebet penegak hukum Luchese Anthony Villani sareng disangka mitra Louis “Tootch” Tucci Jr., Dennis Filizzola, sareng James “Gancang” Cououtsos. Ditéwak Michael “Platinum” Praino lumangsung dinten anu sami di West Palm Beach, Florida.

nampi langkung ti $1 juta per taun

Dakwaan ngaran Villani salaku pangawas operasi Rhino Sports – peran anu anjeunna narima leuwih ti $1 juta sataun. Anjeunna disangka nyewa ko-konspirator Tucci, Jr. sarta Filizzola salaku runner pikeun Badak Olahraga.

Numutkeun kana siaran warta DOJ, pajabat parantos ngadakwakeun Villani “pemerasan anu aya hubunganana sareng partisipasi dina sagala rupa skéma kriminal, kalebet judi ilegal, pencucian artos, sareng usaha extortion.”

bisnis judi ilegal disangka dioperasikeun tina sahanteuna 2004 nepi ka Désémber 2020. Rékaman dicokot tina situs judi ilegal nembongkeun yen aranjeunna rutin narima bets antara 400 jeung 1.300 bettors unggal minggu. The bettors lolobana dumasar di NY Kota jeung wewengkon metropolitan.

Peringatan dikaluarkeun

Asisten diréktur jawab kantor FBI di New York lapangan, Michael J. Driscoll, commented on operasi. Cenah eta sinyal mafia ieu nempel kana cara kriminal tradisional maranéhanana sanajan booming dina tohan olahraga légal.

Driscoll ditambahkeun yén anggota mafia anu disangka ngajalankeun hiji bisnis tohan ilegal ku ngabejaan konsumén “ngalakukeun sakumaha maranéhna ngomong atawa nyanghareupan konsekuensi pikareueuseun”.

Lalaki FBI mungkas pernyataan na kalawan peringatan: “Hiji hal penjahat ieu bisa bet – FBI bakal neruskeun ngungudag kami”.

#Operasi #Tohan #Online #Ilegal #FBI #ngancurkeun #Mob