Olahraga tohan Siap ngabeledug Hatur nuhun kana QB NFL Young

Panén krim

Tohan olahraga nyokot alih dunya hiburan, sarta naékna skyrocketing saperti teu mirip ngalambatkeun turun.

pasar Amérika geus tumuwuh saprak kaputusan pangadilan 2018 balik PASPA, nu éféktif diwatesan olahraga tohan ka Nevada (hiji oversimplification, tapi éta dasarna hasil PASPA). Tilu puluh hiji nagara bagian geus dibuka tohan olahraga légal, bari batur anu pindah ngadeukeutan ka garis finish.

permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL

Permata makuta di pasar judi AS nyaeta undoubtedly NFL, nu kaulinan kajawaraan, Super Saeful, dibawa dina $ 7,6bn dina bets usum kamari. Salaku tambahan, infrastruktur NFL aya dina tempat anu pas pikeun ngaluncurkeun tohan olahraga kana eselon salajengna dunya hiburan.

Siap-siap, hayu urang jalan-jalan…

Sajajar jeung tohan olahraga

Unggal konstruksi hébat dimimitian ku hiji atom. Salah sahiji debat filosofis anu pangpanjangna aya hubunganana sareng kumaha alam semesta dimimitian nalika aya nanaon tapi euweuh nanaon.

Salaku dunya dimekarkeun, penjelajah mimiti risked kahirupan maranéhanana dumasar kana kamampuhan maranéhna pikeun ngalacak Polaris, paling ilahar disebut North Star. Peradaban sering ngirimkeun jalma-jalma anu paling pinter dina petualangan kalayan teu aya ngan ukur hiji mob seuneu anu linggih 323 taun cahaya pikeun nungtun aranjeunna, tapi kumaha waé, éta tiasa dianggo.

Dina mitologi Yunani, Daedalus ngawangun labyrinth pikeun Raja Metos of Crete pikeun imah minotaur biadab. Sarta sanajan tujuh lalaki jeung awewe Athena dikirim unggal taun pikeun didahar ku mahluk wretched tur kalawan euweuh harepan kabur, labyrinth nu ahirna dimimitian salaku baris tunggal dina grid nu.

Urang Amerika bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar diluncurkeun dina 2018

Analogi kumisan, tohan olahraga teu di jaman prasejarah na, boh filosofis atawa praktis. Dumasarkeun kana Kaamanan, Amérika geus bet $ 125 milyar dina olahraga saprak pasar dibuka dina 2018 – na nu teu tumut kana akun sagala bets ilegal, nu bakal disetir angka malah leuwih luhur. Sanajan kitu, éta bakal adil mun disebutkeun yen moments decisive di infancy na, sakumaha dina conto saméméhna, teu nyieun pasar naon ayeuna.

Meunang korsi dina méja

Nu katingali, pikeun sagala hal dina kahirupan jadi suksés, tilu wewengkon kudu katutupan.

Hiji, produk atawa jasa.

Dua, ngarojong.

Tilu, kamampuh.

Tohan olahraga sumping ka Amérika dina waktos olahraga parantos janten andalan dina televisi. “Miracle on Ice” parantos kajantenan, Frazier parantos angkat ka kanvas, sareng Michael Phelps parantos ngaku dalapan Emas dina hiji Olimpiade.

Buang dina prestasi athletic impressive sejen, sarta aranjeunna nyumbang kana tohan olahraga nu teu luncat sabudeureun, tapi ngajamin survival dina tahap awal. Aranjeunna streamline pertumbuhan kaliwat naon ieu projected na kana cobaan leuwih badag.

Produkna elit, dukunganna aya, sareng televisi henteu pernah puas ku aksi-na di payuneun nyaéta NFL.

Pamaén sapertos Ray Lewis, Deion Sanders, sareng Jerry Rice nyababkeun kakejaman, athleticism superhuman sareng kaanggunan pikeun layar dimana-mana salami sababaraha dekade, ngawangun inti pendukung elit. Ieu sok quarterbacks kawas Tom Brady, Peyton Manning, sarta Brett Favre, kumaha oge, anu dijadikeun raray liga alatan maén elit maranéhanana, directness, sarta tempat di sirah tina ngalanggar.

Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna.

Wewenang quarterbacks geus ngan ngaronjat di jaman modern, sakumaha aturan kaulinan geus chiseled pikeun ngaronjatkeun umur panjang sarta efektivitas maranéhanana. Liga ngaku yén QB ngajalankeun bisnis sareng aranjeunna henteu hoyong ngarugikeun aranjeunna. Ayeuna, seueur operan anu dialungkeun dugi ka taun ka tukang 24 QB ngalungkeun langkung seueur operan tibatan pamimpin liga di 1970 (Fran Tarkenton).

Ogé coinciding jeung booming kaulinan ngalirkeun éta proliferasi of quarterbacks ngora berbakat, sarta salaku hasilna, NFL boga jalur jelas kana dominasi tohan olahraga.

gelandang ngora pikeun ajak tohan olahraga

Kaseueuran ahli satuju yén liga henteu kantos ngagaduhan bakat ngora sapertos ayeuna. Éta kalebet Lamar Jackson, 25 taun, anu meunang MVP liga salami sataun pinuh kahijina salaku starter, Joe Burrow, 25 taun, anu mingpin tim Cincinnati Bengals anu henteu resep kana Super Bowl dina sataun pinuh kahijina salaku a starter, sarta Josh Allen anu 26 taun heubeul, saha odds-on favorit meunang MVP musim ieu sacara.

Dileungitkeun tina daptar ieu nyaéta 26 taun Super Bowl MVP sareng MVP Patrick Mahomes, 24 taun Pro-Bowler Justin Herbert, sareng mesin sorotan yuswa 25 taun Kyler Murray, diantarana.

QB sok ditakdirkeun pikeun kamulyaan. Éta sababna aranjeunna meunang raja prom dina pilem kuno, atanapi naha aranjeunna gaduh seuri anu pangsaéna nalika murangkalih — tapi pentingna pikeun liga, khususna dina jaman anu ngahasilkeun artos, anu paling penting.

nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di tengah handap

Mimitina jeung foremost, olahraga tohan dimimitian kaluar lolobana salaku pilihan basajan ngeunaan saha bakal meunang game: Tim A atawa Tim B. Kusabab quarterbacks boga pangaruh paling on kaulinan, duanana kusabab aturan jeung saukur sabab noel bal unggal. jepret, nu meunangna kaulinan ieu greatly dipangaruhan ku saha di handap tengah.

Sajaba ti éta, gelandang biasana jawab kaulinan utama dina warta sore. Quarterbacks nyaéta jalma anu ngeusian lapangan kalayan kirang ti dua menit deui pikeun maok kameunangan balik. Quarterback mangrupikeun panutan pikeun murangkalih ningali di bumi.

Kantun nempatkeun, posisi liga urang jeung bentang sarta kasadiaan bakat ngora ngajadikeun eta centerpiece tina tohan olahraga Amérika. Ayeuna, éta waktuna pikeun liga nyandak éta ka tingkat salajengna.

Ngeusian pasar

Sanajan boga pasar makmur, tohan olahraga masih ilegal di nagara bagian kawas California, Florida, Georgia, sarta Texas, opat nagara bagian disetir ku hiburan masif nu bisa némbak propil judi ngaliwatan hateupna.

Éta kawajiban tina NFL ngagunakeun generasi anyar na béntang pikeun nyorong lawmakers ka kaputusan universal pikeun legalize tohan olahraga. Liga geus lasut kasempetan badag usum kamari, nalika Los Angeles Rams hosted tur meunang Super Saeful dina kaayaan dimana tohan olahraga haram.

Jalma-jalma boga kacenderungan katarik kana kajadian-kajadian anu mangaruhan aranjeunna sacara pribadi langkung seueur tibatan anu henteu. Dina kasus Super Saeful, eta bakal unrealistic a nyarankeun yén jutaan Californians anu lasut kaluar dina kasempetan tohan bakal meunang kana aksi lamun dibéré kasempetan. Tambih Deui, Super Saeful masih ngajadikeun $ 7,6bn dina total sharing tohan tanpa aranjeunna.

Liga ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngagunakeun produkna dina cara anu teu acan kantos dilakukeun sateuacanna, sabab kateupastianna aya dina waktos anu luhur. Dina dinten Minggu naon waé, bakat murni tina gelandang ngora tiasa cekap pikeun mutuskeun hasilna nyalira.

Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

Nalika Tom Brady sareng Aaron Rodgers kedah nyandak liga salami mangpuluh-puluh taun, sahenteuna aya sapuluh gelandang umur 20an anu ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun meunang Piala Lombardy. Parity tinggi, pikagumbiraeun luhur jeung skor luhur.

NFL geus nyieun strides pikeun align jeung judi pausahaan ogé. Liga ngagabung sareng FanDuel, DraftKings, sareng Caesars di 2021, sareng ogé ngagaduhan seueur tawaran sekundér. Pre-match talk show mindeng disponsoran ku buku olahraga sarta maca kaluar odds pre-cocok.

Stadion oge hub pikeun judi , sakumaha ieu nembe katingal ku Panglima Washington meunang lisénsi judi jeung Arizona Cardinals muka sportsbook ritel di stadion maranéhanana minggu ieu. Liga ngeusian dada alatna, sareng patarosan ayeuna iraha éta bakal meta.

Waktosna pikeun NFL luncat ayeuna. Cai mibanda béntang, rojongan hiji sisi, sarta kakuatan unprecedented.

Tetep katingal dina lintasan liga dina mangsa datang, sabab bisa nangtukeun masa depan Amérika judi .

#Olahraga #tohan #Siap #ngabeledug #Hatur #nuhun #kana #NFL #Young