Juice Reel logo

Olahraga tohan Analisis App “Jus Reel” ngeusi tohan niche

logo jus roll

Hiji aplikasi tohan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawarkeun analytics unik teu kapanggih dina loka luhur séjén. [Image: Juice Reel via Apple App Store]

tawaran unik

Hiji aplikasi disebut “Juice Reel” nyieun gelombang dina industri tohan olahraga kalawan pendekatan revolusioner -na pikeun nempatkeun bets.

bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced

aplikasi ieu mantuan lagu, ngumpulkeun jeung nganalisis garis tohan, simplify sakabeh proses. Bets bisa dilacak sacara real-time, bari pamaké ogé meunang aksés ka wawasan crowdsourced, nu nyadiakeun informasi dina winners sajarah na losers.

Seueur fitur dina Juice Reel unik pikeun aplikasi sareng henteu tiasa dipendakan dina situs anu sanés. Hasilna, program gancang nyokot uap sarta bisa ngakibatkeun ngembangkeun gede.

Rojongan tohan olahraga

Parangkat lunak Juice Reel cocog sareng langkung ti 250 buku olahraga, kalebet raksasa sapertos FanDuel sareng DraftKings. Aplikasi ieu ngalacak sadaya taruhan dina sababaraha garis sareng nampilkeunana sacara teratur, ngamungkinkeun para pangguna ningali jalan mana masarakat condong, garis mana anu paling nguntungkeun, sareng dimana kasempetan kauntungan anu paling ageung.

Aplikasi ogé nunjukkeun sisi mana anu dianggo ku pangguna anu paling saé dina perang individu. Nya kitu, eta ngalacak mana bettors ngajalankeun awon buka kalayan nyokot maranéhna. Sanaos ieu dasarna sanés statistik konci, éta mangrupikeun wawasan unik anu sayogi.

unggal pamaké sakuliah platform kauntungan tina téhnologi ieu, teu ngan jalma di luhur “

“Aplikasi ieu unik nu teu ngan ngumpulkeun informasi nu ngan bisa manggihan misah dina rupa aktip tohan, tapi ogé boga fungsi minangka pembina komunitas,”Sa Ricky Emas, pangadeg sarta CEO Jus Reel. . “Unggal pangguna dina platform ieu nguntungkeun tina téknologi ieu, sanés ngan ukur jalma-jalma di luhur, anu mangrupikeun hal anu kuring bangga pisan sabab éta henteu acan kantos katingal dina dunya tohan olahraga.”

Ideu-ideu emas ogé gancang pikeun nenangkeun para skeptis kalayan akurasina. Dina acara Instagram poean disebut “The Daily Juice,”Aplikasi nu brings kaluar pangalusna nyokot pikeun acara upcoming-eta boga catetan 140-71 sarta nembe pencét 16-alungan unggul tilas. Éta hartosna yén aplikasi, sahenteuna dina conto éta, ngaramalkeun hasil anu leres langkung ti 66% waktos, nyata langkung luhur tibatan rata-rata tanda impas rata-rata 52,4%.

peluncuran gancang

Emas, 29, ngaluncurkeun Juice Reel dina Séptémber 2021, sareng parantos diunduh langkung ti 20,000 kali. Saatos nyéépkeun waktos sareng Google, EY, sareng Accenture salaku spesialis téknologi sareng data, anjeunna ningali kakosongan di pasar, anu nyababkeun nyiptakeun Jus Reel.

Aplikasi na parantos diluncurkeun ti saprak ngamankeun investasi sareng dukungan ti firma investasi Cypress Ascendant di 2022. Kiwari, aya langkung ti 1,700 pangguna aktif sadinten.

aplikasi nu geus dilacak leuwih ti $ 300 juta di cecekelan tohan

Numutkeun laporan anu ditulis ku Juice Reel sareng dikaluarkeun ku Truist Securities, aplikasi na parantos ngalacak langkung ti $ 300 juta dina cecekelan tohan ti pangguna na. Pausahaan ieu ogé ngembang pesat alatan rupa-rupa parabot analitik na teu kapanggih dina tujuan ngarah séjén.

Dina waktu nalika Amérika judi skyrocketing, sakumaha Association kaulinan Amérika nyatet dina survey panganyarna, program kawas Jus Reel bisa jadi konci dina pasaran.

#Olahraga #tohan #Analisis #App #Jus #Reel #ngeusi #tohan #niche