Time bomb in a black backpack

Oklahoma kasino diungsikeun Saatos Rékam Ancaman Bom

Bom waktos dina ransel hideung

Sapasang casinos dipiboga tur dioperasikeun ku Wétan Shawnee di Oklahoma diungsikeun sanggeus anceman bom, kalawan investigations ku sababaraha tim penegak hukum pamustunganana manggihan ancaman unfounded. [Image: Shutterstock.com]

Tilu évakuasi

Pulisi ngungsi dua casinos tribal di Oklahoma sabtu minggu sanggeus hiji jalma unnamed kapanggih catetan anceman bom di kamar mandi kasino.

Outpost kasino dituturkeun anjeunna peuting

Indigo Langit kasino & Resort diungsikeun dina Sabtu isuk jeung sore. milik adina na, Outpost kasino , dituturkeun anjeunna peuting salaku pacegahan a. Liwat Facebook dina Minggu soré, Indigo Sky ngeposkeun yén penegak hukum parantos masihan kajelasan kana pendirian éta:

Departemen Pulisi Suku Shawnee Wétan, pembuangan bom jeung anjing ngebom ti Oklahoma Jalan Raya Patroli jeung Departemen Pulisi Tulsa, tambah Biro Urusan India (BIA), saméméhna geus ngabales Indigo Langit manggihan catetan di sabudeureun 18:30 Sabtu.

Dumasarkeun kana Ozarksfirst.com, General Manajer Indigo Sky Melanie Heskett ceuk tim bom searched interior jeung exterior sakabéh fasilitas pikeun sababaraha jam tapi “teu kapanggih alat ngabeledug”.

Sanajan hiji pilarian teleb, pajabat ogé kapanggih euweuh bahan peledak di Outpost kasino .

Kasulitan dimimitian mimiti

Pikeun Oklahoma urang Eastern Shawnee Suku kasino , masalah Sabtu mimiti muncul mimiti. Dumasarkeun kana Ozarks heula, évakuasi Indigo Langit lumangsung sabudeureun jam 6:30 sanggeus diréktur kaamanan na waspada kana “ancaman kamungkinan” di lantai kasino.

patugas nyandak pernyataan serius

Kapala kaamanan anu henteu namina nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngajentrekeun langkung seueur ngeunaan naon poténsi ancaman éta. Patugas penegak hukum nyandak pernyataan éta sacara serius sareng milarian harta anu diungsikeun salami dua jam sateuacan ngirining sadayana tabuh 8:30 a.m.

Saatos operasi tungtungna lancar deui, anggota staf anu henteu namina engké mendakan catetan ngeunaan ancaman bom. Ngomentaran catetan éta, Heskett nyarios yén kecap-kecap éta katingali serius. Cenah eta “sigana rada ngancam jeung husus, suggesting aya memang bom lokasina dina harta wae.”

Dina kajadian sarupa usum panas panungtungan, Presque Pulo Downs & kasino di Pennsylvania kudu diungsikeun sanggeus narima ancaman bom, jeung penegak hukum pamustunganana dismissing anceman salaku baseless. Dua poé sanggeus kajadian, ditahan pulisi urut pagawe sarta palayan bar di kasino pikeun hoax bom.

Dititah indit

KSN ngawawancara saksi sanggeus évakuasi dadakan. Hugh Smith of Springdale, Arkansas, ngawartoskeun stasiun warta lokal yén pulisi maréntahkeun sémah di bar jeung grills kasino urang ninggalkeun sabudeureun jam 19.

“Pagawean ngajerit ka jalma-jalma pikeun lumpat sareng teu aya waktos ngantosan saha waé atanapi artos,” tambah Smith:

Kami tinggalkeun tuangeun sareng sadayana.”

Indigo Sky nyarios bakal damel sareng penegak hukum pikeun “ngidentipikasi jalma anu ninggalkeun catetan ieu di kamar mandi.”

Heskett ditambahkeun yén sémah anu ninggalkeun winnings, chip kasino, jackpot kutang jeung tiket mesin slot di lantai kaulinan bisa balik dimimitian Minggu di 08:00 pikeun meunangkeun kaduh maranéhanana.

#Oklahoma #kasino #diungsikeun #Saatos #Rékam #Ancaman #Bom