Clock approaching midnight

Ohio Sportsbooks Ngaluncurkeun Tengah Peuting Dina 1 Januari 2023

Jam geus ngadeukeutan tengah peuting

Sportsbooks bakal tiasa hirup langsung pikeun kahiji kalina di Ohio tengah wengi dina 1 Januari 2023. [Image: Shutterstock.com]

Maneuh waktos ngamimitian

Ohio kasino Komisi Control geus ngungkabkeun yén ritel na sportsbooks online bakal ngawitan nampa bets pas jam pencét tengah wengi 1. Januari 2023. Regulator judi kaayaan ngumumkeun kali mimiti resmi pikeun pasar tohan légal Ohio dina rapat Rebo.

sakali balna darat di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Ohio kasino diréktur eksekutif Komisi Control Mateus Schuler ngécéskeun alesan balik peluncuran tengah wengi. Anjeunna ngadawuh: “Cara lumrah pikeun ngalakukeun ieu jelas pisan, éta pas bal lemahna di Times Square, kaulinan olahraga bisa dimimitian.”

Nyiapkeun pikeun peluncuran

Schuler ngungkabkeun yén régulator nampi 850 aplikasi lisénsi tohan saprak muka prosésna. Ngan 65 lisénsi nu up for cengkraman di Ohio, kalawan 40 diantarana ngawengku sportsbooks ritel na 25 sportsbooks online. Deadline pikeun lisénsi pamawa kulit kadua kadaluwarsa dina 15 Agustus.

pastikeun aranjeunna keletik sadaya kotak aturan

Saatos peluncuran tengah wengi, bettors Ohio bakal nempatkeun bets dina runtuyan kaulinan mangkok bal kuliah dijadwalkeun pikeun Poé Taun Anyar urang. Nanging, upami operator sareng pamilik hoyong ilubiung, aranjeunna kedah mastikeun yén aranjeunna centang sadaya kotak pangaturan sateuacan tanggal peluncuran.

Dina pasamoan Ohio kasino Komisi kontrol, wangsit lulugu perwira téhnologi jeung perwira kaulinan Chris Fleenor yén nagara éta bakal ngajalankeun hiji platform online dimana gamblers masalah bisa sukarela ngaluarkeun diri. Éta bakal langsung hirup sahenteuna sabulan sateuacan peluncuran buku olahraga.

Lila datang

Usaha pikeun ngawanohkeun olahraga tohan kana Ohio dimimitian dina 2018. Gubernur Ohio ditandatanganan resmi hukum olahraga tohan kana hukum dina bulan Désémber 2021. Sanajan kitu, drafting aturan jeung peraturan geus lila, kalawan otoritas kaayaan kiwari tungtungna dimimitian prosés. idin.

Nagara wates Ohio sapertos Virginia Kulon, Pennsylvania, Indiana, sareng Michigan parantos ngagaduhan buku olahraga.

Sigana yén sadaya operator sportsbook utama AS bakal milarian lisénsi Ohio. Kusabab éta nagara katujuh pangpadetna di bangsa jeung boga populasi vibrant fans olahraga, Ohio diperkirakeun boga pasar poténsi badag.

#Ohio #Sportsbooks #Ngaluncurkeun #Tengah #Peuting #Dina #Januari