Businessmen shaking hands with a city skyline in the background

NYRA Dibeuli 49% Serikat Tote Ti Churchill Downs

Pangusaha salaman sareng skyline kota di latar tukang

Churchill Downs parantos ngajual 49% tina United Tote ka NYRA Content Management Solutions, LLC pikeun jumlah anu teu diungkabkeun. [Image: Shutterstock.com]

Rincian kauangan henteu diungkabkeun

Churchill Downs Incorporated parantos ngumumkeun rencana pikeun ngajual sabagéan ageung anak perusahaan United Tote na. NYRA Content Management Solutions, LLC bakal nyandak 49% saham perusahaan, kalayan transaksi diperkirakeun réngsé dina ahir taun. Teu jelas sabaraha anak perusahaan New York Racing Association (NYRA) nyéépkeun perjanjian pikeun ngamankeun perjanjian.

nyertakeun sadaya vertikal usaha Serikat Tote iwal sektor padumukan pari-mutuel

Penjualan ku Churchill Downs Incorporated (CDI) nyertakeun sadayana vertikal bisnis United Tote kecuali sektor padumukan pari-mutuel. Serikat Tote nawarkeun sababaraha pilihan jasa salaku supplier produk jeung téhnologi pikeun racetracks sarta tipe séjén fasilitas Pari-mutuel.

Nu meuli, NYRA, nyaéta parusahaan nirlaba jawab tilu lagu balap kuda di New York. Pausahaan ngoperasikeun Saratoga Race Course, Aqueduct Racetrack, sareng Belmont Park. NYRA nandatanganan perjanjian anu misah pikeun ngamangpaatkeun jasa United Tote dina tilu sipat ieu ku 2023.

Rencana kahareup

NYRA sareng CDI ngarencanakeun gawé bareng pikeun nyiptakeun solusi pari-mutuel anu komprehensif sareng épisién ngalangkungan United Tote anu ngarah di industri dina kualitas sareng kinerja. Tujuanana nyaéta pikeun dilegakeun industri balap kuda dina platform tohan olahraga pikeun ngahontal basa klien anyar.

Serikat Tote desain, manufactures tur ngoperasikeun sistem tohan Pari-mutuel sakuliah Amérika Kalér jeung internasional. Pausahaan boga leuwih 150 pausahaan balap gawé bareng jeung sababaraha fasilitas tohan kaluar-lagu ogé.

Diobral badag sejen tina CDI

Churchill Downs Incorporated parantos sibuk ngajual harta. Dina Juni, parusahaan ngumumkeun diobral 115,7 héktar lahan deukeut Calder kasino di Florida pikeun Link Logistik pikeun $ 291 jutaan. Link Logistics mangrupikeun anak perusahaan tina perusahaan ekuitas swasta Blackstone.

Saatos diobral réngsé, CDI masih dipikagaduh 54 héktar di Rajana Taman, lokasi Calder kasino .

CDI ngarencanakeun ngagunakeun hasil tina penjualan tanah pikeun mésér harta anu aya hubunganana sareng akuisisi panganyarna Peninsula Pacific Gaming.

#NYRA #Dibeuli #Serikat #Tote #Churchill #Downs