Nir Ronen

Nyieun Dunya kaulinan slot

Nir Ronen

VSO News spoke kalawan Nir Ronen, lulugu komérsial sarta operasi perwira Spinominal urang, pikeun meunangkeun wawasan na kana dunya anyar supplier ngeunaan kaulinan slot.

Numpak ombak

supplier kaulinan basis Israél Spinominal geus tumuwuh saprak peluncuran taun 2014. Sakali hiji parusahaan leutik, pamekar ayeuna saingan utama dina spasi slot online, kalawan portopolio leuwih 300 judul tur nambahkeun 1-3 kaulinan anyar per bulan. .

Rilis anyar parusahaan Egyptian Tale mangrupa bagian tina Spinominal Universe, runtuyan kaulinan interconnected kalawan téma sarupa jeung mékanika. Nawiskeun téma Mesir Kuno sareng Mega Jackpot sanilai 1000x saham, judulna nembé nembé sumping. VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu.

Dibikeun popularitas Dongeng Mesir di VSO News kantor, urang diuk handap kalawan Nir Ronen, lulugu perwira operasi komérsial sarta supplier, pikeun manggihan ngeunaan Spinominal Semesta na kumaha eta mantuan pamaén ngawangun sambungan kalawan kaulinan.

Anjeun ngagabung Spinominal salaku manajer ngembangkeun bisnis di 2018. Kumaha geus parusahaan robah dina opat taun saprak lajeng?

Nalika kuring ngagabung Spinominal, urang ngan boga ngeunaan lima pagawé. Dina waktos éta, kuring anu mimiti fokus kana bisnis di perusahaan, sateuacan urang ngan ukur ngurus produk.

Kami pencét ombak sareng kami terus naék

Lajeng, 2018 ditandaan ékspansi badag urang. Dina ahir taun éta, urang ngarilis hit badag kahiji urang, Demi Gods II. Kami parantos ngarobih platform dimana kami ngembangkeun kaulinan kalayan sékrési éta. Hasilna éta endah tur kinerja kaulinan bener masihan kami hiji dorongan badag. Kami pencét ombak sareng kami terus naék. Urang masih numpak eta kiwari!

Naon rusiah nyadiakeun kaulinan anyar seru on rutin?

Éta ngeunaan ngarencanakeun produk anjeun leres. Kami mendakan yén pamaén resep kana parobihan antara kaulinan – anjeun moal tiasa masihan aranjeunna kaulinan anu sami unggal waktos – tapi pamaén ogé resep kana mékanika anu aranjeunna karasaeun. konci teh nyaeta pikeun ngarobah kaulinan anyar dina cara sapertos nu urang innovate cukup bari ogé nyadiakeun hal anu wawuh ka pamaén.

Naon jenis fitur pamaén slot modern hayang ti kaulinan maranéhanana?

pamaén slot anu panongton badag jadi bener gumantung kana umur maranéhanana, wewengkon jeung sajarah jeung industri. Lamun anjeun buka pamaén anu biasa maén dina casinos dumasar tanah-, Contona, aranjeunna bakal resep jenis pisan husus tina kaulinan Palasik.

Di sisi anu sanésna, pamaén anyar Asia atanapi Éropa Tengah milarian kaulinan gaya epik. Pikeun pamaén éta, kami ngaluncurkeun fitur Spinominal Universe énggal. Kami ngadopsi tren kontén modéren, sapertos Marvel sareng Disney, pikeun nyiptakeun kanyataan umum tina sababaraha alur carita anu aya babarengan.

kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua

Urang nerapkeun ieu kana kaulinan urang kawas Mesir Dongeng, nu mangrupa bagian tina storyline Kakaisaran Mesir. Sakabéh kaulinan Kakaisaran Mesir hirup babarengan dina kanyataanana sarua jeung babagi fitur dasar sarua jeung elemen. Ku cara éta, pamaén bakal salawasna mikawanoh elemen tangtu dina kaulinan béda.

Naon fitur sejenna Dongeng Mesir gaduh nu ngajadikeun eta nangtung kaluar ti séjén liang ?

Carita Mesir henteu ngagaduhan carita khusus, tapi dasarna mangrupikeun gudang sadaya artefak sareng unsur anu béda ti Kakaisaran Mesir. Ieu kalebet Sphynx, kumbang Scarab, sareng sadaya simbol-simbol sanésna anu anjeun bakal mendakan sumebar di sapanjang séri.

Ngeunaan mékanika, urang gaduh fitur mésér anu mangrupikeun hal anu urang tambahkeun kana sadaya kaulinan urang. Pamaén bener-bener resep ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna maénkeun kaulinan anu dipikahoyong. Urang ogé boga kaulinan bonus na tilu jenis jackpots tetep. Éta progresif sareng lokal.

tampilan slot Story Mesir.

Teras anjeun gaduh fitur liar tambahan anu mangrupikeun hal anu seueur panyadia ningali salaku super saderhana, tapi upami anjeun nambihan narasi tambahan anjeun tiasa janten unsur anu pikaresepeun pisan. Ngagabungkeun ieu sareng animasi sareng setelan anu leres ngajantenkeun ieu pikaresepeun pisan.

Kumaha prosés ideation dianggo pikeun Alam Semesta?

Urang mikir béda dina 2022 ti taun-taun saméméhna. Baheula mah rada gélo. Urang kabeh asup ka kamar anu sarua sarta threw gagasan dina silih bari ngabogaan fun. Ieu prosés pisan disorganized.

Sagalana karasaeun gampang innovate

Nalika urang ngamimitian damel di Spinominal Universe, éta ngawatesan kami sareng nempatkeun kami dina tempat anu langkung teratur. Sagalana karasaeun gampang innovate. Kami nyobian ngarencanakeun unggal narasi sateuacanna ti mimiti dugi ka akhir. Lajeng ti éta storyline badag, urang mimitian balik kana detil keur unggal bab, nu dina hal ieu kaulinan.

Naon anu anjeun nyiapkeun salajengna pikeun Spinominal Universe?

Kami ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun lobi Spinominal kami sareng kami bakal nambihan fitur anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarambat dina pertandingan. Salaku conto, upami anjeun maén Demi Gods II, anjeun tiasa nampi pop-up kalayan narasi anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan hiji hal anu kajantenan di buruan sanés. Anjeun lajeng bakal boga pilihan pikeun pindah ka kaulinan ieu atawa nampik tur nuluykeun maén.

Tingali kana fitur naratif anu bakal diwanohkeun ku Spinominal.

Kami henteu hoyong pamaén urang bosen ku kaulinan anu aranjeunna maén. Kalawan fitur anyar ieu, lamun pamaén hayang robah a, aranjeunna tiasa buka lobi tur tingal kumaha Kaluaran séjén maranéhna bisa maénkeun sarupa hiji aranjeunna resep.

Urang ngagaduhan rencana anu ageung pikeun Alam Semesta, tapi kuring reuwas pisan ningali yén sadayana kabetot dina narasi. Ieu ngandung harti yén industri geus bener dewasa ayeuna. Éta sanés ngan ukur kaulinan buah. Kami leres-leres janten industri anu langkung dewasa sareng ngajantenkeun kuring bagja janten bagian tina inovasi ieu.

#Nyieun #Dunya #kaulinan #slot