Frank McPolin

Ngabeledug slot Desain Konci

Frank McPolin

VSO News diuk handap kalawan Frank McPolin, menata diréktur Bang Bang Kaulinan, pikeun manggihan ngeunaan upcoming anyar slot Jekyllz Wild ULTRANUDGE.

Desain slot ngabeledug

Bang Bang Kaulinan mangrupakeun anggota kawilang anyar dina séktor kaulinan online. Dumasar di London, Inggris, pamekar slot munggaran dibuka leuwih ti dua taun ka pengker na ngajelaskeun tawaran enticing na salaku “kaulinan ngabeledug pikeun pamaén serius”.

volatility tinggi, sarta loba lambang liar

Baheula bulan ieu, parusahaan upcoming slot Jekyllz Wild UltraNudge earned tempat di VegasSlotsOnline News‘Slot tina Minggu. Nampilkeun tema Dr Jekyll, kaulinan nawarkeun lima gilinding , 40 garis, volatility tinggi na loba simbol liar.

Sateuacan peluncuran kaulinan, VSO News spoke ka Bang Bang Games menata diréktur Frank McPolin pikeun meunangkeun sababaraha wawasan desain.

Naha anjeun tiasa masihan sakedik latar ngeunaan Bang Bang Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kami ngan kabentuk dina Maret 2020, tapi urang sadayana gaduh pangalaman mangtaun-taun ngarancang sareng ngawangun slot dina rupa-rupa pasar, kalebet online, darat sareng sosial. Abdi diréktur pangurus dumasar judulna, tapi urang saleresna gaduh struktur perusahaan anu datar pisan anu cocog pikeun usaha kreatif.

Filosofi urang ngeunaan nyieun hiji “ngudag” jeung mawa ka fore jeung puseur dina cara nu amplifies pikagumbiraeun ka maksimum nu, lajeng ramps eta nepi sapanjang rounds bonus. Kami gaduh kayakinan anu kuat dina kaulinan matematika anu jelas sareng singket sareng nyandak pendekatan ‘kurang langkung’ pikeun desain kaulinan.

Kumaha perusahaan sareng tawaran anjeun parantos robih ti saprak anjeun mimiti kabentuk?

Jigana loba jalma underestimate kumaha teuas éta pikeun manggihan sora anjeun nalika anjeun ngamimitian studio. Penting pikeun ngawangun merek, naha éta ngaliwatan tampilan sareng rasa UI anjeun, gaya seni anjeun, atanapi cara anjeun gaduh konsistensi dina kumaha anjeun nampilkeun unsur inti kaulinan anjeun, tapi tetep nahan kalenturan pikeun janten kreatif.

kaulinan urang meunang hadé kalawan unggal release

Kalayan sadaya studio karesep urang, anjeun tiasa nutup panon anjeun salami preload, ngalakukeun sababaraha puteran, sareng langsung terang studio mana anu ngadamel pertandingan – ieu dimana urang badé angkat. Jigana urang aya dina jalan anu bener pikeun ngahontal ieu. Nyaan pikir kaulinan urang meunang hadé kalawan unggal release nalika urang ngamekarkeun téhnologi urang, tim kami sarta pamustunganana pangaweruh urang.

Sakumaha anjeun terang, pandémik nyababkeun paningkatan lalu lintas kasino online di sakumna dunya. Naha anjeun kantos ningali kalemahan dina bisnis sareng kaayaan normal deui?

Mimitina urang butuh ampir sataun pikeun ngawangun kodeu, prosés sareng kemitraan urang, janten pertandingan munggaran urang ngan ukur dijalankeun dina Maret 2021 – tapi henteu, urang henteu acan ningali kalambatan anyar, kanyataanna, sabalikna, urang badé angkat. ka nomer tina kakuatan ka kakuatan nalika urang diajar langkung seueur ngeunaan naon anu dipikaresep ku pamaén urang.

Naon konci pikeun make liang populér nurutkeun Bang Bang Kaulinan?

Kami ngabagi kapercayaan yén kajelasan sareng kesederhanaan penting. Simkuring yakin kaulinan pangalusna fokus kana sababaraha mékanika dijieun ka caang nalika nunda babarengan.

jalur jelas ka meunangna hébat

Kaulinan hébat gaduh jalur anu jelas pikeun kameunangan ageung, teras ngajelaskeun ka pamaén kumaha cara ngahontal ieu dina sababaraha babak kahiji – pas anjeun tiasa museurkeun pamaén dina “ngudag” ieu, éta nalika aranjeunna tiasa bersantai terasrasakeun kasenangan pencét éta, atawa ampir pencét éta!

Dupi anjeun tiasa ngabejaan urang saeutik ngeunaan release anyar Jekyllz Wild UltraNudge?

Tangtosna! Jekyllz Wild mangrupikeun kaulinan UltraNudge kadua urang saatos Jokrz Wild anu kasohor pisan anu dileupaskeun awal taun ieu. Dina kaulinan ieu, karakter liar urang dresses up sakumaha Dr Jekyll tina carita kawentar, tapi meunang anjeunna sababaraha Potion Cash tur aya kasempetan anjeunna bakal unleash setan batin na robah jadi Mr Hyde, ngumpulkeun sakabeh duit kawas manéhna!

Ieu ogé bakal pemicu UltraNudge, dimana Bapak Hyde bakal ningkatkeun win multiplier sarta terus ngumpulkeun Potion Cash on unggal push!

Fitur naon anu dipiboga ku kaulinan ieu anu bakal ngajantenkeun kaluar tina anu sanés?

Dina sakabéh kaulinan UltraNudge urang simbol karakter urang liar, sarta meunang kalawan eta bakal initiate UltraNudge dimana sakabeh lima gilinding bakal mayar, nudge, sarta ngulang nepi ka euweuh deui ngéléhkeun . Ieu tiasa nyababkeun tilas unggul anu luar biasa dimana anjeun kéngingkeun kameunangan ageung saatos kameunangan ageung!

Dina spins bébas, najongna nyaéta yén Mr Hyde henteu ngareset multiplier antara spins sareng tiasa darat tanpa potion ogé.

sagala jenis UltraNudge pemicu bakal mayar kaluar loba waktu

Ieu mamang teu kaulinan pisan volatile, tapi loba fun ngawangun hiji multiplier Hyde alus di bebas muter , nyaho yén sagala jenis UltraNudge pemicu bakal mayar loba waktu!

Naon deui sékrési Bang Bang Games anu kedah dicobian ku pamiarsa urang?

jokrz liar mangrupikeun kaulinan anu saé. Ieu mangrupikeun pangalaman adrenalin anu luhur sareng nalika streak unggul teras-terasan kadang-kadang karasa teu aya anu tiasa ngeureunkeunana!

Fans Yggdrasil kedah nyobian kaulinan Super Cash Drop Gigablox kami ogé – kami parantos ningali sababaraha kameunangan gélo ngalangkungan pertandingan ieu ti saprak diluncurkeun awal taun ieu.

Naon anu salajengna pikeun perusahaan dina peta jalan 2022?

Kami gaduh kaulinan UltraNudge katilu sareng terakhir dina séri khusus ieu dina bulan Désémber, Rainbow Power Potz, kaulinan bertema Irlandia sareng pulas Natal!

Teras we gaduh kaulinan DoubleMax pisan metot datang dina bulan Pebruari jeung kaulinan MultiMax datang dina April, kami pikir fans montir Yggdrasil ieu bakal bener resep duanana. Kami bagja pisan kumaha prototipe awal maén.

#Ngabeledug #slot #Desain #Konci