Mojo sports logo

NFL Stock Market Style Mojo App ngajalankeun di New Jersey

logo olahraga mojo

Mojo, aplikasi tohan olahraga anyar anu ngalacak pamaén sapertos saham, diluncurkeun Senén. [Image: Shutterstock.com]

Mojo pencét pasar

Mojo, aplikasi pelacak data olahraga anu didamel ku Alex Rodriguez, parantos diluncurkeun di New Jersey.

pamaén diatur skor dumasar kana stats aranjeunna diperkirakeun earn

Aplikasi ieu nuturkeun antarmuka anu sami sareng aplikasi dagang saham, kalayan pamaén di skor dumasar kana statistik anu dipiharep bakal dimeunangkeun. Nilai turun naek gumantung kana kinerja, pintonan tim, sarta variabel confounding séjén.

Mojo parantos ngangkat langkung ti $ 100 juta berkat Rodriguez, Pamilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, sareng téknologi Bart Stein sareng Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanaos Mojo nembé diluncurkeun dina Senén, éta parantos janten proyék mangpuluh-puluh taun, numutkeun kapamilikanana.

Dina ahir taun 1990-an, Lore sareng Bharara nyiptakeun “The Pit,” anu janten pusat gaya pasar saham pikeun kartu olahraga dagang. Proyék ieu pamustunganana dijual ka Topps di 2001 pikeun $ 5,7 juta.

“Kami panginten éta bakal saé pikeun peminat olahraga sapopoe upami aranjeunna tiasa investasi di atlit sapertos saham – kumaha upami urang tiasa nyiptakeun anu kami sebut pasar saham olahraga,” saur Bharara dina wawancara. “Teruskeun gancang 20 taun saatosna sareng Marc nyauran kuring, sareng anjeunna nyarios, ‘Ideu ieu kami parantos lami, ideu pasar saham olahraga ieu, urang kedah ngalakukeun deui. Urang kudu ngalakukeun cara nu bener.’”

versi langkung modern tina tohan jangka panjang

Mojo dibéré lisénsi Komisi kaulinan New Jersey saméméh asupna panganyarna na kana pasar. Pajabat ngajelaskeun éta salaku versi anu langkung modéren tina tohan jangka panjang, sareng patok pamuter mangrupikeun pananda pikeun ngalacak taruhan. Pausahaan boga rencana saharita rék dilegakeun ka salapan nagara bagian sejen tur hoyong lagu sejenna olahraga dina database na.

Dina Maret, Mojo ngumumkeun dana $ 75 juta Series A anu dipimpin ku Thrive Capital, perusahaan investasi pikeun perusahaan téknologi. Tambahan $ 25 juta parantos diangkat ti saprak éta, kalayan kontribusi ti Asosiasi Pamaén NFL (NFLPA), Chris Rock, sareng Gary Vaynerchuk, sareng anu sanésna.

“Kami ningali kasempetan anu hadé pikeun Mojo pikeun ngarobih fandom olahraga ku cara ngadeukeutkeun fans ka pamaén anu aranjeunna kenal sareng dipikacinta,” saur presiden NFLPA Steve Scebelo dina hiji pernyataan.

Diversifikasi pasar

The uniqueness of Mojo mangrupa conto sejen tina kamajuan lumangsung di dunya tohan olahraga. Baheula dina sasih, platform micro-tohan Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi gratis-to-muter, dimana pangguna museurkeun kana acara kaulinan leutik tinimbang hasil skala ageung.

Hiji aplikasi katelah “Juice Reel” ogé geus miboga notoriety pikeun pendekatan -na pikeun nyukcruk tur aggregating data tohan, sahingga pamaén pikeun manggihan garis nguntungkeun kalayan gampang.

Sanajan kitu, aya precedent négatip nu looms leuwih Mojo jeung tim jegud na. Dina 2021, platform tohan maén bal anu katelah “Indéks Football,” anu ogé ngamungkinkeun pamaén dilacak sapertos pilihan saham, runtuh, nyésakeun $ 125.4 juta artos nasabahna dina résiko.

“[Mojo] mangrupa salah sahiji tantangan pangbadagna Kuring geus kungsi digawé dina karir mah,” ceuk Stein. “Anjeun peryogi modal, anjeun peryogi téknik, anjeun peryogi jalma, sareng anjeun kedah gaduh waktos pikeun dasarna sareng lengket kana sagala aturan éta.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #ngajalankeun #Jersey