Downward trending graph

Naha nanganan New York bets ragrag Bulan-on-Bulan?

Bagan downtrend

Di New York, olahraga tohan handles ngan nunjuk dina hiji arah, sarta VSO News geus ditaksir alesan pikeun downtrend nu. [Image: Shutterstock.com]

Sababaraha bulan goréng

Sateuacan New York mimiti legalized pasar tohan olahraga mobile na dina Januari taun ieu, sportsbooks miboga ekspektasi pisan tinggi. Nepi ka ahir taun 2021, wakil presiden penjualan Kambi Sarah Robertson nyarios VegasSlotsOnline News eta boga potensi pikeun jadi “pasar badag,”Jeung tempo éta kaayaan pangpadetna nawiskeun tohan online to date, anjeun tiasa ngartos naha.

Éta adil disebutkeun yen pasar cicing nepi ka ekspektasi maranéhanana dina bulan muka na. New York sportsbooks dijieun staggering $ 603 juta ditahan dina ngan salapan poé kahiji maranéhanana, sarta diwangun dina pagelaran ieu ngaleuwihan New Jersey di ahir Januari. Aranjeunna pencét $ 1.69 milyar dina bets dina bulan kahiji maranéhanana, nyieun leuwih $ 1 milyar unggal bulan di handap.

Bulan kahiji New York gagal ngahontal $ 1 milyar

Sanajan kitu, dina bulan Juli, pola stalled. Ieu nandaan bulan kahiji nu New York geus gagal pencét $ 1 milyar saprak peluncuran, kalawan sportsbooks ngalaporkeun kasarna satengah tina handles dijieun dina Januari atawa Maret taun ieu. Ngeunaan sportsbooks, ieu ogé ngagambarkeun bulan kaopat lempeng tina declines dina volume tohan pikeun nagara.

Salaku trend handap ieu terus, New York sportsbooks nu geus spent ratusan juta on pamasaran bisa mimiti salempang. Tapi naha masalah éta tiasa dibenerkeun?

Bawa Séptémber

Dina warta alus pikeun sportsbook éta, masalah utama maranéhna nyanghareupan teu permanén. Kaseueuran Liga Utama Amérika Kalér, kalebet NFL, NBA, sareng NHL, ayeuna nuju hiatus. Ieu geus katempo hiji kamunduran dina sagala pasar olahraga tohan sakuliah AS, teu ngan di New York.

Nunjukkeun dampak ieu, New York saleresna tetep kaayaan tohan anu pangsaéna di bangsa sanaos ngeposkeun total bulanan anu paling awon dina bulan Juli. Saingan pangbadagna na, New Jersey, teu acan ngalaporkeun angka Juli, tapi Taman Propinsi ngan dipasang $ 633,2 juta dina Juni, dwarfed ku total $ 1,06 miliar di New York.

Sapertos New York, cengkraman telepon sélulér New Jersey parantos turun ti saprak Maret. Nagara ieu henteu langkung ti $ 1 milyar salami tilu bulan kapengker. Ieu mangrupikeun tren turun anu sami anu katingal di nagara bagian luhur sanés, kalebet Pennsylvania sareng Nevada.

Balikna NFL na NCAA dina bulan Séptember teu bisa datang cukup pas keur buku olahraga. Ogé bakal nyadiakeun indikator kuat naha cecekelan ragrag téh saukur hasil tina serelek dina pilihan tohan. Némbongkeun pentingna kompetisi, New York pencét catetan luhur kadua dina Maret salaku hasil tina Maret Madness, nalika warga nempatkeun $ 1,64 milyar dina bets.

Iklan unsustainable

Sanaos kurangna latihan ngan ukur samentawis, New York nyanghareupan tantangan anu langkung pikahariwangeun dina hal pamasaran. Hiji analis, dicutat ku New York Post dina bulan Pebruari, ngaklaim yén sportsbooks Ny geus leungit kira $ 200 juta alatan expenditures pamasaran badag. Numutkeun analis, Caesars Hiburan na DraftKings méakkeun sabudeureun $ 100 ka $ 150 per palanggan via bonus wilujeng sumping.

Kuring untung kuring henteu meunang lisénsi New York.”

Undoubtedly, taktik ieu geus dibayar kaluar, kalawan CEO Caesars Tom Reeg confirming yén operator geus dicokot ganda volume ekspektasi bettors. Sanajan kitu, belanja pamasaran geus digabungkeun jeung 51% pajeg on sharing kotor sportsbooks, dahar kana garis handap hiji operator geus berjuang. Ieu ditanya hiji eksekutif sportsbook ngabejaan Pos: “Kuring untung teu meunang lisénsi New York.”

boss Association kaulinan Amérika Bill Miller geus digambarkeun perangna sportsbooks AS ‘pikeun pangsa pasar salaku hiji “lomba leungeun unsustainable,” na eta pasti dimimitian kasampak cara nu di New York. Sajumlah sportsbooks ngumumkeun pangurangan iklan. Ieu kalebet Caesars, anu parantos ngalaman karugian beurat dina bagean digitalna dugi ka taun ieu.

Salaku operator utama ieu ngamimitian remarketing, ieu bisa ngabuktikeun jadi detrimental ka cengkraman sakabéh sabab konsumén poténsial kirang kakeunaan iklan sportsbook.

Goréng dina cakrawala

Kusabab seueur faktor, kalebet pandémik sareng perang di Ukraina, bettors olahraga di Amérika Serikat ogé nyanghareupan naékna biaya hirup sareng bahkan poténsi resesi. Kanyataanna, nurutkeun Bloomberg survéy ekonom, kamungkinan resesi dina 12 bulan hareup saluhur 48% di AS. Ieu hartosna langkung seueur PHK, langkung seueur padamelan, sareng tingkat bunga anu langkung luhur.

Nalika bettors mimiti ngarasa ciwit tina masalah ieu, aranjeunna gaduh kirang duit méakkeun tohan dina tim favorit maranéhanana. Pikeun ayeuna mah, eksekutif industri judi yakin yén ieu teu kungsi dampak utama dina sektor. Diomongkeun bulan panungtungan, CEO MGM Bill Hornbuckle ceuk bisnis terus tumuwuh sahenteuna di Las Vegas, sanajan anjeunna yakin épék bakal datang pas.

Sakali deui, Séptémber bakal nyayogikeun indikator utama naha dampak ieu parantos katingal di New York. Pikeun ayeuna, ngan ukur waktos anu tiasa nyarios.

#Naha #nanganan #York #bets #ragrag #BulanonBulan