Miliarder Malaysia ngajadikeun tawaran pikeun Makau kasino Lisensi

Miliarder Malaysia ngajadikeun tawaran pikeun Makau kasino Lisensi

Miliarder Malaysia Lim Kok Thay mingpin tawaran telat pikeun salah sahiji lisénsi kasino Makau. [Image: Shutterstock.com]

Hiji lalaki aneh kaluar

billionaire Malaysia Lim Kok Thay, pupuhu Genting Malaysia Grup, ieu dikonfirmasi salaku bidder pikeun lisénsi kasino Makau.

raises mamang yen sakabeh licensees incumbent bakal balik

Thay teh calon katujuh asup saméméh deadline malem Rebo. Aya ngan genep bintik lisénsi up for cengkraman, nu raises mamang yen sakabeh licensees aya bakal balik deui ka pasar.

A parusahaan disebut GMM Limited, dipingpin ku Thay, dijieun nawar ngan sababaraha jam saméméh jandela ditutup dina 5:45 p.m. waktos lokal. A wawakil ti GMM dikonfirmasi yén pausahaan ieu Blok kalawan Genting, nurutkeun TDM, penyiar jasa publik Makau urang.

Kapentingan di Makau

Sajaba ti persamaan matematik atra, aya masalah serius diantara ahli industri nu Thay bisa maok lisensi ti operator aya.

Genting boga loba ngungkit finansial pikeun mantuan nyorong amplop dina proyék anyar na. Perusahaan henteu masihan koméntar ngeunaan aplikasi éta.

Genep konsesi anu aya — Wynn Macau, Galaxy Entertainment, SJM Holdings, Melco Entertainment, sareng MGM China — sadayana ngalebetkeun aplikasi sateuacan éntri kejutan GMM. Wynn mangrupikeun anu munggaran ngumumkeun kalumanna sacara umum ngan ukur sadinten sateuacan watesna.

Ben Lee tina iGamiX, ​​firma konsultan anu fokus di Asia dina industri kaulinan, henteu kaget ku aplikasi jutawan.

sadaya pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hiji-hijina operator kaulinan sabenerna global “.

“Genting geus salawasna geus kabetot dina Makau,”Sa Lee. “Ti sakabéh pausahaan kaulinan di dunya, aranjeunna hijina operator kaulinan sabenerna global, kalawan tapak suku di Malaysia, Singapura, Filipina, Inggris, AS, Bahama jeung sagara luhur.”

Lee ogé foresaw poténsi dominan Genting di rohangan, sanggeus pausahaan gagal pikeun megatkeun kana pasar Amérika.

“Lamun aya pendatang nu concessionaires aya bakal sieun, nyaeta Genting sabab Genting téh ngan hiji kalawan catetan lagu suksés tina ngamekarkeun tur ngajalankeun taman tema, tur daék jeung bisa investasi nyata dina non-kaulinan,”Sa Lee.

Aturan keur Ngalamar

Makau netepkeun aturan pikeun tawaran lisénsi dina Juni. Diantara dibekelan séjén, calon kudu nampilkeun rencana ngembangkeun pariwisata, kauntungan tina Investasi nu patali kaulinan jeung nu teu patali di Makau, jeung tanggung jawab pausahaan maranéhna bakal ngadegkeun tur uphold.

Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Genep konsési bakal dijalankeun salami sapuluh taun sateuacan aplikasi dibuka deui, sareng dina waktos éta tiasa langkung seueur tempat, gumantung kana kaayaan pasar. Lisensi genep operator ayeuna kadaluwarsa dina ahir taun.

Henteu heran yén genep operator ayeuna nuju ngalamar deui lisénsi, numutkeun Lee.

“Aranjeunna parantos gaduh suku di buruan sareng aranjeunna parantos ngagaduhan biaya. Éta henteu kantos kantos aranjeunna mundur ayeuna, ”saur Lee.

Tanggung jawabna ayeuna aya ku pamaréntah pikeun mutuskeun pelamar mana anu bakal dipilih pikeun lisénsi. Kaputusan bakal sumping dina ahir taun, sanaos teu aya tanggal pengumuman anu konkrit.

Baheula taun ieu, pejabat sacara signifikan ningkatkeun ante pikeun konsési. Unggal parusahaan diwajibkeun boga modal minimum 5 miliar patacas ($618,9 juta), up ti saméméhna 200 juta patacas ($24,8 jutaan). Sajaba ti éta, diréktur menata kudu jadi nyicingan permanén di Makau kalawan sahanteuna 15% ibukota di operasi.

#Miliarder #Malaysia #ngajadikeun #tawaran #pikeun #Makau #kasino #Lisensi