LeoVegas splash screen on a smartphone

MGM Resorts meunang persetujuan pangaturan pikeun meuli LeoVegas

Layar Santika LeoVegas dina smartphone

MGM Resorts geus narima sagala approvals pangaturan diperlukeun pikeun lumangsungna kalawan $ 607 juta akuisisi LeoVegas. [Image: Shutterstock.com]

Uap pinuh payun

MGM Resorts International kiwari boga sagala approvals pangaturan relevan diperlukeun pikeun nyokot alih LeoVegas. Pausahaan kasino ngumumkeun dina Méi rencana na a acquire brand judi online dina pa deal $ 607 juta.

ngembangna paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén

rencana MGM kalawan akuisisi ieu rék dilegakeun paparan ka pasar judi online di Éropa sarta pasar non-AS séjén. Eta geus boga ayana kuat di Amérika Kalér online judi sector ngaliwatan brand BetMGM na nu ko-milik Britania judi group Entain.

The LeoVegas dewan gancang sarta unanimously masihan rojongan maranéhna pikeun tawaran MGM urang. Sanajan kitu, sababaraha pasatujuan béda diperlukeun pikeun deal ka jalan. MGM geus ngomong yén sagala idin béda geus narima.

Tungtung dina tetempoan

Aya kénéh aspék tangtu tina dokumen Panawaran resmi nu kudu direngsekeun saméméh deal bisa ditutup sacara resmi. MGM boga nepi ka ahir Agustus pikeun minuhan sakabeh sarat dokumén nawar. Pausahaan kasino yakin pikeun ngalakukeun éta, kalayan tanggal patempatan target ayeuna diatur pikeun 7 September.

LeoVegas mangrupakeun merek judi online basis Swedia diadegkeun dina 2011 nu nawarkeun kaulinan kasino online tur olahraga tohan ka pamaké sakuliah Éropah.

Dina waktos pengumuman awal ngeunaan Panyandakan Alih ku LeoVegas, presiden MGM Resorts International sareng lulugu eksekutif Bill Hornbuckle nyarios: “Kasempetan strategis ieu sareng LeoVegas bakal ngamungkinkeun urang pikeun terus dilegakeun jangkauan urang ka sakuliah dunya.”

Langkung seueur tawaran tiasa dijalankeun

MGM Resorts parantos ngalaksanakeun saé saatos masalah anu aya hubunganana sareng pandémik. Sateuacanna dina bulan Agustus, perusahaan ngumumkeun yén pendapatanna dina satengah munggaran 2022 nyaéta 54.3% langkung sataun-on-taun dibandingkeun sareng période anu sami dina 2021.

Salila panggero earnings, Hornbuckle disebutkeun yen meureun aya aksi salajengna ti MGM sanggeus parantosan deal LeoVegas rék dilegakeun jangkauan na kana wewengkon anyar. Anjeunna dicutat akuisisi LeoVegas salaku titik awal alus, tapi poéna salajengna bisa jadi diperlukeun pikeun mindahkeun jarum signifikan.

Dugaan kamungkinan insider dagang di saham LeoVegas saham

Aya sababaraha snags saprak pengumuman tina akuisisi LeoVegas, kaasup hiji panalungtikan awal di Swedia kana mungkin insider dagang saham LeoVegas di na sabudeureun waktu pengumuman tina Panyandakan Alih ku MGM.

#MGM #Resorts #meunang #persetujuan #pangaturan #pikeun #meuli #LeoVegas