Buffalo Bills vs. Tampa Bay Buccaneers

MaximBet Mitra kalawan genius Olahraga pikeun NFL Aksés Data

Buffalo Bills vs.  Tampa Bay Buccaneers

Genius Sports parantos ngadamel perjanjian pikeun nyayogikeun MaximBet sareng data NFL pas dina waktos kickoff usum. [Image: Shutterstock.com]

Candak eta pikeun data

MaximBet ngagabung sareng Genius Sports sareng bakal ngamimitian ngagunakeun data sareng analitik sacara real-time tina suite produk NFL na.

MaximBet ayeuna terang data liga panganyarna

Kalayan usum 2022 NFL disetel ka kick off Kemis wengi, MaximBet ayeuna sadar data liga panganyarna. Pausahaan ngarencanakeun ngagunakeun aksés anyar na pikeun nguatkeun posisi na di pasar Amérika.

Operator bakal nyayogikeun PreMatch, LiveData sareng Next Gen Statistics, ogé alat LiveTrading. Éta ogé bakal nawiskeun analitik pikeun olahraga sapertos maén bal, baskét, NASCAR, bahkan maén bal NCAA Mid-American Conference (MAC), salian ti padamelan na sareng NFL.

Gabung kakuatan

data NFL genius Olahraga dipaké ku dilaporkeun 97% tina pasar tohan Amérika. Kusabab MaximBet ayeuna gaduh aksés kana pagawéan batin, éta dina posisi anu kuat pikeun bulan-bulan mania gridiron.

Daniel Graetzer, pangadeg sarta CEO MaximBet, ngungkabkeun yén partnership mangrupa tuluyan tina rencana parusahaan pikeun forge posisi unik dina spasi.

Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, anu teu tiasa dipésér ku artos ”

“Pangalaman tohan premium merlukeun eusi pangalusna sarta paling ekslusif, nu ngajadikeun Genius Olahraga pasangan idéal pikeun MaximBet nalika urang ngajalankeun tumuwuhna sakuliah Amérika Kalér,” ceuk Graetzer. “Kami hiji-hijina sportsbook gaya hirup anu leres, nawiskeun pamaén aksés anu luar biasa, aksés artos kirang ka pesta Maxim, korsi courtside sareng seueur deui. Ngagabungkeun éta sareng data real-time anu diperyogikeun pamaén urang masihan aranjeunna panawaran lengkep anu henteu kapendak di tempat sanés di pasar.

Sean Conroy, EVP of genius Olahraga Amérika Kalér, ogé bungah ngeunaan kasempetan pikeun gawé bareng MaximBet.

“Sakuliah data resmi, dagang jeung pamasaran kacida targétna, Genius Olahraga bakal maénkeun peran sentral dina nyetir tumuwuhna seru MaximBet sakuliah AS. Kami bungah pikeun ngabantosan sareng ngalegaan basis palanggan MaximBet anu gairah, ”saur Conroy.

MaximBet nguatkeun posisi na

Pepatah “teu aya waktos sapertos kieu” cocog pisan pikeun MaximBet sareng Genius Sports.

rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL

partnership anyar parusahaan asalna ngan sanggeus Association kaulinan Amérika diperkirakeun yén rékaman 46,6 juta Amerika bakal nempatkeun sahanteuna hiji bet salila usum NFL. Bagian tina tumuwuhna ieu attributed ka estimasi 18 juta rupa anyar gabung pasar salaku nagara terus legalize judi olahraga.

Sajaba ti, tohan olahraga geus infiltrated média sosial, kalawan 65% tina gamblers babagi yén maranéhna ngarasa obligated bet dina topik panas acara olahraga, nurutkeun data dikaluarkeun ku Twitter.

Baheula taun, estimasi resmi landed on 31,4 juta warga AS tohan $ 7,6 milyar dina Super Saeful. Kalawan usum caket jeung nagara bagian séjén ogé dina perjuangan pikeun legalize judi , angka pikeun Super Saeful upcoming bisa skyrocket sakali deui.

#MaximBet #Mitra #kalawan #genius #Olahraga #pikeun #NFL #Aksés #Data