Line of people giving a thumbs up

Maryland Ayeuna Bisa Ngaluncurkeun Tohan Olahraga Online di 2022

Jajaran jalma ngacungkeun jempol

Sportsbooks online ayeuna tiasa diluncurkeun di Maryland pas aranjeunna nampi lisénsi lengkep, tinimbang ngantosan tanggal peluncuran universal. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal peluncuran beuki deukeut

Tohan olahraga online tiasa janten kanyataan dina 2022 di Maryland saatos Komisi Review Aplikasi Tohan Olahraga (SWARC) masihan payun pikeun persetujuan rolling lisénsi online.

kaputusan unanimous Kemis urang hartina sportsbooks online bakal tiasa buka hirup pas aranjeunna nampi persetujuan lisénsi pinuh, tinimbang kudu ngadagoan tanggal peluncuran universal.

peluncuran dina awal Désémber bisa carded

Saméméhna, ekspektasi éta yén sportsbook di Maryland moal nepi na ngajalankeun dugi taun hareup, tapi kaputusan SWARC ieu bisa ngahasilkeun peluncuran gancang-ti-harepan. Dugi ka ayeuna, tujuanana nyaéta pikeun buku olahraga anu dioperasikeun ku Super Bowl ku bulan Pebruari, tapi ayeuna sigana peluncuran dina awal Désémber tiasa dilaksanakeun.

Prosés aplikasi

SWARC nembe ngamimitian prosés aplikasi lisénsi tohan olahraga online. Saha waé anu hoyong kéngingkeun lisénsi kedah ngalebetkeun aplikasina ku 21 Oktober. SWRC bakal nyandak dugi ka 45 dinten kanggo ngira-ngira aplikasi.

Aya saloba 60 lisensi tohan olahraga online tur 30 lisénsi ritel up for cengkraman di Maryland.

Upami pihak nampi persetujuan, éta kedah ngaliwat période uji pikeun mastikeun yén sportsbook sapinuhna patuh kana peraturan nagara. Maryland Lottery and Games ogé kedah ningali demonstrasi anu suksés sateuacan platformna tiasa langsung.

Lila datang

Warga Maryland parantos ngantosan lami pikeun sportsbook diluncurkeun. Pamilih masihan dukungan pikeun legalisasi tohan olahraga dina bulan Nopémber 2020 sareng undang-undang éta ditandatanganan dina bulan Méi 2021. Gubernur Maryland Larry Hogan nyatakeun hanjelu ngeunaan reureuh.

lokasi séjén masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel

Sportsbook ritel parantos beroperasi saprak Désémber. Ayeuna, aya genep fasilitas sapertos operasi dina kasino di. Sababaraha lokasi anu sanés masih ngantosan persetujuan pikeun lisénsi ritel, kalebet Washington FedEx Field sareng di Timmonium Racecourse.

Operator anu geus ngajalankeun sportsbooks ritel miharep éta prosés lisénsi online bisa gancangan, sabab geus ngaliwatan prosés vetting pikeun meunangkeun lisénsi ritel. Operator tohan olahraga utama sapertos FanDuel, DraftKings, Caesars, BetMGM, sareng Barstool sadayana diperkirakeun ngudag lisénsi online.

#Maryland #Ayeuna #Bisa #Ngaluncurkeun #Tohan #Olahraga #Online