Casino floor in Macau

Makau judi sirah mungkir laundering, kaulinan ilegal

Lantai kasino di Makau

Alvin Chau, inohong nonjol dina Makau urang judi pamandangan, nampik sababaraha biaya nu patali jeung ilegal judi di pangadilan Senén. [Image: Shutterstock.com]

Tuduhan ngalawan Alvin Chau

Alvin Chau, a-profil tinggi judi eksekutif di Makau, nampik tuduhan tina ilegal judi , laundering duit jeung ngajalankeun hiji sindikat kriminal salila sidang na dina Senén.

ditahan dina nawaran nuduh anjeunna ilegal judi di daratan Cina

Chau boga fungsi minangka pupuhu luncheon Suncity Macau, nu mantuan ngatur kagiatan pikeun pamaén luhur Cina urang. Dina Désémber 2021, sabulan saatos anjeunna ditéwak ku surat nawaran nuduh anjeunna judi ilegal di daratan Cina, anjeunna dikaluarkeun tina jabatanna.

Makau mangrupakeun hiji-hijina wewengkon Cina dimana kasino judi diwenangkeun.

Meuntas ka daratan Cina

Chau ngawartoskeun pangadilan Cina dina Senén yén anjeunna henteu nyandak bagian dina sagala kagiatan judi ilegal jeung yén anjeunna teu aub dina laundering duit, nurutkeun TDM penyiar umum.

Patarosan ogé geus diangkat ngeunaan kapentingan na di Filipina, sanajan anjeunna mertahankeun yén bisnis na diatur ku otoritas lokal.

garis bisnis Chau ngawengku, diantara hal séjén, ngalegaan garis kiridit ka gamblers saméméh ngumpulkeun hutang dina otoritas kasino. Salaku kalawan kasino judi , ménta kiridit oge ilegal di daratan Cina.

Chau nyatakeun yén teu aya grup na nawiskeun kiridit di luar Makau.

ngahasilkeun 25% tina 2019 sharing kaulinan di Makau

Banquet di Suncity mangrupikeun salah sahiji anu paling suksés di Makau sateuacan pandémik coronavirus. Numutkeun eksekutif industri, éta diwangun ku 25% tina pendapatan kaulinan Makau 2019, anu jumlahna $ 36 milyar. Industri junket parantos ambruk saatos Chau ditewak

Teu lila sanggeus Chau ditahan, sakabéh kamar VIP Suncity ditutup. Pesaing sanésna runtuh saatosna, kalayan larangan perjalanan, protokol COVID, sareng stigma négatip umumna nahan pasar.

Masalah di Makau jeung saterusna

Chau urang teu hijina junket ti Makau nyanghareup kasulitan légal. Dina Januari, Levo Chan, rengking kadua di industri, ditahan dina kacurigaan organisasi kriminal, laundering duit, jeung judi ilegal. Anjeunna sareng Chau duanana di panjara Makau.

Wewengkon Cina kidul kasohor ku tawaran hiburan anu mewah, khususna ngeunaan judi. Anyar-anyar ieu, jutawan Malaysia anu namina Lim Kok Thay ngalamar idin judi di daérah éta, jumlahna aya tujuh pelamar.

Aya ngan genep lisensi sadia.

Pasar Asia Tenggara ngagaduhan jalan anu panjang pikeun ningkatkeun citra na

Sanajan suitors jegud, pasar Asia Tenggara boga cara lila balik pikeun ngaronjatkeun gambar na. Di Filipina, tarung antara otoritas nagara sareng Mogul Jepang nyababkeun usaha kudéta di Resort Okada anu kasohor di Manila.

Leuwih sabtu minggu teh, 60 Vietnam ngungsi a kasino Cambodian. Kajadian ieu nandaan kadua kalina dina bulan ieu grup Vietnam geus lolos ti kasino Cambodian.

#Makau #judi #sirah #mungkir #laundering #kaulinan #ilegal