Casino Lisboa in Macau

Makau Caps kasino Meja Ditengah Prosés Panawaran Lisensi

Lisbon kasino i Makau

Makau netepkeun tawaran kaulinan kasino maksimum sareng syarat panghasilan minimum pikeun ngabantosan tina épék pandémik. [Image: Shutterstock.com]

Pamaksaan anyar

Makau geus diatur wates dina 6.000 méja kaulinan sarta 12.000 mesin kaulinan salian sarat sharing minimum keur casinos anyar taun hareup, nurutkeun pamaréntah lokal.

geus teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih kasino di

Cina kidul judi Puseur teu ditumpukeun larangan sapertos nu geus kaliwat, tapi hayang ngaronjatkeun otoritas na leuwih casinos. Genep operator dilisensikeun di wewengkon – Sands Cina, Wynn Makau, Galaxy Hiburan, MGM Cina, SJM Holdings na Melco Resorts – ogé geus kadaluwarsa lisénsi jeung kudu reapply.

Kasino basis Makau kéngingkeun pendapatan $ 36 milyar dina 2019 sateuacan gelombang munggaran COVID-19 pencét. Wewengkon éta parantos bajoang pulih ti saprak éta sareng ayeuna bakal gaduh tali anu langkung pondok.

Minimum jeung maksimum

Panawaran pikeun lisénsi énggal dimimitian dina ahir Juli sareng bakal dugi ka 14 Séptémber. Sanaos larangan perjalanan anu ditumpukeun ku pamaréntah Cina sareng jasa VIP anu sangsara, Makau tetep diposisikan pikeun pulih anu kuat, numutkeun para ahli ti Morgan Stanley.

pamaréntah Makau ekspektasi peraturan anyar maénkeun peran konci dina shaping masa depan lokal judi .

“Operasi kaulinan anyar dimimitian mimiti taun hareup bakal … ngawatesan jumlah total sakabéh tabel kaulinan sarta mesin kaulinan pikeun mastikeun ngembangkeun tertib jeung cageur,” ceuk pamaréntah dina hiji pernyataan dina ramatloka na.

establishments judi dilisensikeun kudu ngahasilkeun pendapatan tujuh juta patacas ($ 865,969) pikeun tiap kaulinan tabel aranjeunna disadiakeun. Unggal mesin kaulinan bakal mandat sharing 300.000 patacas ($ 37.113).

Panghasilan minimum pikeun meja sareng mesin ngajamin pamaréntah bakal nampi jumlah dana pajeg anu séhat. Operator kedah nebus kakurangan upami gagal nyumponan sarat minimum. Pamarentah ngaharepkeun Perda bakal maksa perusahaan pikeun ngamangpaatkeun fasilitasna.

Dina 2012, pamaréntah netepkeun wates kaulinan méja anu nyababkeun paningkatan 3% dina tawaran kasino.

Makau berjuang pikeun rebound

Makau ngagaduhan 6,198 méja kaulinan sareng 11,758 mesin beroperasi dina ahir taun 2021. Utamana, jumlah méja turun tina 6,739 dina pra-pandémik 2019.

casinos lokal oge masih teu dina posisi kuat di pasar lokal atawa dunya. Lonjakan dina kasus positip COVID-19 kapaksa nutup 12 dinten panganyarna pikeun sadaya casinos, sareng sanaos parantos dibuka deui ti saprak éta, aranjeunna tetep henteu ngaraosan panyalindungan anu ageung kusabab faktor anu ngawatesan anu sanés.

Makau kasino méakkeun sabudeureun $ 600 juta per bulan

Naha rencana pamaréntah pikeun ngamajukeun kamekaran bakal tiasa dianggo atanapi henteu, tetep ditingali, tapi sadayana pihak anu kabetot bakal ngaharepkeun anu pangsaéna. hub judi séjén, utamana Las Vegas, geus posting hasil finansial kuat, bari Makau casinos méakkeun ngeunaan $ 600 juta per bulan. Ogé, panawaran kaulinan Makau henteu dipiharep bakal nguntungkeun pikeun sahenteuna sababaraha bulan, upami henteu langkung lami.

Panghasilan Makau 2022 turun langkung ti 53% ti waktos ayeuna taun ka tukang. Leuwih ti éta, éta ngan ngarasakeun 15.3% tina lalulintas pre-pandémik.

#Makau #Caps #kasino #Meja #Ditengah #Prosés #Panawaran #Lisensi