Manchester City logo

LeoVegas janten Manchester City tohan Mitra

Logo Manchester Kota

LeoVegas ngagabung salaku pasangan tohan resmi Éropa sareng Kanada Manchester City. [Image: Shutterstock.com]

deal lega

LeoVegas ayeuna mangrupikeun pasangan taruhan resmi Manchester City FC di Éropa sareng Kanada. LeoVegas Grup ngumumkeun warta ngeunaan partnership on Kemis; anjeunna yakin yén partnership ieu cocog sabab duanana pihak anu pamingpin di industri masing-masing.

Salaku hasil tina perjangjian, tim maén bal Inggris anu unggul bakal gawé bareng LeoVegas dina rupa-rupa eusi, ngawengku tim kahiji lalaki jeung awéwé klub. LeoVegas ogé bakal meunang aksés ka tipe séjén odds, kaasup pangalaman matchday unik.

branding bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55.000-korsi

Branding LeoVegas bakal dipintonkeun di Stadion Etihad 55,000 korsi, ditambah Stadion Akademi. Anu terakhir mangrupikeun tempat pikeun seueur latihan, ogé kaulinan bumi pikeun tim pangembangan elit sareng awéwé Manchester City. Fitur séjén tina kerjasama ieu nyaéta logo LeoVegas anu bakal disimpen dina leungeun baju kaos latihan tim kahiji lalaki salami usum 2022-2023.

Harepan tumuwuh

CEO LeoVegas Grup Gustaf Hagman spoke ngeunaan pikagumbiraeun asup kana perjangjian anyar ieu, nyebutkeun: “Manchester City mangrupakeun raksasa olahraga, jeung méntalitas kapamimpinan sarua LeoVegas; Kolaborasi ieu mangrupikeun kasempetan pikeun LeoVegas pikeun ngawangun kasadaran merek pikeun ngadukung kamekaran global urang.

ngabantuan bahan bakar salajengna di Éropa sareng Kanada”

Wakil présidén penjualan kemitraan global City Football Group Dina Ahmad ogé ngabagéakeun kemitraan éta, ngungkabkeun kumaha klub ngaharepkeun yén perjanjian éta bakal “ngabantosan kamekaran salajengna di Éropa sareng Kanada sareng ngamungkinkeun urang pikeun terus ngahontal pamirsa di sakumna dunya.”

pasangan panganyarna

Kasepakatan sareng LeoVegas sanés pertama kalina Manchester City damel sareng operator tohan. Ayeuna gaduh 8xBet salaku pasangan tohan resmi na di Asia. Klub ieu diserang kusabab gaduh Marathonbet anu didukung Rusia salaku pasangan taruhan saatos invasi Ukraina.

Manchester City FC mangrupikeun salah sahiji tim maén bal Inggris anu paling suksés dina dasawarsa ka tukang, meunang lima tina sapuluh gelar Liga Premier anu terakhir. Éta bagian tina City Football Group, anu ogé gaduh klub sapertos New York City FC sareng Melbourne City FC.

LeoVegas mangrupakeun online basis Swedia judi operator nu boga ayana kuat dina sektor. Salian ti nawiskeun tohan olahraga, éta ogé ngagaduhan kasino éksténsif, kasino live sareng produk bingo anu ditawarkeun. LeoVegas ayeuna dina prosés kaala ku parusahaan kasino AS MGM Resorts International pikeun $ 604 jutaan.

#LeoVegas #janten #Manchester #City #tohan #Mitra