ribbon cutting ceremony

Legenda Bay Mimiti Anyar Northern Nevada kasino di 20 taun

upacara motong pita

Legenda Bay kasino geus dibuka, sahingga kahiji kasino dibuka di Northern Nevada dina leuwih ti dua puluh. [Image: Shutterstock.com]

A milestone pikeun wewengkon

Legenda Bay kasino geus dibuka panto na pikeun kahiji kalina, sahingga kahiji kasino anyar di Northern Nevada dina leuwih ti 20 jeung. Masarakat tiasa lebet kana harta éta dinten Salasa saatos upacara pembukaan anu mewah. Mimitina aya pihak VIP husus dimana sampanye jeung udang cocktails ditawarkeun.

Dinten Bubuka éta kasuksésan badag pikeun kasino di; hiji nganjang tweeted yén unggal mesin slot sibuk jeung aya ngeunaan sarébu jalma nyoba asup bari tempat éta geus dina kapasitas pinuh:

fasilitas impressive

The kasino anyar dina Sparks nyaeta 80.000 méter pasagi sarta nawarkeun pilihan rupa kaulinan. Saanggeus jangji hiji “pamaén paradise” lamun dibuka, Legenda Bay kasino sigana geus hasil. Aya leuwih ti 650 video poker jeung mesin slot, sapuluh kaulinan tabel live, sarta kamar roller tinggi.

Divisi Olympia Gaming of Olympia Companies nyaéta operator Legenda Bay. Pausahaan ogé ngoperasikeun kasino Fandango di Carson Kota.

Aya ogé nyatu inuman sarta kadaharan outlet di kasino di, kitu ogé Circa sportsbook ritel. Ieu nandaan sportsbook ritel kagenep pikeun Circa Olahraga di Nevada jeung kahiji di bagian kalér nagara. Gubernur Nevada Steve Sisolak hadir pikeun upacara bubuka. Anjeunna nyarioskeun kumaha éta mangrupikeun proyék iconic pikeun Northern Nevada sareng éta “momen anu saé pikeun jalma-jalma di sakuliah nagara pikeun ningali naon anu ditawarkeun Northern Nevada sareng narik langkung seueur wisatawan ka Nagara Perak.”

Lila datang

Harepan éta bubuka harta Legenda Bay bakal naekeun ékonomi di Northern Nevada. Éta nyiptakeun sakitar 300 padamelan permanén sareng sigana tiasa janten atraksi wisata utama. CEO Olympia kaulinan Gary Coett ngabagéakeun ogé lawang kasino urang, nyatakeun yén éta geus lila datang.

leuwih leutik batan rencana aslina

Proyék kasino di lokasi ieu geus di karya pikeun lila. The beuli aslina tina harta lumangsung dina 2007, tapi ngarencanakeun pikeun ngembangkeun hiji kasino dina loka ieu dilanjutkeun alatan Resesi Great. Proyék ahir langkung alit tibatan anu direncanakeun, dimimitian dina bulan Pebruari 2021. Pamekar nyéépkeun sakitar $130 juta pikeun ngawangun harta éta.


#Legenda #Bay #Mimiti #Anyar #Northern #Nevada #kasino #taun