LaLiga El Clasico

LaLiga tanda RushBet salaku Amérika Kidul tohan Mitra

La Liga El Clasico

LaLiga parantos nandatanganan RushBet salaku pasangan tohan ekslusif na di Amérika Kidul. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan setélan

Liga maén bal Spanyol LaLiga mitra sareng Rush Street Interactive (RSI) affiliate RushBet sportsbook salaku pasangan Amérika Kidul ekslusif.

Kami bungah tiasa ngadeukeutkeun para nasabah anu berharga ka liga penting ieu.

“LaLiga mangrupikeun salah sahiji liga anu pang populerna di dunya, sareng kami bungah tiasa ngadeukeutkeun konsumén anu dihargaan ka liga anu penting ieu,” saur Valentin Birnstein, General Manager of RSI Colombia. “Kami komitmen pikeun nyayogikeun pamaén RushBet kalayan eusi tingkat luhur sareng hiburan kualitas luhur, sareng ngalegaan kerjasama kami sareng LaLiga ngabantosan ngahontal tujuan éta.”

RushBet janten mitra LaLiga di Kolombia salami usum 2021-22 sareng ayeuna nuju ngalegaan ka buana. deal bakal ngajalankeun ti mimiti musim sabtu minggu ieu ngaliwatan tilu kampanye salajengna.

Rush Street thrives kalawan RushBet

RushBet bakal nampi hak cipta intelektual dua divisi luhur Spanyol, LaLiga Santander sareng LaLiga Smartbank. Ogé bakal dibéré aksés ka pamakéan gambar tim, badges, ngaran, likenesses pamuter, sarta logos kompetisi.

Bagian konci séjén tina deal ngamungkinkeun RushBet pikeun pasangan sareng tilas béntang LaLiga. Retirees bakal dijieun “duta” pikeun merek nu ngamajukeun pamakéan sportsbooks.

Konsumén RushBet tangtu ogé bakal tiasa mingle sareng duta besar salami acara patepang sareng kagiatan anu sanés. Ieu bakal ngajalankeun Dursasana ogé kasadaran pikeun mitra anyar.

bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké dina kaulinan, bal cocok, jeung alat sejenna

Saterusna, operator bakal nampa rupa-rupa memorabilia, kaasup jerseys dipaké pikeun patandingan, bal cocok jeung parabot lianna nu lajeng bisa dibikeun jauh dina acara disponsoran.

Salaku tambahan, Rush Street sareng LaLiga ngagabung pikeun nyiptakeun pakét “Duit Teu Bisa Mésér Pangalaman”. Konsumén bakal tiasa kéngingkeun perjalanan berbayar kalayan aksés VIP kana pertandingan penting, sapertos El Clasico, ogé katelah pertandingan FC Barcelona-Real Madrid.

LaLiga ngahontal fans

Pengumuman sabtu minggu ieu ngalambangkeun léngkah sanés dina rencana Rush Street pikeun dilegakeun pasar kaulinan. Saatos kasuksésan RushBet di Kolombia taun ka tukang, aranjeunna ayeuna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngasponsoran salah sahiji liga top dunya di buana anu pinuh ku fans anu parah.

Amérika Kidul ogé parantos ngahasilkeun sababaraha bakat top di LaLiga, kalebet Angel Correa ti Argentina, Vinicius Junior ti Brazil sareng Federico Valverde ti Uruguay.

Nutup celah géografis antara liga jeung Amérika Kidul ieu tinimbangan pikeun mitra anyar.

Kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet ”

“Perjangjian anyar anu dilegaan ieu bakal ngadeukeutkeun LaLiga ka fans urang, ngabagi sagala kabagjaan sareng émosi anu ditawarkeun LaLiga,” saur Oscar Mayo, Diréktur Eksekutif LaLiga. “Sakumaha fans kami terang yén kami parantos maén kalayan gairah salami mangtaun-taun, ayeuna, kami bungah pikeun ngabagi sadaya adrenalin LaLiga sareng para nasabah RushBet di Kolombia sareng nagara-nagara sanés.”

RushBet dingaranan “Sportsbook of the Year” kanggo Amérika Latin dina SBC Awards Latinoamérica 2021. Éta nampi panghargaan dumasar kana eupan balik palanggan pikeun kombinasi pangalaman sareng keunikan.

#LaLiga #tanda #RushBet #salaku #Amérika #Kidul #tohan #Mitra