Man pointing his cane like a gun

Lalaki Dihukum 10 Taun Penjara Pikeun Ngarampog Sportsbooks

Lalaki ngacungkeun iteukna siga bedil

Lalaki anu ngagunakeun shotgun palsu pikeun ngarampog lima buku olahraga London dihukum sapuluh taun panjara. [Image: Shutterstock.com]

Sportsbook henteu kedah hariwang deui

Lalaki anu ngagunakeun baton salaku shotgun palsu pikeun ngarampog sababaraha buku olahraga ritel di London, Inggris bakal nyéépkeun sapuluh taun panjara.

Brett Mullan, 50, ngajaga wand collapsible dina kantong plastik manéhna ngagunakeun pikeun trik karyawan sportsbook.

Taktik éta cukup pikeun ngabantosan anjeunna maok total £ 2,780 ($ 3,398) salami heist na.

Ngahijikeun potongan

Warga Gravesend ditéwak saatos masihan nami aslina ka inspektur rel dina perjalanan ka perampokan kadua na di Burnt Ash Road di London dina 13 April. Rakaman CCTV ngamungkinkeun penyidik ​​​​ngalacak unggal gerakanna.

Mullan geus ngumbara ka sadaya robberies ku karéta

Pulisi geura-giru manggihan yén Mullan geus ngumbara ka sakabéh robberies ku karéta; aranjeunna lajeng ngagunakeun kaméra kaamanan pikeun dokumén footage tina kajahatan sarta manéhna indit ka jeung ti imahna di kalér Kent.

Pulisi ogé mendakan iteuk anu dianggo nalika perampokan di bumi Mullan.

The Flying Squad, cabang tina London Metropolitan Police Service dedicated ka nalungtik perampokan, mantuan nempatkeun potongan babarengan. Detektif khusus pamustunganana ngalacak perampokan anu sami di Lee, Norwood, Sutton, sareng Crayford antara 4-24 April.

Mullan ditéwak dina 25 April nalika anjeunna kaluar ti bumina. Anjeunna ngaku kaliru kana lima cacah perampokan sareng lima tuduhan gaduh senjata api palsu dinten salajengna.

Kasalahan basajan

Detektif Constable Carl Stallabras, bagian tina Flying Squad, nyarios ngalawan kajahatan Mullan.

Jalma-jalma éta sieun pikeun hirupna. ”

“Mullan sieun anggota masarakat sareng staf di kota anu hirup normal nalika anjeunna nungtut artos sareng ngadamel ancaman kekerasan anu serius,” saur Stallabras. “Éta jalma sieun hirupna.”

“Tapi kasalahan saderhana dina jalan ka ngalanggar kadua nyaéta sadayana anu urang peryogikeun pikeun ngalacak anjeunna, sareng ti dinya jumlah bukti anu ageung anu kami pikahoyong ngantepkeun anjeunna teu aya pilihan tapi ngaku kaliru.”

Mullan dihukum sapuluh taun panjara di Snaresbrook Crown Court dina Senén.

#Lalaki #Dihukum #Taun #Penjara #Pikeun #Ngarampog #Sportsbooks