Norway flag

Kindred Faces $42.7M Denda lamun tetep beroperasi di Norwégia

bandéra Norwegia

régulator judi di Norwégia geus warned Kindred Grup yén maranéhna bisa nyanghareupan denda saloba $ 42,7 jutaan lamun maranéhna neruskeun beroperasi di nagara. [Image: Shutterstock.com]

Tagihan berpotensi hefty

Norwégia urang judi regulator geus ngaluarkeun peringatan ka Kindred Grup yén éta bisa nyanghareupan denda saloba NOK437 jutaan (AS $ 42,7 jutaan) lamun eta terus beroperasi di nagara. Lotteritilsynet ceuk Kindred Grup ngoperasikeun illegally di nagara jeung kudu nyanghareupan denda wajib hefty dina sataun.

Lotteritilsynet ngécéskeun yén denda poean bisa jadi saloba kauntungan kotor taunan operator urang, nu régulator nyebutkeun sabudeureun NOK437 juta (AS $ 42,7 jutaan). Éta ngarencanakeun pikeun denda anak perusahaanna Trannel Kindred Group NOK1,198m (US $ 117,279) unggal dinten pikeun tetep dina pasar Norwegia.

régulator saméméhna geus ngaluarkeun peringatan ka Kindred Grup

Lotteritilsynet resmi nyandak kaputusan na Rebo; denda poean bakal berlaku dina tilu minggu ka hareup. Régulator sateuacana ngaluarkeun peringatan ka Kindred Group ngeunaan kamungkinan tindakan pinalti ngalawan operator pikeun henteu ninggalkeun pasar.

Dua pandangan anu bertentangan

Sanajan Trannel ayeuna teu boga lisénsi nu bakal ngidinan pikeun beroperasi di Norwégia, Bingo, Storspiller, Maria kasino jeung merek Unibet ayeuna diaksés ku jalma di nagara éta.

Kindred parantos masihan koméntar ngeunaan masalah éta, nyatakeun yén éta henteu ngalanggar hukum Norwegia. Hasilna, ulah rencanana kaluar pasar. Ayeuna, Norsk Rikstoto sareng Norsk Tipping mangrupikeun hiji-hijina operator judi online anu dilisensikeun di Norwégia. Kindred Grup ngaklaim yén operasi na di Norwégia teu ilegal sabab teu ilegal pikeun jalma di Norwégia pikeun nampa tur ilubiung dina layanan cross-wates, kaasup judi .

Perang panjang

Lotteritilsynet mimitina ngabéjaan Trannel pikeun ngeureunkeun operasi dina April 2019. Trannel banding pesenan sareng nyobian sual legalitasna di Pangadilan Distrik Oslo. Saatos prosés banding, kapanggih yén kaputusan awal regulator judi éta sah. Aya battles légal jeung banding saterusna; kaputusan panganyarna sumping 2. September lamun Pangadilan District Oslo sided kalawan Lotteritilsynet.

Kindred Grup mangrupa operator judi online kalawan ayana sakuliah dunya. Ieu nawiskeun rupa-rupa produk, kaasup kasino online, tohan olahraga, bingo online tur poker online ngaliwatan salapan merek na.

Diréktur Otoritas lotre jeung departemén Norwegia Yayasan Henrik Nordal dipedar aya hiji kawajiban ku otoritas Norwegia pikeun ngeureunkeun operasi ilegal pikeun mantuan Norwegians na addicts judi. Nordal nyarios: “Survei nunjukkeun yén genep dina sapuluh urang Norwegia henteu terang Unibet, Maria Kasino, Storspiller sareng Bingo haram judi di Norwégia.”

#Kindred #Faces #427M #Denda #lamun #tetep #beroperasi #Norwégia