Person counting US dollars

Kaulinan komérsial AS Nyetél Panghasilan Quarterly

Jalma cacah dollar AS

Panghasilan kaulinan komérsial di AS pencét catetan kuartal luhur dina Q2 $ 14,8 milyar. [Image: Shutterstock.com]

béntang saparapat

sharing kaulinan komérsial AS geus pegat catetan keur saparapat grossing pangluhurna dina sajarah pasar, pencét $ 14,8 milyar dina Q2. Asosiasi kaulinan Amérika (AGA) ngaluarkeun siaran pers dina Kemis ngumumkeun période pegatna catetan. Saméméhna sadaya-waktos luhur triwulanan nyaéta dina Q4 2021, jumlahna 3.3% langkung handap tina catetan énggal.

total H1 taun ieu 18% leuwih badag

Salila genep bulan mimiti 2022, kaulinan komérsial ngahasilkeun pendapatan $ 29.16 milyar, anu hartosna pasar nuju jalan pikeun nyetél catetan taun pinuh. Dibandingkeun sareng période anu sami taun 2021, total H1 taun ieu langkung ageung 18%. Upami éta ngarobih catetan, éta bakal nyirian taun kadua berturut-turut pendapatan kaulinan parantos pencét rekor luhur.

Ngobrol ngeunaan hasil anu pikaresepeun, CEO sareng présidén AGA Bill Miller, nyarios: “Kakuatan kami salami satengah munggaran 2022 ngagambarkeun paménta konsumen anu terus-terusan pikeun pilihan hukum ogé popularitas catetan kaulinan.”

Tingali leuwih deukeut

Ngarecah hasil Q2, $ 8,7 milyar dina sharing kaulinan kotor sumping ti liang . Olahraga tohan sharing total $ 1,42 milyar, ka luhur 59% ti Q2 2021 angka, bari sharing iGaming pencét catetan $ 1,2 milyar. Panghasilan kaulinan méja ogé ngaluncat langkung ti 18%, nunjukkeun kumaha operator komersil parantos ngaleungitkeun masalah kapercayaan anu tetep saatos pandémik.

Laju pertumbuhan rada ngalambatkeun dina kuartal nalika naékna bulanan taunan-taun. Ieu ngagambarkeun kumaha sabagéan ageung operasi kaulinan balik ka normal ngeunaan sataun katukang sanggeus masalah patali jeung pandemic nyebar.

waktos sampurna maén kaulinan

Tina 31 yurisdiksi sareng kaulinan komersil, 22 ngalaporkeun paningkatan tina hasil Q2 2021. Salapan nagara bagian nyetél catetan kuartal sadaya waktos, kalebet Pennsylvania, New York, Nevada, sareng Massachusetts.

ngabuktikeun kelincahan sareng kateguhanna dina dua taun katukang”

Bari CEO Aga Gedang dicatet yén séktor kaulinan komérsial aya dina lagu pikeun set hiji catetan taunan anyar taun ieu, anjeunna ngadesek caution dibere isu sabudeureun inflasi jeung tantangan di workforce nu. Aya ogé kahariwang ngeunaan kamungkinan resesi anu aya anu tiasa ngirangan belanja konsumen sacara signifikan. Nanging, Miller yakin yén séktor éta diposisikan saé pikeun ngabéréskeun ieu, nunjukkeun yén operator “parantos ngabuktikeun katangkasan sareng daya tahan dina dua taun ka pengker.”

Hasil kaulinan tribal teu kaasup dina inohong Aga. Komisi kaulinan Nasional India nembe ngungkabkeun yén pendapatan kaulinan pikeun operator suku taun ka tukang pencét rekor luhur $ 39 milyar.

#Kaulinan #komérsial #Nyetél #Panghasilan #Quarterly