01 September visual

Kansas Sportsbooks Ayeuna tiasa ngajalankeun on 1. September

01 Séptémber visual

tohan olahraga Kansas bakal ngajalankeun on 1. September sanggeus parobahan gancang ti anggota DPRD. [Image: Shutterstock.com]

Reuwas anu saé

Pajabat Kansas kaget seueur jalma saatos ngungkabkeun yén buku olahraga bakal tiasa diluncurkeun dina 1 September.

Baheula minggu ieu, sigana buku olahraga Kansas henteu ngagaduhan kasempetan pikeun hirup sateuacan mimiti usum NFL dina 8 Séptémber, tapi garis waktos énggal bakal mastikeun Kansans tiasa bet dina pertandingan munggaran.

Peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber

Gubernur Kansas Laura Kelly ngumumkeun Kemis yén sportsbooks ritel di opat casinos kaayaan-dioperasikeun bakal muka via peluncuran lemes 1. September, bari sportsbooks online ogé bakal hirup dina tanggal anu sarua. Upami sadayana saluyu sareng rencana, peluncuran lengkep resmi bakal dilaksanakeun dina 8 Séptémber.

Operator siap-siap

Opat casinos Kansas diatur pikeun sportsbooks ritel kaasup Boot Hill Kasino & Resort, Kansas Pameuntasan Kasino & Hotél, Hollywood Kasino jeung Kansas Star Kasino. Unggal kasino tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online.

Sajumlah sportsbooks online ogé siap diluncurkeun dina 1 Séptémber. Daptar éta kalebet FanDuel, DraftKings, Caesars, Barstool Sports, sareng BetMGM. Operator ieu nampi lisénsi samentawis sataun dumasar kana catetan lagu di nagara-nagara sanés.

casinos tribal ogé ayeuna dina hungkul jeung nagara bagian ngeunaan asupna sorangan kana tohan olahraga. Lamun suku narima persetujuan pamaréntah pikeun tawaran tohan, aranjeunna bakal tiasa ngajalankeun pas maranéhna bisa meunang sportsbook maranéhanana nepi na ngajalankeun.

Commenting on pentingna rolling kaluar tohan, ceuk Gubernur Kelly: “Legalizing tohan olahraga mangrupakeun leyuran wijaksana nu ngaheéat duit Kansas di Kansas jeung nyorong acara olahraga bisnis, casinos, réstoran jeung tempat hiburan lianna.” Anjeunna neraskeun hatur nuhun ka sadaya mitra masing-masing anu parantos ngabantosan ngaluncurkeun buku olahraga dina waktosna pikeun usum maén bal.

Pamulihan gancang

Upami peluncuran éta saluyu sareng rencana, Kansas parantos nunjukkeun ka nagara-nagara sanés kumaha éta dilakukeun nalika bet bet gancang. Anggota parlemén teu lami kanggo nyatujuan pasar pikeun diluncurkeun. Gubernur Kelly ngan ukur nandatanganan undang-undang dina Méi, sareng undang-undang éta sacara resmi janten undang-undang dina 1 Juli. Kansas Balap jeung Komisi kaulinan geus sibuk finalizing perda pikeun sektor tohan olahraga, kalayan bantuan lotre Kansas.

Ieu diperkirakeun yén revenues pajeg taunan di Kansas ti tohan olahraga bakal $ 10 jutaan, kalawan laju pajeg pikeun revenues buku olahraga ritel na online diatur dina 10%.

Waktu turnaround gancang di Kansas leuwih hade dibandingkeun sababaraha nagara bagian séjén. Contona, leuwih ti 455 poé geus kaliwat saprak Gubernur Maryland Larry Hogan nandatanganan bil legalizing tohan online; sportsbooks masih teu hirup.

The saméméhna catetan waktos turnaround pikeun kaayaan hiji Iowa, nu dibuka sportsbook a 95 poé sanggeus hukum narima dibagikeun pinuh na. Kansas aya dina jalur pikeun ngéléhkeun catetan éta sakitar 74 dinten.

#Kansas #Sportsbooks #Ayeuna #tiasa #ngajalankeun #September