NFL player preparing to snap ball

Kansans moal meunang olahraga tohan on waktos keur usum NFL

pamaén NFL meunang siap nyokot bal

buku olahraga Kansas moal nepi na ngajalankeun dina waktu keur usum NFL anyar bulan hareup urang. [Image: Shutterstock.com]

Ngadeukeutan

Sigana mah sportsbooks moal dijalankeun di Kansas dina waktosna pikeun ngamimitian usum NFL énggal dina 8 Séptémber. Sektor tohan kedah tiasa diluncurkeun dina sababaraha tahap salami musim, kumaha ogé, sakumaha anu diamankeun watesna nyaéta 1 Januari 2023.

persetujuan pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen

Diréktur tohan Kansas Racing sarta Komisi kaulinan (KRGC) Todd Allen geus ngungkabkeun yén kamajuan alus keur dilakukeun nuju finalizing pangaturan sektor. Komisi geus dibikeun persetujuan -na pikeun draf peraturan tohan olahraga sanggeus nyieun sababaraha amandemen.

Rencanana ayeuna pikeun komisi pikeun nampi amandemen sacara resmi ditambah kana aturan teras dikirimkeun sadayana ka kantor jaksa agung nagara. Ieu mimitina bakal janten régulasi interim pikeun sektor, sareng kamungkinan parobihan salajengna. Gagasan di balik gaduh peraturan samentawis nyaéta pikeun nyepetkeun prosés peluncuran sektor tohan olahraga.

Lila datang

Nalika tohan olahraga tungtungna dibuka, casinos dioperasikeun kaayaan bakal diwenangkeun muka sportsbooks ritel; Sportsbooks online ogé tiasa hirup dina waktos anu sami.

Butuh waktu ngeunaan opat taun pikeun tohan olahraga légal datang ka Kansas. Gubernur Kansas Laura Kelly nandatanganan hukum tohan olahraga dina Méi, jeung hukum jadi hukum 1. Juli. Aya harepan dina waktos éta sportsbooks tiasa hirup dina waktosna pikeun mimiti usum NFL.

Duanana KRGC sareng Kansas Lottery gaduh peran dina nyiptakeun peraturan pikeun sektor tohan olahraga nagara.

Léngkah ahir dina prosés nyaéta pikeun Kantor Kejaksaan Agung pikeun ngabéréskeun peraturan séktor sateuacan buku olahraga tiasa dibuka. KRGC geus dimimitian narima aplikasi lisénsi ti pihak kabetot, bari lotre geus dimimitian pikeun approve advertisements olahraga patali tohan pikeun televisi jeung média sosial.

Persiapan anu leres

Lawmakers nyobian pikeun mastikeun yén maranéhna meunang sagalana katuhu pikeun kahiji kalina nyadiakeun hiji pangalaman alus keur bettors, kitu ogé ngajaga integritas olahraga.

Bari usum NFL pohara populér kalayan bettors sarta biasana mangrupa earner badag pikeun operator sportsbook, otoritas Kansas teu hayang rurusuhan prosés.

geus ngidinan jalma pikeun pre-ngadaptar akun maranéhanana

Tiap tina opat casinos kaayaan-dioperasikeun tiasa pasangan nepi ka tilu operator sportsbook online. Sababaraha operator anu parantos aya hubunganana sareng kasino kalebet DraftKings, FanDuel, Barstool, BetMGM, sareng Caesars. Sababaraha operator parantos ngijinkeun jalma pikeun ngadaptarkeun akunna.

#Kansans #moal #meunang #olahraga #tohan #waktos #keur #usum #NFL