Andrew Crosby

Kalamba Kaulinan CCO Ngabahas Rumble Ratz Megaways

Andrew Crosby

Sateuacan sékrési Rumble Ratz Megaways, VSO News parantos nyarios sareng Kalamba Games CCO Andrew Crosby pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan sékrési anu bakal datang.

Inovasi mangrupakeun konci

Ngaliwatan dasarna di Malta sarta Polandia, Kalamba Kaulinan geus nyadiakeun online inovatif liang pikeun industri judi saprak 2016. supplier nu kiwari leuwih 70 judul pikeun ngaranna, kalawan téma mimitian ti dataran Afrika ka kapal bajak laut Karibia. .

Pelepasan Kalamba anu bakal datang, Rumble Ratz Megaways, nembé parantos suksés VegasSlotsOnline News‘ Slot Minggu. Genep-reel Megaways slot diatur dina dunya mouse dina quest pikeun emas – jeung ucing jahat.

Sateuacan pertandingan resmi disiarkeun dinten Rebo, VSO News diuk handap kalawan lulugu komérsial Kalamba Andrew Crosby pikeun wawasan inovasi slot jeung release anyar sorangan.

Anu mimiti, anjeun tiasa nyarios sakedik ngeunaan Kalamba Games sareng peran anjeun dina perusahaan?

Kalamba parantos aya ti taun 2016, janten sakitar lima taun. Dua ko-pendiri kami gaduh seueur pangalaman dina dunya kaulinan.

Mimitina, kaulinan Kalamba disebarkeun ngaliwatan program Relax Gaming Silver Bullet, tapi ayeuna urang ogé gaduh Server Kaulinan Jauh sorangan, BullsEye, dimana urang ngabentuk perjanjian platform-to-platform sareng operator langsung. Éta hartina sakabéh rentang kaulinan urang geus sadia, total sabudeureun 70+ judul.

Kuring ngagunakeun pangalaman kuring saméméhna pikeun nyobaan ningkatkeun produk sorangan

Kuring pribadi ngagabung Kalamba dina Maret taun ieu sanggeus lima taun stint kalawan Relax sarta saméméh éta, abdi éta kapala kasino jeung Bapak Héjo. Teras, sateuacan éta, kuring damel tujuh taun sareng NetEnt. Kalayan Kalamba kuring ngatur Pemasaran, Manajemén Akun sareng Departemén Komersial. Kuring ogé boga leungeun dina ngamekarkeun produk ahir, jadi kuring make pangalaman saméméhna kuring nyoba ngaronjatkeun produk sorangan.

Dumasar kana sagala pangalaman éta, kumaha saur anjeun pamaén slot modern pilari di buruan?

Kecap inovasi sok dipaké tapi lamun bisa innovate on mékanika kaulinan aya na judul populér lajeng éta hiji hal pikeun meunangkeun pamaén bungah ngeunaan. pamutahiran konstan dina hal ieu mangrupa hal kuring néangan salaku pamaén slot sorangan. Nalika kuring leres-leres muka halaman wéb sareng maén dina sékrési panganyarna, hal anu kahiji anu kuring lakukeun nyaéta pariksa mékanika sareng ningali naha kuring tiasa ngahubungkeun éta kana kaulinan anu kuring resep baheula.

Ayeuna kana Rumble Ratz Megaways, pelepasan anu bakal datang. Dupi anjeun ngabejaan pamiarsa urang saeutik saeutik ngeunaan kaulinan ieu?

Kami nandatanganan perjanjian lisénsi sareng Big Time Gaming, anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan Megaways kana judulna. Ieu sanes kaulinan Megaways baku Anjeun. Ieu muterkeun pisan béda jeung Kaluaran séjén kaluar dinya.

beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set

Biasana, mun anjeun maénkeun kaulinan Megaways, anjeun boga angka béda tina odds Megaways. Kalawan Rumble Ratz, beurit sabenerna berinteraksi sareng reel-set. Lamun darat dina cheeseboard handapeun salah sahiji beurit, eta bisa ningkatkeun cara meunang dina spin hareup jeung spin babarengan sanggeus éta nepi ka ucing mucunghul di luhur sarta mulih reels ka kaayaan aslina.

Ieu kaulinan on Megaways jeung pasti moal baku. Jigana éta naon metot ngeunaan eta. Sajaba ti éta, anjeun boga meuli bonus atawa fitur ‘HyperBonus’ dimana Anjeun bisa meuli bonus, tur aya tilu tipena béda multipliers varying.

Lian ti éta, kuring nyangka éta ngan ukur téma abad pertengahan anu unik sareng kuring resep kanyataan yén aya ucing di jerona anu sok nongkrong di tukangeun patandingan ngantosan muncul. Ku kituna éta bener senang teuing.

Kumaha ideu mimiti muncul?

Kuring teu pribadi aub kalawan gagasan awal sakumaha eta dimimitian saméméh kuring ngagabung parusahaan. Najan kitu, anjeun biasana meunang ide ka montir a lajeng tim math meunang aub ningali lamun bisa neruskeun kalawan gagasan atawa henteu. Bisa jadi teuing volatile atawa meureun aya hal dina konsép anu bisa abused.

Gayana bakal cocog sareng modél matematika éta

Upami anjeun teras kéngingkeun keletik anu ageung sareng sadayana resep kana éta, maka anjeun nuju nuju ka gaya maén seni. Gaya bakal cocog model matematik di tengah.

Naon deui anu disiapkeun Kalamba Games?

Kami parantos nyiptakeun fitur kaulinan anu pikaresepeun sapertos anu kantos – disebut Hit ‘N’ Roll. Dina kaulinan bonus sorangan, Anjeun meuli fitur lajeng meunang kabayang spinning. Dina roda éta, anjeun bisa meunang nepi ka 50.000x stake Anjeun, jadi lamun bener ningkatkeun jumlah alungan anjeun bisa spin sarta anjeun bisa nempo 1.000.000+ nilai ngaliwatan.

Ieu nyiptakeun pikagumbiraeun nyata dina kaulinan, ku kituna urang mimiti nambahkeun fitur kana judul urang nu bakal datang. Salah sahiji kaulinan sapertos nyaéta Joker Lanterns, dumasar kana judul Joker Supreme sareng Joker Max anu populér. Teras urang bakal ngagaduhan Joker Max Hit ‘N’ Roll sareng Goblins sareng Gemstones Hit ‘N’ Roll ogé.

Ogé, kaulinan Megaways munggaran urang téh Machina sarta kami bade ngadamel Machina Reloaded Megaways, nu bakal tweaked ti aslina. Éta bakal kaluar dina 22 Séptémber. Ogé, abdi teu tiasa ngaleupaskeun rinci acan, tapi awas pikeun release game premium on November 30th. Ieu bakal kaulinan Megaways pisan metot.

#Kalamba #Kaulinan #CCO #Ngabahas #Rumble #Ratz #Megaways