Jake Paul Betr Micro tohan Company ngajalankeun F2P App

Jake Paul Betr Micro tohan Company ngajalankeun F2P App

platform Micro-tohan Betr dibuka aplikasi kahijina dina Kemis, dimimitian ku bebas muter pending persetujuan pangaturan pikeun duit nyata tohan. [Image: Shutterstock.com]

Teu acan aya taruhan artos nyata…

Platform tohan mikro Jake Paul Betr ngaluncurkeun aplikasi mobile gratis-to-muter di Amérika Serikat dina Kemis.

museurkeun kana acara leutik dimaénkeun, kayaning lamun lémparan salajengna nyaéta bal atawa bat a

Paul sareng ko-pangadeg Joey Levy masih ngantosan persetujuan pangaturan sareng lisénsi pikeun proyék pangénggalna sateuacan aranjeunna sacara resmi tiasa nampi taruhan. Aplikasi ieu museurkeun kana acara kaulinan leutik, sapertos lémparan salajengna nyaéta bal atanapi pencét, atanapi pertandingan salajengna nyaéta lumpat atanapi pass.

aplikasi nu geus sadia pikeun diundeur dina sakabéh 50 nagara bagian, dimana pamaké bisa risiko koin nu bisa disilihtukeurkeun pikeun hadiah nyata. Pausahaan catetan anu tohan duit nyata bakal sadia pas, sanggeus hiji aplikasi panganyarna pikeun lisénsi tohan Ohio.

Betr ngarasakeun peluncuran suksés

Betr diluncurkeun bulan kamari berkat dana $ 50 juta ti béntang sapertos Travis Scott, Ezekiel Elliott, sareng Richard Sherman. platform nu janji nyadiakeun hiji pangalaman leuwih intim pikeun bettors kasual anu bisa jadi teu wawuh jeung atawa kabetot dina tohan dina hasil skala badag.

Paul ngajelaskeun dirina minangka jalma anu ditarik kana judi olahraga kusabab mikro-bets, anu anjeunna ningali salaku léngkah salajengna dina sumebarna usaha hiburan.

microbetting nyaéta TikTok-ifikasi tina tohan olahraga”

“Kuring henteu resep tohan olahraga dugi ka kuring diwanohkeun kana tohan mikro,” saur Paul saatos bubuka Betr. “Micro-tohan mangrupikeun TikTok-ifikasi tina tohan olahraga sareng kuring bungah pikeun ngabawa ka massa ngalangkungan Betr.”

Ayeuna, aplikasi Betr masihan pangguna kasempetan pikeun ngalaman naon anu dilakukeun ku Paul nalika anjeunna resep kana tohan olahraga.

Levy, anu kadaptar salaku lulugu eksekutif Betr, teu tiasa ngandung pikagumbiraeun nalika peluncuran aplikasi.

“Kami bungah ngumumkeun peluncuran aplikasi Betr ayeuna,” saur Levy Kemis. “Kami ningali pangalaman maén gratis ieu salaku platform pendaptaran sareng onboarding pikeun ngamimitian kéngingkeun pangguna anu dicampur sareng tutorial interaktif pikeun masa depan tohan olahraga.”

Kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan gambaran ngeunaan masa depan tohan olahraga di AS.

“Sanaos ieu mangrupikeun vérsi awal anu bakal janten langkung saé dina waktosna, kami yakin yén pangalaman anu dileupaskeun ayeuna masihan pandangan kana masa depan tohan olahraga di AS – fokus kana gratifikasi instan pikeun tohan anu dikirimkeun dina pangalaman pangguna anu sederhana sareng intuitif. . yén saha waé tiasa mikaresep, sanaos aranjeunna henteu pernah bet dina olahraga sateuacana.”

Pangaruh ko-pangadeg Jake Paul

Henteu aya rahasia yén tohan olahraga mangrupikeun topik anu paling panas dina dunya hiburan ayeuna. profil na geus jadi badag yén sanajan sakola luhur dilarapkeun pikeun lisensi tohan.

Betr nembe diasupkeun kana partnership kalawan Aula basis Ohio of Inohong Resort & Company jeung ngarencanakeun pikeun nambahkeun leuwih mitra pikeun tim na, pikeun mantuan ngajalankeun hirup jeung online platform tohan duit nyata na.

Betr ogé pasti meunang leuwih perhatian alatan kagiatan co-pangadeg sarta présidén parusahaan, Jake Paul. The 25 taun heubeul nembe ngumumkeun tarung jeung urut jawara UFC Anderson Silva, gelut nu anjeunna favorit tapi gancang murag kana status underdog.

Renaissance Paul salaku penghibur dimimitian dina platform babagi video Vine, dimekarkeun pikeun appearances dina Disney Channel, sarta ayeuna revolves lolobana sabudeureun platform média sosial jeung karir tinju na. Ayeuna, anjeunna boga kasempetan pikeun ngadominasi séktor séjén kalawan Betr, hiji platform inovatif anu nargétkeun wewengkon neglected di komunitas tohan.

#Jake #Paul #Betr #Micro #tohan #Company #ngajalankeun #F2P #App