Inter Milan crowd

Inter Milan satuju jeung judi Operator LeoVegas

riungan Inter Milan

Inter Milan parantos ngagabung sareng LeoVegas, nandatanganan perusahaan judi salaku panyadia infotainment énggal. [Image: Shutterstock.com]

Inter Milan ngagabung LeoVegas

Buta bal Italia Inter Milan geus nandatanganan perjangjian partnership kalawan populér judi parusahaan LeoVegas.

“Inter jeung LeoVegas.News mangrupakeun kombinasi dilahirkeun ku kahayang pikeun terus kalibet komunitas kipas Nerazzurri,” ceuk Inter dina hiji pernyataan sanggeus pengumuman. “The Nerazzurri fanbase terus tumuwuh sarta LeoVegas.News bakal tiasa salajengna ngadegkeun dirina minangka merek hiburan ngarah dina maén bal, berkat penyediaan eusi digital kalawan bahan ekslusif patali klub jeung trivia.”

LeoVegas bakal jadi panyadia infotainment Iinter pikeun tilu taun ka hareup

Dina kaayaan perjanjian, LeoVegas bakal janten panyadia infotainment Inter salami tilu taun ka hareup, masihan aranjeunna kasempetan pikeun damel sareng salah sahiji waralaba maén bal anu kasohor di dunya.

Komentar ti atasan

Salah sahiji titik jual pangbadagna salami rundingan nyaéta kamampuan LeoVegas pikeun ngiringan fans Inter. Klub Italia nganggap yén kasempetan tambahan pikeun ilubiung bakal ngabantosan pertumbuhan basis kipas na.

“Kami resep pisan ngabagéakeun LeoVegas.News ka kulawarga pasangan Nerazzurri,” saur kepala perwira pendapatan Inter Milan Luca Danovaro. “Nawiskeun eusi ekslusif sareng kualitas luhur ka fanbase internasional kami mangrupikeun salah sahiji landasan strategi pertumbuhan kami pikeun salajengna janten perusahaan hiburan global sareng kami resep mendakan minat sareng kahayang anu sami pikeun kamekaran di daérah ieu ogé di LeoVegas. ”

Kerjasama anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten bagian tina dunya Inter.

Anjeunna ogé ngagandakeun ide utama yén “Kemitraan anyar ieu bakal ngamungkinkeun para fans urang janten langkung bagian tina dunya Inter.”

LeoVegas bakal tiasa ngiklankeun merek na di Stadion Inter San Siro, arena 80,000 korsi anu parantos janten salah sahiji tempat olahraga anu paling dikenal. Tanda tangan LeoVegas bakal muncul dina sideboards sareng layar jumbo, sareng merekna bakal dipendakan di Pusat Pelatihan Suning tim di Appiano Gentile.

“Kami reueus pisan janten Mitra Infotainment FC Internazionale Milano, salah sahiji klub anu paling kasohor sareng dipikacinta dina tingkat internasional,” saur LeoVegas.News CMO Niklas Lindahl. “Kemitraan kami dumasar kana pendekatan budaya anu dibagi kana hiburan digital anu ngahibur sareng ngagumbirakeun fans Nerazzurri sareng pencinta maén bal sacara umum, anu tiasa nyarioskeun anekdot, carita sareng rasa panasaran anu dipikaresep ku pangguna urang.”

Sifat perjangjian

LeoVegas anu berbasis di Swédia henteu ngan ukur fokus kana ningkatkeun visibilitasna di Italia. Sabalikna, éta hoyong nyorot hobi bersejarah klub anu ngagaduhan anjeunna dina posisi ayeuna.

“Ngaliwatan Inter Legends, urang bakal tiasa ngalacak sajarah hébat Nerazzurri sareng nyarioskeun titik-titik konci anu ngajantenkeun éta salah sahiji tim anu paling penting dina skala global,” saur Lindahl. “Tujuan kami nyaéta nyebarkeun sareng nyorot nilai-nilai sareng warisan olahraga anu ngabeungkeut LeoVegas.”

deal jeung Inter Milan asalna saminggu sanggeus deal sareng Manchester City

LeoVegas sibuk di dunya maén bal dinten ayeuna. Kasepakatanna sareng Inter Milan sumping saminggu saatos satuju perjanjian sareng Manchester City anu ngajantenkeun anjeunna pasangan tohan resmi klub di Manchester City sareng Éropa.

Inter parantos bajoang dina awal musim sanaos gaduh portopolio tingkat luhur. Ngaliwatan tujuh pertandingan, kleub éta calik di tukangeun Udinese, Lazio sareng Atalanta di tempat katujuh.

Inter nuju nyiapkeun pertandingan kahijina sareng LeoVegas salaku sponsor, pertandingan ngalawan FC Roma dina 1 Oktober.

#Inter #Milan #satuju #jeung #judi #Operator #LeoVegas