Businessman with boxing gloves

Iklan Saingan Merek Suku California “Éra, Ngahina”

Pangusaha kalayan sarung tinju

sarung barudak dihapus dina sambungan kalawan California olahraga tohan sanggeus koalisi suku Californian dikutuk hiji iklan ku rival komérsial maranéhanana. [Image: Shutterstock.com]

Serangan janten pribadi

Pertempuran heavyweight pikeun makuta tohan online California urang asup ka babak penultimate kalawan suku jeung sportsbooks komérsial bade head-to-head dina slugfest média beuki pribadi.

langsung nyerang pamingpin Suku California.

Salasa, tribal pencét deui dina iklan TV ditayangkan ku koalisi komérsial disebut Sumuhun on 27. Dina siaran pers, grup tribal digambarkeun iklan salaku “aib, aib,” nambahan yén éta “langsung nyerang pamingpin tribal of California. .”

Koalisi sportsbook, dirojong ku BetMGM, DraftKings, sareng FanDuel, ngajalankeun iklan kontroversial dina saminggu. Salila komérsial, a narator klaim ngeunaan casinos tribal, kaasup: “Suku euyeub ku casinos badag ngajadikeun milyaran bari suku leutik berjuang dina kamiskinan.”

Iklan langsung nujul kana dua inohong tribal nonjol. Ieu fitur stills of Santa Ynez Band of Chumash India pupuhu Kenneth Kahn ngalawan backdrop tina Chumash kasino Resort. Nya kitu, iklan nembongkeun wakil pupuhu dina Barona Band of Misi India Bet Glasco superimposed dina gambar tina Barona Resort na kasino .

Tanggapan ngahiji

The Yes on 27 komérsial geus sparked a backlash concerted ti suku Californian. Dina siaran pers Salasa ti koalisi suku disebut No on 27, pupuhu Alliance of Sovereign Nations of India’s Tribal Nations (TASIN) Lynn Valbuena, nyarios: “Perusahaan luar negeri di tukangeun iklan ieu kedah

geuwat ditarik anjeunna kaluar tina hawa sarta ménta hampura ka pamingpin suku.”

Valbuena ditambahkeun yén “kauntungan-disetir” pausahaan kungsi “ngagulung ka lows anyar ku ngaminimalkeun kamajuan nu kaayaan tribal California urang geus dijieun ngaliwatan kaulinan pamaréntah tribal”.

Chemehuevi India Suku lulugu Glenn Lodge, ngadawuh: “Ieu éra narajang hiji suku nu boga catetan lagu kabuktian babagi ratusan juta kalawan suku diwatesan sarta non-kaulinan kawas kuring.”

Ieu sanés pertama kalina dua kelompok anu nentang narékahan pikeun iklan. Dina 23 Juli, kubu No ngarilis iklan serangan anu nuduh koalisi perusahaan janten tukang bohong pikeun ngajalankeun iklan anu nampilkeun pribumi Amerika anu nyatakeun yén Proposition 27 nguntungkeun suku.

Kabéh maén

Lamun meunang 8 Nopember sora, nu qualifies pikeun Méi ku narima leuwih ti 1,6 juta tanda tangan, bakal Sportsbook-dijieun komérsial dalil 27 ngidinan tohan online sakuliah California jeung platform numbu ka casinos tribal.

dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal

dalil 26 mangrupa prakarsa tohan olahraga sejen anu bakal balik ka sora dina bulan Nopémber. Dirojong ku paling operator tribal, dalil 26 bakal ngidinan tohan olahraga ritel di casinos tribal kaayaan-dilisensikeun jeung lagu balap kuda.

Undianna ngan ukur tilu bulan, sareng éta sadayana bakal dimaénkeun di yurisdiksi AS anu pangpadetna. Kalayan seueur kaleungitan sareng kauntungan pikeun sadaya antagonis, VegasSlotsOnline News saméméhna dubbed perjuangan pulitik raksasa pikeun kadali pasar tohan online lucrative California urang “anyar Golden Swish”.

#Iklan #Saingan #Merek #Suku #California #Éra #Ngahina