Judge's gavel on a laptop with playing cards, money, and poker chips

IGT meunang gugatan ngalawan DOJ, Pamadegan Kawat Act 2018 Nixed

Hakim palu on laptop kalayan kartu maén, duit jeung chip poker

Pangadilan District AS Kacamatan Rhode Island geus maréntah dina ni’mat IGT di gugatan na ngalawan DOJ AS, confirming yén Kawat Act ukur ngajadikeun interstate olahraga online tohan ilegal. [Image: Shutterstock.com]

Industri judi online tiasa ngambekan

Industri judi online sigana deui dina sisi alus Interstate Kawat Act of 1961 (kawat Act). Pa Kemis, Pangadilan District AS pikeun Kacamatan Rhode Island maréntah dina ni’mat Game Téhnologi Internasional (IGT) dina gugatan parusahaan kaulinan urang ngalawan AS Jaksa Agung Merrick Garland jeung Departemen AS Kaadilan.

Damocles pedang hangs di IGT, usaha berpotensi picilakaeun

IGT ngajukeun gugatan na ngalawan DOJ dina bulan Nopémber 2021, nyatakeun yén pendapat ngeunaan Undang-undang Kawat anu dikaluarkeun ku Kantor Penasihat Hukum (OLC) Departemen Kehakiman dina 2018 nyababkeun perusahaan kedah ngalakukeun sumber daya (baca: artos) dina gugatan poténsial. , lamun pamaréntah nyandak tindakan hukum. . Éféktif pedang Damocles ngagantung dina IGT, usaha berpotensi dina resiko alatan interpretasi tina Kawat Act 2018.

Dina bulan Pebruari 2022, DOJ ngajukeun mosi pikeun ngabubarkeun, nyatakeun yén IGT “henteu masihan bukti anu cukup pikeun mastikeun klaimna yén aya ancaman gugatan” sareng yén Undang-undang Kawat henteu dilarapkeun kana jasa lotre sareng kasino dumasar tanah. nu ngawengku bulk bisnis IGT urang.

IGT miharep kaputusan definitif sarta meunang eta minggu ieu.

Pulitik, duit mangaruhan pendapat 2018

Kawat Act asalna ditulis pikeun nyegah interstate atawa olahraga asing tohan ngaliwatan komunikasi kawat salaku cara pikeun ngurangan kajahatan diatur. The kontrovérsi sabudeureun Kawat Act mimiti sabudeureun waktu booming poker online, dina dékade panungtungan. Sababaraha lawmakers – umumna ngalawan online judi – ngaku yen Kawat Act manglaku ka sadaya online judi , teu ngan olahraga tohan (dina titik ieu, internét dianggap “komunikasi kabel”, sanajan jelas teu aya dina 1961).

muka panto ka nagara-demi-nagara legalisasi online poker jeung kasino judi

Dina 2011, OLC, lajeng dina pamaréntahan Obama, ngaluarkeun pendapat dina respon kana dua lotteries kaayaan néangan ngajual tiket lotre online. pamadegan teh nya eta Kawat Act ngan manglaku ka tohan olahraga, nu muka panto ka legalisasi online poker jeung kasino judi kaayaan ku kaayaan, sanajan teu loba nagara ngalakukeun kitu.

Lajeng, dina 2018, OLC, ayeuna di handapeun Administrasi Trump, ngaluarkeun kejutan, pendapat dirévisi, ngabalikeun pamadegan 2011, waktos nyebutkeun Kawat Act manglaku ka sadaya judi online. Wall Street Journal engké dilaporkeun yén DOJ ieu ngadesek marios Kawat Act ku CEO Las Vegas Sands Sheldon Adelson, lawan pangkuatna nagara urang online judi sarta billionaire donor pulitik Republik.

The New Hampshire Lottery nuju jalan

Bari nanaon emerges bener tina pendapat 2018, kateupastian dibere hésé pikeun industri kaulinan. Dina bulan Pebruari 2019, Komisi Lotre New Hampshire (NHLC) ngajukeun gugatan ka DOJ teras Jaksa Agung Bill Barr, ngadesek Pangadilan Distrik AS pikeun Distrik New Hampshire pikeun ngaluarkeun pendapat OLC, sabab tiasa ngaruksak Komisi ka tune jutaan dollar per taun.

Dina Juni taun éta, Hakim Pangadilan Distrik AS Paul Barbadoro maréntah yén Kawat Act ngan lumaku pikeun tohan olahraga, sakumaha dibaca ku pamadegan OLC 2011. DOJ banding, tapi putusan Hakim Barbadoro ieu upheld.

Nu brings kami ka gugatan IGT, nu ieu Filed Nopémber panungtungan. Boh nu ayeuna Biden Administrasi atawa DOJ pernah sigana kabetot dina bade sanggeus sagala judi pausahaan, tapi IGT kudu nyaho pasti yén bisnis jelas. Ayeuna anjeunna terang éta sareng kaputusan sigana maéhan kateupastian UU Kawat sakali sareng sadayana.

#IGT #meunang #gugatan #ngalawan #DOJ #Pamadegan #Kawat #Act #Nixed