New York Lottery logo

IGT Kéngingkeun Opat Taun Manjangkeun Kontrak Lotre New York

Logo lotre New York

IGT geus diamankeun extension opat taun kana kontrak na pikeun téhnologi suplai ka New York lotre. [Image: Shutterstock.com]

Ngalegaan wengkuan hubungan

International Game Technology (IGT) Plc parantos ngamankeun perpanjangan opat taun kanggo kontrakna sareng New York Lottery. IGT ngumumkeun Salasa yén cabangna na IGT Global Leyuran Corporation bakal neruskeun suplai téhnologi ka salah sahiji lotteries kaayaan pangbadagna di AS. Salaku hasil tina deal panganyarna, kontrak IGT bakal ngajalankeun dugi Agustus 2026.

ngaluncurkeun sistem pembayaran sareng klaim énggal

IGT bakal ngajalankeun sistem pembayaran jeung klaim anyar salaku bagian tina deal anyar. Éta ogé bakal terus nyayogikeun sistem pusat lotre sareng téknologi anu relevan pikeun New York Lottery, ogé jasa lapangan, distribusi, dukungan pusat telepon, pelatihan pangecér, perbaikan infrastruktur, sareng gudang tikét instan.

deal jangka panjang

Ngawangkong ngeunaan perpanjangan kontrak, ceuk lulugu perwira operasi IGT pikeun departemén lotre global Jay Gendron: “Salila leuwih ti 35 taun, kami geus digarap kalawan Lotre nyadiakeun solusi inovatif-kelas dunya pikeun retailers sarta pamaén sapuk. IGT sareng New York Lottery parantos damel babarengan ti saprak 1986.

IGT mangrupakeun pamimpin di pasar lotre sakuliah dunya, ngabogaan leuwih ti 475.000 titik-of-diobral terminal di pasar global diatur. Hal ieu ogé kalibet dina tipe séjén kaulinan, kayaning tohan olahraga sarta téhnologi iGaming.

Ieu minggu sibuk keur warta patali IGT. Ieu nembe wangsit yén IGT bakal mayar kurang leuwih $ 269,75 juta ti pakampungan hiji $ 415 juta gugatan ngeunaan salah sahiji urut unit bisnis na, ganda Turun Interactive. gugatan ngajadikeun klaim yén kaulinan kasino sosial Double Turun ngalanggar hukum Washington State. IGT ngajual bisnis di 2017.

Seueur aksi di New York

Aya teu loba teuing lotteries kaayaan anu leuwih badag batan hiji di New York. Lotre kaayaan New York parantos aya ti saprak 1967, sareng kalolobaan pendapatan bakal ngabiayaan program pendidikan umum.

Sababaraha lotteries kaayaan séjén anu gawé bareng IGT kaasup Michigan, Kansas, sarta Virginia Kulon. Éta ogé ngoperasikeun lotre di Éropa sareng Amérika Latin.

Ieu geus sataun sibuk keur New York judi sektor jadi jauh. tohan olahraga online statewide indit hirup dina Januari, nu nyababkeun sababaraha Holdings impressive jeung hasil earnings. Aya ogé push lumangsung pikeun ngidinan tilu lisénsi kasino komérsial pikeun New York City. Loba operator kabetot dina kalibet dina poténsi aksi.

#IGT #Kéngingkeun #Opat #Taun #Manjangkeun #Kontrak #Lotre #York